2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim de 9 aralıktı reglim geçen salı bhcg 1296 cumartesi doktoruma gidicem bakalım kaç haftalık olduğumu öğrenicem 4 haftalık falanımdır

arkadaşlar merhaba. ben bugün beta hcg testi yaptırdı. sonuç negatif çıktı. ama bugün adetimin 31.günü geçti. çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 ocakta. sonuç negatif olsa da acaba diyorum???? bana bir yorum yapar mısınız . sonuç negatif olsa da hamile olan varmı??? lütfen cevap yazınnnn çok karmaşığım

dinlen sakın ihmal eme progestan al hemen
çalışıyorsan rapor al

evet canım çok ilgililer artık gebelik takibi şartmış yoksa ceza alıyorlarmış o yüden galiba :)
ben gittim kendim kayıt oldum bizim aile hekimizi manisadaydı çünkü

kızlar bugün bebeği ölçtü 4 mm dedi kalp atışını gördük çok şükür ama duymadım...
kese dışında kanama gördü ve iğne yaptı kalkma işi bırak yat dedi (

bencede yat ve progestan al
annemde de olmuş bana hamileyken hep yatmış
yorgunluktan oluyıor o bazen

6+2 dedi...Kanama olayı beni çok korkuttu ben bu hafta çok kabızlık çektim meğer özür dilerim hiç ıkınmamam gerekiyormuş ben nerden bileyim (

kaysı suyu iç kabızsan 1 günde düzelirsin bir kaç gün uygula
bende de vardı bugün
ama çok ıkınmadım
ııkınınca yara ouyor ve kanıyor

bulantın falan varmı bır belırtın etkılenmen

sabahları genelde çok bulantım oluyor bazen sağ bazen sol kasık ağrılarım var şuan mesela sol kasığım felaket ağrıyo bide cnm limonlu eksili şeyler yemek istiyor dün kızımı tam yatırıcam canım kısır istedi anne bende yiycem dedi kısır yaptım bol acılı limonlu 3 yaş kızım var oturduk yedik eşimde bize katıldı

lütfen bir cvp yazınnn

ama senin bu yaptığına ne denir. Şimdi hemen buraya gel bana da kısır yap nasıl canım çekti aşk olsun ne yapacağım ben şimdi

benim doktorum hafif lekelenmeler normal demisti ama oyle kanama seklinde ise mutlaka hangi saat olursa olsun ara demisti...anladigim kadariyla senin ki de lekelenme seklinde...
endise ettigin bisey olursa acile git canim...

canım benim EN SON NE ZAMAN ADET OLDUN BU AY NE ZAMAN OLACAKTIN PEKI? Ve değerin kaç çıktı ki

değerim 0,66 çıkmış
. 18 aralıkta adet olmuştum.3 ocakta çatlatma iğnesi yaptırdım. nette bakıyorum sonucu negatşf çıkıp daha sonra hamile oldugunu öğreneler varmış .doktor bekleyelim adet olmazsan söktürücü dedi

mommy tebrikler :)) bu kadar istikrar herkese nasip olmaz :))

zeynepte BDT 13 şubattı 9 şubatta dünyaya geldi bakalım bunda 9 eylül ü öncesi ya da sonrası mı olacak bakak görek :))
Sağol canım
benden söylemesi Eylül bebekleri çoook tatlı oluyor,yersiniz yerrrrr

Canım kucağına alınca allahııım bi daha korunmicam hiç
bu nasıl bir duyguymuş diyorsun,zaten ilk 15 gün
reklamlar,emip uyur emip uyur ama sonraaa gaz sancıları bir başladımııııı offff

aman canım dikkat et,bence o dr uda bi daha arama
sonuçta az bi ağrıda dru aramıyoruz yani,bişey varki arıyor insanlar dimi ama

Maşallah seninkilere de benimkiler tam 4 yaş arayla olacak inşallah
ne tatlı oluyor eylül bebekleri dimi annesiii

