niye canım ya ne kadar ki 2yıldır kızımı oraya götürüyorum gorumcemde o hastane de doğum yaptı. Ama kadın doğum fiyatları ne kadar ki
evet canım haklısın.Hele bi ogunlere gelelim de o zaman detayları düşünürüz.Simdi kendimize dikkat etmemiz lazım bebişler için.Ben paso yatıyorum.Hafta sonu esime temizlettim evi.İçime sinmedim ama hiçyoktan iidir diye ses etmedim
doğuma daha çok var di mi. :) ay kızlar ya sık idrar giden var mi ay sabahtan beri kaç oldu ya.
ay valla ya kızım olmasa ben gün içinde uyurum ama ışte kız öğlen uyurken işi yapıyorum o uzandığında benim halim kalmıyor valla 2yaşında kızım perişanlari oynuyorum.
Aynen ben de sık idrara cıkıyorum.Ama cok fazla su içiyorum.İçim yanıyor.Uykuya düşkünlük bende de var.Hiç uyumadıgım kadar uyuyorum.Her fırsatı degerlendiriyorum.Bir de tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum sürekli.Tanımadıgım adamlarla ayıp ayıp şeyler.Töbe töbeee..Nedendir bilemedim
Aynen ben de sık idrara cıkıyorum.Ama cok fazla su içiyorum.İçim yanıyor.Uykuya düşkünlük bende de var.Hiç uyumadıgım kadar uyuyorum.Her fırsatı degerlendiriyorum.Bir de tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum sürekli.Tanımadıgım adamlarla ayıp ayıp şeyler.Töbe töbeee..Nedendir bilemedim
kocişini özlemişsindirr canımcım
drcuğum saolsun bizede 3 ayydedi yuh dedim içimden 3 ay diyince:))
Evet canım ben eryamandayım.Sen neredesin?
ha ha ay çok hoşsun. :) ben de bu aralar hep rüya görüyorum ama en ilginci birinde hamileyim ve ikiz çocuklarim oldu. Ama o zaman hamileymisim.
hehe bize doktor dikkat edin sorun yok dedi.Ama insan yine de tedirgin ooluyor.
ben elvankentteyim malesef yakın ama ters kalıyoruz. insallah tanısma fırsatı buluruz birgünn
sizinkii insaflı çıkmış:))))) ben gün sayıyıorum dermişimDDDD
eheheh gecer canım bu günler de gecer:) Sabret bakalım
Kizlar bulantim yok diye uzulmeyin 6 ve 8 haftadan sonra baslar keske baslamasaydi dersiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?