efrah kaç haftalıksın canım benim...
canım benim hiç sıkılma sen dr yapılacak işlemi yapmış... bebeğinde senin kadar istekli demekkii annesine sımsıkı tutunmuş kuzucum :) :) üzülme sen annesi bbeğe zarar... ben kızım da da bunda da neler neler yaptım ama herşeyin hayırlısı...
tabi canım annen ne güzel söylemiş ne varsa eski toprakta var zaten
bebeğin tutunmuştur sana güzlce annesi rabbim rızkını yazmışsa yazgısına
ben bu hamileliğimi bilmeden koca salonda çekmedik eşya bırakmadım... kızımla 2 yaşında ne oyunlar oynadık kızımın odasını dekore ettim bu ay hepsinde hamileymişim ve bişi hissetmedim allahım korudu bebeğimi sanırım... inşallahta birşey olmaz dr a gidince onu sağ salim bir göreyimde..
peki kaçıncı haftanda öğrendin gbeliğini... ay ben de dün öğrendim 6 haftalıkmış kan testinde öyl çıktı... bakalım bu hafta gideceğim ilk konrole...[/Q
aynı haftadayız demekki bana henüz kan tahlili filan yapmadı normalmi sence?
peki kaçıncı haftanda öğrendin gbeliğini... ay ben de dün öğrendim 6 haftalıkmış kan testinde öyl çıktı... bakalım bu hafta gideceğim ilk konrole...[/Q
aynı haftadayız demekki bana henüz kan tahlili filan yapmadı normalmi sence?
canım benim ben 3 gün önce idrar testi yapmıştım çift çizgi gördüm dünde gittim kan testi yaptırdım 5792 çıktı beta hcg... işte bu hafta gideceğim dr a muhtemelen
demir kalsiyum b12 guatr vs vs bakacaktır kanda... çünkü kızımda 3 haftalıkken öğrendim ne kese ne başka bişi görünmüodu direk kan verdim beta hcg ve diğer bu saydığım kan tahlillerini istemişti... sana ilaç falan vermedi mi dr un...
Kizlar bulantim yok diye uzulmeyin 6 ve 8 haftadan sonra baslar keske baslamasaydi dersiniz:)
peki kaçıncı haftanda öğrendin gbeliğini... ay ben de dün öğrendim 6 haftalıkmış kan testinde öyl çıktı... bakalım bu hafta gideceğim ilk konrole...
canım benim ben 3 gün önce idrar testi yapmıştım çift çizgi gördüm dünde gittim kan testi yaptırdım 5792 çıktı beta hcg... işte bu hafta gideceğim dr a muhtemelen
demir kalsiyum b12 guatr vs vs bakacaktır kanda... çünkü kızımda 3 haftalıkken öğrendim ne kese ne başka bişi görünmüodu direk kan verdim beta hcg ve diğer bu saydığım kan tahlillerini istemişti... sana ilaç falan vermedi mi dr un...
progestan folik asit ferrum fort kullanıordum bugün multivitamin ekledi..
İnsallah canım.Elvankent evet ters oluyor.Hala araba alamadık esimle.Araba olsa cok kolay.İnsallah kısmet olur tanısmak:) Bakarsın iyi arkadas oluruz..Bebişlerimiz de arkadas olur.ayyyyy severim onları:))
merhaba güzel hamişler nasılsınız bugun
ben de eve geldim ama sabah cok zordu benimde mide bulantısı zaten vardı biraz da istifra ettim
e hiç kan tahlili yapmadı mı??? kaç kz gittin kontrle??? verdiği ilaçlar tam bende kızımda aynen kullandım... ama önce kan tahlili istedi ney eksikse ona daha fazla yükleme yapılıo diye hatırlıorum çünkü bende demir eksikliği vardı kızımda ekstra kan şuruplarım vardı... yada kalsiyum eksikliğinde kalsiyum hapları kullananlar falan var ondan söyledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?