Canım dr.verdiyse kullan bence emin olmak için 2. dr gittiğin iyi olmuş
yani bu basit şeyi dr da biliyodur daha büyüük bi faydası vardır ki vermiştir aspirini bence
geçmiş olsuun.

lütfen bir cvp yazınnn
Canım hakkında hayırlısı olsun tatlım ama
kan tahilinde gebelik mutlaka çıkıyor hatta gecikme olmasa bile
döllenmenin ertesi günü bile çıkıyor
eğer senin kanda neg. çıktıysa bence hamilelik yoktur.Ben de çok öyle umutla gidip kan tah. yaptırmıştım ama
neg.ise yoktur bişey.:44:

Canım hakkında hayırlısı olsun tatlım ama
kan tahilinde gebelik mutlaka çıkıyor hatta gecikme olmasa bile
döllenmenin ertesi günü bile çıkıyor
eğer senin kanda neg. çıktıysa bence hamilelik yoktur.Ben de çok öyle umutla gidip kan tah. yaptırmıştım ama
neg.ise yoktur bişey.:44:
[/QUOTE]

dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik

dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik[/QUOTE]

bazıları kanda çıkmadı 10gün sonra hamile oldugumu öğrendim diyor . ay ne yapacağımı bilemedim ben ya.

Aynen ben de 5 haftalıkken öğrendim ve bir sıkıntı olmadı şükür.Ama simdi istesem de adapte olamıyorm tediriginlikten:18:

Benim göğüslerim de fena.Sütyen felan takamıyorum artık.Askılı yarım badilerden giyiyorumm.Bu büyüme devam edecek mi bilmiyorum artık

malesef bizde bir araba alamadıkk :)) bebekte oluyor araba sart olmaya basladı ama durumlar malumm.. eger dedigim gibi gata falan olursa belki haberlesir gideriz tanısırız orda ne güzel olurr

Kısmet canım.Birbirimizi nerede bulacagımızı biliyoruz en azından.İnsallah tanısmak kısmet olur.

ama senin bu yaptığına ne denir. Şimdi hemen buraya gel bana da kısır yap nasıl canım çekti aşk olsun ne yapacağım ben şimdi

Kız benim de canım kısır istedi şimdi gece gece. Dün de aklıma gelmişti zaten.Yapmak farz oldu artık

bazıları kanda çıkmadı 10gün sonra hamile oldugumu öğrendim diyor . ay ne yapacağımı bilemedim ben ya.[/QUOTE]

canim benim bildigim su sekilde;
dollenme 4-14 gun arasinda degisiyor. dolenmis yumurtadan hcg salgisi da 2-3 gunu buluyor...
misal, erken dollenme oldu yani 4 gunde dollenme gerceklesti, buna 2-3 gun daha ekle, 7 gunde kanda cikmasi lazim...
ya da gec dollenme oldu, 14 gun surdu, buna 2-3 gun daha ekle yani hcg;nin kana gecmesi gereken sure, 17 gun eder...
senin 3 ocak da asilanman olmus sanirim...bence hala sansin var...adet sokturucu kullanmazdim senin yerinde olsam...

dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik[/QUOTE]

evet canım çünkü hamile olmayan bir bayanda bhcg değeri
0,03 falan gibi bi değer gösteriyor
döllenmeden sonraki günde bu değer 5-20 arası bişey oluyor yanında da 3 haftalık yazıyor

dils3 eeeee : arkadaşım sen daha önce test yaptırmışmıydın peki . merak ettim ???? ne güzel 1.5 aylık olmuş

evet canım çünkü hamile olmayan bir bayanda bhcg değeri
0,03 falan gibi bi değer gösteriyor
döllenmeden sonraki günde bu değer 5-20 arası bişey oluyor yanında da 3 haftalık yazıyor
[/QUOTE]

dollenmenin ne zaman gerceklestigini tibben bilemeyecegimiz icin, dollenmenin ertesi gunu baktiramayiz diye biliyorum

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

SATtan sonra geçen hafta süresi diyor
tamam,pardon sanırım ben yanlış anlamışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…