ben ayın altısında baktırdım canım 504 cıkmıstı gecen salı doktora gıttım alttan ultrasyonla keseyı gordu cook kucuk dedı son reglım 3 aralık oldugu ıcın 5 haftalık dedı bır dahakı kontrolum 1 subatta bakalım allah tamamına erdırır ınsallah
benim de 9 aralıktı reglim geçen salı bhcg 1296 cumartesi doktoruma gidicem bakalım kaç haftalık olduğumu öğrenicem 4 haftalık falanımdır
Günaydın arkadaşlar,
Dün doktor kontrolüm vardı Zeynep kamil hastanesine gittim Hastanede keseyi gördüler çok küçük hamilelik 4 haftalık.. Fakat kesenin altında kanama var düşük ola bilir dediler 15 gün sonra tekrar gel... Düşük önleyici ilaç vs giçbirşey vermediler.. Durursa durur düşerse düşer ....O anda dünyam yıkıldı anlatamam size .. Kese çok güzel yerleşmiş gelişimi iyi fakat altta kanama oldu için düşük olabilir diyorlar ve hiç bir şey yapmıyorlar.. Ordan çıkınca özel hastaneye gittim. Doktor kontrol etti hem alttan hemde üstten. kese çok saglıklı gelişimi güzel 4 haftalık geç döllenme olmuş dedi. Bebek aspirini ve düşük önlemek için Progestan hap verdi. Hiç bir sorun yok dedi.Ama ben hala aglıyorum. Çok korkuyorum kızlar bu şekilde bir sorun yaşayıp sonrasında hamileligi düzelen varmı? Bebe aspirinini içsem mi.. Kanı sulandırdı için düşügü tetiklermi bir akıl verin bana kızlar..
kızlar dün beni sağlık ocağından aradılarrrr zaten 6 ayda bir arayıp soruyorlardııı kızmıştım en son aradıklarında ben sizi ararım bir gelişme olursa diyeee ayyy benim stresim bana yetiyorddu bir onlar eksikti gebelik varmı diye sormalarıDD
neyse ben kan testimi devlet hastanesinde yaptırdım oradanda hemen aile hekimliği muhabbetine sağlık ocağının sisteminde gözükmüş aradılar beni vamrı bişiler diyee var dedim son regl tarihmi falan sordularr uğramanız mümkünmü dedi hemşire tamam dedim bugün gittim 40 dk benimle ilgilendi birgüzel anlatttı nelere dikkat etmem gerektiğini neler yemem gerektiğini cinsellik falan herşeyden bahsetti drumun yaptırdığı tahlil sonuçlarımın örneğinide istemişti onuda aldı dosyama koydu boy kilo nabız atısşı tansiyon falan ölçü bir gebelik takip çizelgesi hazırladıı 16 nisana randevu verdi tetanoz aşısı olacakmışımDDDD çok önemliymiş
falan filan sizleride arayan varmı kızlarr
ne yalan söyleyim çokmemnun kaldım
kızlar bugün bebeği ölçtü 4 mm dedi kalp atışını gördük çok şükür ama duymadım...
kese dışında kanama gördü ve iğne yaptı kalkma işi bırak yat dedi(
6+2 dedi...Kanama olayı beni çok korkuttu ben bu hafta çok kabızlık çektim meğer özür dilerim hiç ıkınmamam gerekiyormuş ben nerden bileyim(
bulantın falan varmı bır belırtın etkılenmen
arkadaşlar merhaba. ben bugün beta hcg testi yaptırdı. sonuç negatif çıktı. ama bugün adetimin 31.günü geçti. çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 ocakta. sonuç negatif olsa da acaba diyorum???? bana bir yorum yapar mısınız . sonuç negatif olsa da hamile olan varmı??? lütfen cevap yazınnnn çok karmaşığım
lütfen bir cvp yazınnn
lütfen bir cvp yazınnn
sabahları genelde çok bulantım oluyor bazen sağ bazen sol kasık ağrılarım var şuan mesela sol kasığım felaket ağrıyo bide cnm limonlu eksili şeyler yemek istiyor dün kızımı tam yatırıcam canım kısır istedi anne bende yiycem dedi kısır yaptım bol acılı limonlu 3 yaş kızım var oturduk yedik eşimde bize katıldı
Günaydın kızlar.Cumartesi doktora gittim. 6+4 haftalık hamileyim. Ultrason ile ilk önce karından baktı fakat göremedi.Daha sonra alttan baktı. Kalp atışlarını gördüm. Hiç problem yok dedi.Önümüzdeki cumartesi günü yine çağırdı. Fakat dünden itibaren kahverengi lekeler geliyor. Çok yoğun değil ama gelmesi beni rahatsız ediyor. Doktorum da seminerde olduğu için ancak cuma günü kendisine gidebilirim. Umarım bişey olmaz kızlar.İlaç olarakta sadece kan ilacı ve aspirin verdi. Herşey normal gözüküyor demişti. Çok canım skılıyor kızlar. Aranızda benim gibi olan var mı acaba? Lütfen fikir verin....
