2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

niye canım ya ne kadar ki 2yıldır kızımı oraya götürüyorum gorumcemde o hastane de doğum yaptı. Ama kadın doğum fiyatları ne kadar ki

valla benim suan gittigim doktorum medicana da da calısıyor. normal dogum 2300- sezeryan 2500 dedi bu sadece dogumu bebek dogdugunda mecburen yatırıyorlarmıs ve yapılan tahliller falan baya bi yüklü tutuyorlar dediler. bi arkadas 4-5 milyardan asagı cıkamazsın dio ben sanırım veremem o kadar

doğuma daha çok var di mi. :) ay kızlar ya sık idrar giden var mi ay sabahtan beri kaç oldu ya.

:)))) süper canım tadını çıkarr dinlen bol bol ohhhhsüperr:))

doğuma daha çok var di mi. :) ay kızlar ya sık idrar giden var mi ay sabahtan beri kaç oldu ya.

ay benn sütekli gidiyorumm notmalde tutardım şimdi mümkün değilDDDD
birde uykum varki anlatama esnemekten bir hoş oldumm az önc eeşimi aradım sen kendine bişiler yaptır bugün ben ölüyorum uykusuzluktan eve gidip uyuyacağım direk dedimDDDD heheh

ay valla ya kızım olmasa ben gün içinde uyurum ama ışte kız öğlen uyurken işi yapıyorum o uzandığında benim halim kalmıyor valla 2yaşında kızım perişanlari oynuyorum.

Aynen ben de sık idrara cıkıyorum.Ama cok fazla su içiyorum.İçim yanıyor.Uykuya düşkünlük bende de var.Hiç uyumadıgım kadar uyuyorum.Her fırsatı degerlendiriyorum.Bir de tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum sürekli.Tanımadıgım adamlarla ayıp ayıp şeyler.Töbe töbeee..Nedendir bilemedim

ay valla ya kızım olmasa ben gün içinde uyurum ama ışte kız öğlen uyurken işi yapıyorum o uzandığında benim halim kalmıyor valla 2yaşında kızım perişanlari oynuyorum.

kıyamam işin zor canım ya Allah kolaylık versinnn ay birileri gelsin beibşne baksın azcık uyu sen

kocişini özlemişsindirr canımcım
drcuğum saolsun bizede 3 ayydedi yuh dedim içimden 3 ay diyince:))

Son düzenleme:

ha ha ay çok hoşsun. :) ben de bu aralar hep rüya görüyorum ama en ilginci birinde hamileyim ve ikiz çocuklarim oldu. Ama o zaman hamileymisim.

ha ha ay çok hoşsun. :) ben de bu aralar hep rüya görüyorum ama en ilginci birinde hamileyim ve ikiz çocuklarim oldu. Ama o zaman hamileymisim.

İçine dogmusss.Benim de anneme malum olmustu.Hala da oglum olacagını iddia ediyor gördüğü rüya dogrultusunda.Hayırlsıı bakalım:)

kızlar dün beni sağlık ocağından aradılarrrr zaten 6 ayda bir arayıp soruyorlardııı kızmıştım en son aradıklarında ben sizi ararım bir gelişme olursa diyeee ayyy benim stresim bana yetiyorddu bir onlar eksikti gebelik varmı diye sormalarıDD
neyse ben kan testimi devlet hastanesinde yaptırdım oradanda hemen aile hekimliği muhabbetine sağlık ocağının sisteminde gözükmüş aradılar beni vamrı bişiler diyee var dedim son regl tarihmi falan sordularr uğramanız mümkünmü dedi hemşire tamam dedim bugün gittim 40 dk benimle ilgilendi birgüzel anlatttı nelere dikkat etmem gerektiğini neler yemem gerektiğini cinsellik falan herşeyden bahsetti drumun yaptırdığı tahlil sonuçlarımın örneğinide istemişti onuda aldı dosyama koydu boy kilo nabız atısşı tansiyon falan ölçü bir gebelik takip çizelgesi hazırladıı 16 nisana randevu verdi tetanoz aşısı olacakmışımDDDD çok önemliymiş
falan filan sizleride arayan varmı kızlarr
ne yalan söyleyim çokmemnun kaldım

ben elvankentteyim malesef yakın ama ters kalıyoruz. insallah tanısma fırsatı buluruz birgünn

İnsallah canım.Elvankent evet ters oluyor.Hala araba alamadık esimle.Araba olsa cok kolay.İnsallah kısmet olur tanısmak:) Bakarsın iyi arkadas oluruz..Bebişlerimiz de arkadas olur.ayyyyy severim onları:))

kızlar sizler kaç haftalıksiniz ya. Ben daha dün öğrendim 1.5 aylık hamileyim :) e o sırada eşimle neler oldu neler tövbe tövbe :) ilk çocuğunda dada hiç kesmedik bir tehlike yoksa kadın da aksine yararlı birşeymis

kızlar ya bu arada göğüslernz ne durumda... benim kiler bir beden büyüdü ve çok acıooo sırt üstü uyuyamam yan yatınca göğüslerim acıo yüz üstü uyurum ben ama bebekten dolayı da öyle yatamıorum karnım ağrıo... birde mide sıvısı gene gelmeye başladı ağzıma acı acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…