2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende de cok agrı var ama takmamaya calısıyorum :))) ilk 3 ayda yatıs pozisyonu cok önemli degil diyolar ben yüzüstüde yatıyorum valla

valla efrah o zaman bekliodur beelki daha şimdi her dr farklıdır...
ben annemi bir öncekinde anladım canım annem benimmmmm :) allah başımdan eksik etmesin...
ahh ahh ben birde ikinciyi doğurcam anammmmmmmmmm aklıma gldikçe tırsıyorum...

bende de cok agrı var ama takmamaya calısıyorum :))) ilk 3 ayda yatıs pozisyonu cok önemli degil diyolar ben yüzüstüde yatıyorum valla

ya yüzüstü yatarım ben hep ama bir haftadır karnım ağrıo die yatmıodum meğer bebek izin vermemiş... dün öğrendim daha :)

kaç haftalıksın canım yat dinlen...

6 haftalıgım hep yatıyorum eger evdeysem benimde gögüslerim cok acıyor ne sag ne sol sırt yüz gece uyku yok şimdiden
amin canım benim benim daha ilk bu yasadıklarımla kesinlikle anladım

ya yüzüstü yatarım ben hep ama bir haftadır karnım ağrıo die yatmıodum meğer bebek izin vermemiş... dün öğrendim daha :)

ne güzel bir duygu biz de 1 yıldır istiyorduk malesef olmamıstı. tam tahlillerimizi verdik doktor regl olunca gel tedavilere baslayalım dedi. bekle bekle bi türlü olamadım. adet söktürücü ictim yok. progynex vuruldum yok sonra bi ögrendim 4 haftalık hamileymişim :)) simdi 7. haftadayım Allah saglıklı sıhhatli kucagımıza almak nasip etsin insallah

yok canım henüz gitmedim doktora 5. haftadan önce kese gözükmediği için alttan bakıyorlar ya o yüzden gitmek istemedim. 5. haftanın sonuna doğru gideceğim allah izin verirse. İnşallah canım sağlıklı olarak alırız bebişlerimizi kucağımıza

midemi üşütmüşüm çok fena bağırsaklarımda fena... bütün gün koltukta uzandım neyseki oğlum çok yaramaz değildi bugün... halbuki sabah kartopu oynamıştık sıkıca giyinip. öğleden sonra mahvoldum... hamilelikte hastalık çok zor yaaa

6haftalık hamilesin ve 1296 mi çıktı bende 6haftalık hamileyim 5792 çıktı benim ki niye bu kadar çok

selam hayırlı olsun bende hamişim bhcg kaçtı sizin ben ayın 10unda gittim bhcg 1296 çıktı alttan muaneyle keseyi grdük

ben ayın altısında baktırdım canım 504 cıkmıstı gecen salı doktora gıttım alttan ultrasyonla keseyı gordu cook kucuk dedı son reglım 3 aralık oldugu ıcın 5 haftalık dedı bır dahakı kontrolum 1 subatta bakalım allah tamamına erdırır ınsallah

6haftalık hamilesin ve 1296 mi çıktı bende 6haftalık hamileyim 5792 çıktı benim ki niye bu kadar çok

bebek olusunda ultrasyondan bakıp net kaç haftalık oldugunu soylenıyormus sımdılık son reglye gore tahmını solenıyor bu nedenle farklıdır degerler dıye dusunuyorum demek sende dollenme arkadasa gore daha erken olmus

hayır hayatım ayın onunda dr gittim 1296 çıktı sanırım 2 haftalık falan altan muaneyle keseyi gördük onu yazdım az önceki bayana siz yanlış anladınız

tamam anladın canım ay bir gitsem doktora görsem bebegimi çok heyecanlıyım. Kızlar bebeğiniz sağ tarafa mi sol tarafa mi yerleşmiş bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…