canım benim EN SON NE ZAMAN ADET OLDUN BU AY NE ZAMAN OLACAKTIN PEKI? Ve değerin kaç çıktı ki
Sağol canımmommy tebrikler :)) bu kadar istikrar herkese nasip olmaz :))
zeynepte BDT 13 şubattı 9 şubatta dünyaya geldi bakalım bunda 9 eylül ü öncesi ya da sonrası mı olacak bakak görek :))
Canım kucağına alınca allahııım bi daha korunmicam hiçHaklısın evet Allah yardım ediyordur elbet ama çalışan kadın için gerçekten zor...Bazen düşününce korkuyorum:18:
Ama; şimdiden bu kadar heyecanlıysak, kucağımıza aldığımızda bi daha bi daha demeyeceğimiz ne malum
aman canım dikkat et,bence o dr uda bi daha aramaKızlar 2 gun once doktorumu bel agrısı ve karın agrısı sıkayetıyle aradım o da bana benı bunlar ıcın aramana gerek yok dedı kapadı telefonu ve gece kanamam basladıpıhtı geldı cok korktum. butun gece hastanede yattım kanamam durdu sabah nobetcı dr gelıp ultrasonla baktı bebegım ıyıymıs ve ılk kez kalp atısını gorduk :) Ama hala kese cevresınde kanama varmıs. Hıc kalkmadan yatıcam ılac kullanıyorum rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın.
Maşallah seninkilere de benimkiler tam 4 yaş arayla olacak inşallahevet canım benimde kızım eylülde 2 yaşına gircek yani seninle yavrularımızın 4 üde aynı ayda doğmuş oluyorİNŞALLAH bu bebeğimide eylülde olmasını istemiştim inş bu gün dr eylülün ilk haftası dedi ne güzel doğum günleri bir ayın içinde
Canım dr.verdiyse kullan bence emin olmak için 2. dr gittiğin iyi olmuşGünaydın arkadaşlar,
Dün doktor kontrolüm vardı Zeynep kamil hastanesine gittim Hastanede keseyi gördüler çok küçük hamilelik 4 haftalık.. Fakat kesenin altında kanama var düşük ola bilir dediler 15 gün sonra tekrar gel... Düşük önleyici ilaç vs giçbirşey vermediler.. Durursa durur düşerse düşer ....O anda dünyam yıkıldı anlatamam size .. Kese çok güzel yerleşmiş gelişimi iyi fakat altta kanama oldu için düşük olabilir diyorlar ve hiç bir şey yapmıyorlar.. Ordan çıkınca özel hastaneye gittim. Doktor kontrol etti hem alttan hemde üstten. kese çok saglıklı gelişimi güzel 4 haftalık geç döllenme olmuş dedi. Bebek aspirini ve düşük önlemek için Progestan hap verdi. Hiç bir sorun yok dedi.Ama ben hala aglıyorum. Çok korkuyorum kızlar bu şekilde bir sorun yaşayıp sonrasında hamileligi düzelen varmı? Bebe aspirinini içsem mi.. Kanı sulandırdı için düşügü tetiklermi bir akıl verin bana kızlar..
Canım hakkında hayırlısı olsun tatlım amalütfen bir cvp yazınnn
Canım hakkında hayırlısı olsun tatlım ama
kan tahilinde gebelik mutlaka çıkıyor hatta gecikme olmasa bile
döllenmenin ertesi günü bile çıkıyor
eğer senin kanda neg. çıktıysa bence hamilelik yoktur.Ben de çok öyle umutla gidip kan tah. yaptırmıştım ama
neg.ise yoktur bişey.:44:
kızlar sizler kaç haftalıksiniz ya. Ben daha dün öğrendim 1.5 aylık hamileyim :) e o sırada eşimle neler oldu neler tövbe tövbe :) ilk çocuğunda dada hiç kesmedik bir tehlike yoksa kadın da aksine yararlı birşeymis
kızlar ya bu arada göğüslernz ne durumda... benim kiler bir beden büyüdü ve çok acıooo sırt üstü uyuyamam yan yatınca göğüslerim acıo yüz üstü uyurum ben ama bebekten dolayı da öyle yatamıorum karnım ağrıo... birde mide sıvısı gene gelmeye başladı ağzıma acı acı...
malesef bizde bir araba alamadıkk :)) bebekte oluyor araba sart olmaya basladı ama durumlar malumm.. eger dedigim gibi gata falan olursa belki haberlesir gideriz tanısırız orda ne güzel olurr
sabahları genelde çok bulantım oluyor bazen sağ bazen sol kasık ağrılarım var şuan mesela sol kasığım felaket ağrıyo bide cnm limonlu eksili şeyler yemek istiyor dün kızımı tam yatırıcam canım kısır istedi anne bende yiycem dedi kısır yaptım bol acılı limonlu 3 yaş kızım var oturduk yedik eşimde bize katıldı
ama senin bu yaptığına ne denir. Şimdi hemen buraya gel bana da kısır yap nasıl canım çekti aşk olsun ne yapacağım ben şimdi
dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik
Canım hakkında hayırlısı olsun tatlım ama
kan tahilinde gebelik mutlaka çıkıyor hatta gecikme olmasa bile
döllenmenin ertesi günü bile çıkıyor
eğer senin kanda neg. çıktıysa bence hamilelik yoktur.Ben de çok öyle umutla gidip kan tah. yaptırmıştım ama
neg.ise yoktur bişey.:44:
Aynen ben de 5 haftalıkken öğrendim ve bir sıkıntı olmadı şükür.Ama simdi istesem de adapte olamıyorm tediriginlikten:18:
Benim göğüslerim de fena.Sütyen felan takamıyorum artık.Askılı yarım badilerden giyiyorumm.Bu büyüme devam edecek mi bilmiyorum artık
Kısmet canım.Birbirimizi nerede bulacagımızı biliyoruz en azından.İnsallah tanısmak kısmet olur.
Kız benim de canım kısır istedi şimdi gece gece. Dün de aklıma gelmişti zaten.Yapmak farz oldu artık
dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?