ah kıyamam sanauzat ayaklarını dinlen kocişin gelene kadar madem :)
merhaba güzel hamişler nasılsınız bugun
ben de eve geldim ama sabah cok zordu benimde mide bulantısı zaten vardı biraz da istifra ettim
kızlar ya bu arada göğüslernz ne durumda... benim kiler bir beden büyüdü ve çok acıooo sırt üstü uyuyamam yan yatınca göğüslerim acıo yüz üstü uyurum ben ama bebekten dolayı da öyle yatamıorum karnım ağrıo... birde mide sıvısı gene gelmeye başladı ağzıma acı acı...
bende de cok agrı var ama takmamaya calısıyorum :))) ilk 3 ayda yatıs pozisyonu cok önemli degil diyolar ben yüzüstüde yatıyorum valla
kaç haftalıksın canım yat dinlen...
bende de cok agrı var ama takmamaya calısıyorum :))) ilk 3 ayda yatıs pozisyonu cok önemli degil diyolar ben yüzüstüde yatıyorum valla
valla efrah o zaman bekliodur beelki daha şimdi her dr farklıdır...
ben annemi bir öncekinde anladım canım annem benimmmmm :) allah başımdan eksik etmesin...
ahh ahh ben birde ikinciyi doğurcam anammmmmmmmmm aklıma gldikçe tırsıyorum...
ya yüzüstü yatarım ben hep ama bir haftadır karnım ağrıo die yatmıodum meğer bebek izin vermemiş... dün öğrendim daha :)
Arkadaşlar bulantılar sadece sabah mı olur benim ilk kez şu an itibariyle yani akşam akşam midem bulanıo :S
Cevabın için çok teşekkürler arkadaşım...Kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişebiliyormuş değerler.Doktorunla görüştünmü ben görüştüm değerin iyi dedi.Cuma ilk defa ultasona giricem cuma tam 4+6 günlük olacak ALLAHIN İZNİYLE...İnşallah sorunsuz devam ederiz...
merhaba kızlar bu konuyu yenı gordum bende 6 haftalıgım ultrasona gore
selam hayırlı olsun bende hamişim bhcg kaçtı sizin ben ayın 10unda gittim bhcg 1296 çıktı alttan muaneyle keseyi grdük
6haftalık hamilesin ve 1296 mi çıktı bende 6haftalık hamileyim 5792 çıktı benim ki niye bu kadar çok
6haftalık hamilesin ve 1296 mi çıktı bende 6haftalık hamileyim 5792 çıktı benim ki niye bu kadar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?