bazıları kanda çıkmadı 10gün sonra hamile oldugumu öğrendim diyor . ay ne yapacağımı bilemedim ben ya.
ben idrar testi yaptım adetim den önce ama tek çizgi çıktı. Sonra bekledim adetim geçti falan dedim 19gün geçince evde çift çizgi gördüm ve dün kan testi yaptırdım sonuç 1.5 aylık :)
senin adına çok sevindim. darısı başımıza :)
aboooo kızlaaaaarrr (adanalıyım da)
kar yağıyor her yer beeem beyaz olmuş 10dk daaa
Sorma yaa. Sabah mecidiyeköyden fulyaya yürümeye korktum taksiye bindim. Şoför ben o yokuşu inemem insem geri çıkamam dedi kaldım yolda. Yavaş yavaş yürüye yürüye indim. Komedi ya bu taksiciler.
Bu arada ben medical parka devam etmeye karar verdim. Param yetene kadar doktorumu bırakmak istemiyorum. Çok zorlanırsam değiştiricem
ya ben ilacı geçen ay bıraktım düzen bozuldu sandım e testte başta negati çıkınca. O kadar belirti var diye test yaptım negatif çıktı e ilacı da yeni bıraktım diye üsteleme Dim sonunda acaba deyip yaptım ışte. Zaten 2 yaşında kızım var hiç düşünmüyordum ki
Herkese hayırlı akşamlar...
Ben acaip duygusala bağlamaya başladım mutfak tavuk kokuyor diye ağlıyorum annemi özledim diye ağlıyorum eşim yarın nöbetçi ona ağlıyorum( Memlekete gitmek istiyorum ama havalar soğuk annem gelme hasta olursun diyor anneme gel diyorum dedem hasta ona bakıyor :S böyle karışık marışık duygular içindeyim kızlar.. Kpss çalışayım diyorum bir sayfa okuyup kapatıyorum hesapta dersaneye gidecektim bu dönem hamile olduğumy öğrenince kaldı bütün dersaneler çok uzakta otobüsle çekilmez ne yapsam ya gidip kardan adam yapacam bitane bu soğukta ancak kendime gelirim :)))
yoo, daisarda cok durmaaaa...alah korusun hasta olursun, ilac da alamazsin..
ama sen simdi bu mesaja da aglarsin dermisimmm
adetin 19 gün mü gecikti...... nasıl sabrettin ya
Canım muayene ücreti ne kadar?her gittiğinde alıyolar mı?
orası şu tahlillere uçuk rakam isteyen yer miydi?
ben orayı iyi diye duydum ama pek pahalıymış.
hangi dr.du seninki?
ilaç derken doğum kontrol ilacı mı?
Canım hakkında hayırlısı olsun tatlım ama
kan tahilinde gebelik mutlaka çıkıyor hatta gecikme olmasa bile
döllenmenin ertesi günü bile çıkıyor
eğer senin kanda neg. çıktıysa bence hamilelik yoktur.Ben de çok öyle umutla gidip kan tah. yaptırmıştım ama
neg.ise yoktur bişey.:44:
Herkese hayırlı akşamlar...
Ben acaip duygusala bağlamaya başladım mutfak tavuk kokuyor diye ağlıyorum annemi özledim diye ağlıyorum eşim yarın nöbetçi ona ağlıyorum( Memlekete gitmek istiyorum ama havalar soğuk annem gelme hasta olursun diyor anneme gel diyorum dedem hasta ona bakıyor :S böyle karışık marışık duygular içindeyim kızlar.. Kpss çalışayım diyorum bir sayfa okuyup kapatıyorum hesapta dersaneye gidecektim bu dönem hamile olduğumy öğrenince kaldı bütün dersaneler çok uzakta otobüsle çekilmez ne yapsam ya gidip kardan adam yapacam bitane bu soğukta ancak kendime gelirim :)))
dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik
birde bu kabızlık olayı için bende cuma günü bişeyler isticem doktorumdan ıkınmak zaralıymış gerçekten de dikkat etmek lazım ilaç tavsiyesi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?