bıde tam olarak nası basvurcaz onuda soleseler barı nekdr alıncagı bellı degılmıs ayaktakı hastalar bıde yatanlar ıcın farklı cıkıo ücret gercı bunları hesaplamk ıcın erkn de ben ev kredısı oduyrm ya bı ay maaşıma almazsam cok zor duruma düşerim...
yok erken değil, her maaşın bağlı olduğu bir ödeme çizelgesi var hayat şartları böyle malesef... şimdiden öğrenmeliyiz ki, sen de ona göre para biriktirebilesin, maaşsız günlerin olacaksa eğer. Benim işyerinin söylediği şu, biz sisteme giriyoruz, ssk oradan haberdar oluyor... Ama bir çok yerde de doğumdan hemen sonra ssk ya gitmek zorunda kaldım çok zor oluyor diyorlardı. Görevin ne hangi statüde çalışıyorsun. Hiç kimseye sormadan kendi sözleşme maddelerine baksan, iş yerine de yapılacaklar budur desen???
selaaaam annecikler
örgü örnekleri çok güselmiş gerçekten. normalde ben çok örgü sewmem ama bu tarz örgüleri sewiyorum. tığla mı yaptın?
kızlar yeni geldim eve öldüm resmen sabahın 8 den beri hastanedeyim bir ultrason için yaaa ben şeyi anlamadım kızlar yaa
plasenta lokalizasyonu: sol posterior lateral , inferior konumludur. takibi önerilir
bu nedemek acaba dr ameliyattaymış salı günü gel göster dedi hemşire
kızlar yeni geldim eve öldüm resmen sabahın 8 den beri hastanedeyim bir ultrason için yaaa ben şeyi anlamadım kızlar yaa
plasenta lokalizasyonu: sol posterior lateral , inferior konumludur. takibi önerilir
bu nedemek acaba dr ameliyattaymış salı günü gel göster dedi hemşire
ben bilmiyorum canım, nedir bu ayrıntılı falan mı.. netten bakarsan bence bulabilrsin ne anlama geldiğini.. latinceyi sökebilirim ben bu yöntemle:)
ooo ne demek yaaaaa hiçbir fikrim yok umarım olumsuz bişey yoktur
yok canım ayrıntılı degil o 21 haftalarda yaptıracaksın dedi anlamadım gitti yaa pazartesi özeldeki doktorum bişey yok dedi devletteki ayda bir ultrason veriyor dr odasında bakmıyor başka yerde ultrason dr bakıyor
Ben usg deneyimlerime göre söyleyeyim. Tiroid nodülü için de sürekli baktırırım. bebek için yeni ayrıntılı yaptırdım. benim de böbreğinde önemli olmayan doktorunun izlemesini önerdiğim bir durum var dedi. Detayını anlatırım sizinde ayrıntılı zamanınız geldiğinde:) Sonuç olarak, takibi önerilir yazıyorsa, bir bulgu yok demektir. " Sayın hekimim ben baktım, şurada bir gariplik gördüm gibi geldi, bir de sen bak bundan sonra hatta o noktaya daha dikkatli bak" anlamına geliyor. Canını sıkma, farklı bir şey görüldüğünde, izlenmiştir, görülmektedir, tanısı koyulmuştur gibi ifadeler kullanılıyor çünkü
slmmm annelerrr...
biz temizlik yapıyoruzzz kuzuylaa. ama iş yaparken artık resmen içimde bir şeyiin oynadığını,olduğunu hissediyorum. hissettiriyo sıpacıkk kendini. kızsa zaten iş yaparken başlıycam kızım' yaptığın banaysa ,öğrendiğin kendine ' diye:))))
meyve molası verdik te bir bakalım dedik...
afiyet olsuuun...
Ha bu arada seni gördüğüm iyi oldu. Eşim önümüzdeki ay Berline gidecek. Oradan aldırabileceğim., Orada ucuz olan hatta belki bebek arabası da dahil veya küçük ıvır zıvırlar olabilir. senin önerebileceğin birşeyler var mı, eşime sipariş versem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?