2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bazıları kanda çıkmadı 10gün sonra hamile oldugumu öğrendim diyor . ay ne yapacağımı bilemedim ben ya.

canim benim bildigim su sekilde;
dollenme 4-14 gun arasinda degisiyor. dolenmis yumurtadan hcg salgisi da 2-3 gunu buluyor...
misal, erken dollenme oldu yani 4 gunde dollenme gerceklesti, buna 2-3 gun daha ekle, 7 gunde kanda cikmasi lazim...
ya da gec dollenme oldu, 14 gun surdu, buna 2-3 gun daha ekle yani hcg;nin kana gecmesi gereken sure, 17 gun eder...
senin 3 ocak da asilanman olmus sanirim...bence hala sansin var...adet sokturucu kullanmazdim senin yerinde olsam...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim içim rahatladı bir nebze . bende kullanmayı düşünmüyorum .bekleyeceğim olana kadar

ben idrar testi yaptım adetim den önce ama tek çizgi çıktı. Sonra bekledim adetim geçti falan dedim 19gün geçince evde çift çizgi gördüm ve dün kan testi yaptırdım sonuç 1.5 aylık :)

aboooo kızlaaaaarrr (adanalıyım da)
kar yağıyor her yer beeem beyaz olmuş 10dk daaa

Sorma yaa. Sabah mecidiyeköyden fulyaya yürümeye korktum taksiye bindim. Şoför ben o yokuşu inemem insem geri çıkamam dedi kaldım yolda. Yavaş yavaş yürüye yürüye indim. Komedi ya bu taksiciler.

Bu arada ben medical parka devam etmeye karar verdim. Param yetene kadar doktorumu bırakmak istemiyorum. Çok zorlanırsam değiştiricem

ya ben ilacı geçen ay bıraktım düzen bozuldu sandım e testte başta negati çıkınca. O kadar belirti var diye test yaptım negatif çıktı e ilacı da yeni bıraktım diye üsteleme Dim sonunda acaba deyip yaptım ışte. Zaten 2 yaşında kızım var hiç düşünmüyordum ki

Canım muayene ücreti ne kadar?her gittiğinde alıyolar mı?
orası şu tahlillere uçuk rakam isteyen yer miydi?
ben orayı iyi diye duydum ama pek pahalıymış.
hangi dr.du seninki?

ilaç derken doğum kontrol ilacı mı?

Herkese hayırlı akşamlar...

Ben acaip duygusala bağlamaya başladım mutfak tavuk kokuyor diye ağlıyorum annemi özledim diye ağlıyorum eşim yarın nöbetçi ona ağlıyorum ( Memlekete gitmek istiyorum ama havalar soğuk annem gelme hasta olursun diyor anneme gel diyorum dedem hasta ona bakıyor :S böyle karışık marışık duygular içindeyim kızlar.. Kpss çalışayım diyorum bir sayfa okuyup kapatıyorum hesapta dersaneye gidecektim bu dönem hamile olduğumy öğrenince kaldı bütün dersaneler çok uzakta otobüsle çekilmez ne yapsam ya gidip kardan adam yapacam bitane bu soğukta ancak kendime gelirim :)))

yoo, daisarda cok durmaaaa...Allah korusun hasta olursun, ilac da alamazsin..
ama sen simdi bu mesaja da aglarsin dermisimmm

Son düzenleme:
yoo, daisarda cok durmaaaa...alah korusun hasta olursun, ilac da alamazsin..
ama sen simdi bu mesaja da aglarsin dermisimmm

:))) Yok ya hava acaip soğuk çıkamam zaten kayıp düşersem bi de durup uğraşacam o zaman daha çok ağlarım :))

adetin 19 gün mü gecikti...... nasıl sabrettin ya

Canim yazdiklarini okudum dayanamadim. Cok yazdim burda ama arkadaslar kacinci baski demesinler lutfen.bende gecen ay tedaviye baslayacaktim son adt tarihim 15 kasimdi. Doktor banada 15 araligi bekle kanda gebrlim baktir eger yoksa adet sokturucu ic sonrada 3. gunu ge, tedaviye baslayalim dedi. 15 aralik beta hcg 0 cikti vq ben farlutal kullandim 10 gun bekledim adet olmadim. Sonra. Tekrar gittim doktora progynex igne verdi bebek varsa korrur yoksa adet olursun Dedi . Ben yine olmadim. artik doktora gtmeden once kendim test yaptim pozitif cikti 2 ocakta degerim 1100 -3 ocakta da 1569 cikti doktor 4 haftalik dedi. inanamadim. 15 aralikta 0 di dedim. Doktor dollenme zamani deger 0 cikabiliyor dedi. Ben bunu yasayanlardanim cnm. Bence 1 hafta kadar bekle derim. Cepten yaziyorum yazim yanlislari icin kusura bakma, icini ferah tut iyi aksamlar

Muayene ücreti 72tl. Nadide Korkut benim doktorum. Tahliller 1 defaya mahsus istedi. orada 750 lira ama Okmeydanı SSK'da kadın doğuma gidip tahlil listesini verdim hemen yazdılar ikiletmeden. Hiç para ödememiş oldum. Sonra başka tahlil de istemeyecek diye biliyorum. İsterse de bir şekilde yaptırıcam ya da okmeydanına giderim.

dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik[/QUOTE]

wala benim kan testimde çıkmadı bekledim biraz gittim doktora gördük keseyi kan tahlilleri labaratuarlara göre filan değişiyor bence...

Seni cok iyi anliyorum. Bende bu sene kpss dusunuyordum maleseffff cnm hic istemedi. Bi yandan pismanlik bi yandanda kendime kizma hali devam ediyor. Bende sinirlilik cok hersey batiyor gozume cok sinirleniyorum. annemleri ozledim gelin diyemiyorum annem rahatsiz dedigin gibi bende gidemiyorum balikesir 8 saat. herkes miskin oldugununu soyluyor bende uyku yokkkk sabah 8 de ayaktayyim ve karnim kurt gibi acikmis oluyorr. Ayyy hormonlarim ayyy

dollenmenin ertesi gunu bile mi cikiyor? yok artik

wala benim kan testimde çıkmadı bekledim biraz gittim doktora gördük keseyi kan tahlilleri labaratuarlara göre filan değişiyor bence...[/QUOTE]

tabiii, tahmini yumurtlamadan ya da asilamadan sonra enaz bir hafta hatta on gun beklemen lazim...

Son düzenleme:
KIzlar bende sonunda gördüm kalp atımlarını bebeğimin. BU cuma aslında doktor randevum ama bugün nöbetçiyim devlet hast.deyim bende gündüz polikliniğe indim yüzsüz gibi sürekli usg ye giriyorum ama cumayı bekleyemedik. bizim burdaki cihazlar da dandik işte doktor duyamayız makine gösterirse iyi dedi ama güm güm atışları gördüm ya manyak güzel bi duygu bi de duyunca çıldırırım heralde sevinçten diyorum...doktor herşey normal dedi hcg ile flan uğraşma bi de sağlıkçısın dedi bırak hcg takibini kese de bebekte iyi maşallah dedi tabi ayaküstü ama yinede mutlu olmak için kocaman bi sebep :))

birde bu kabızlık olayı için bende cuma günü bişeyler isticem doktorumdan ıkınmak zaralıymış gerçekten de dikkat etmek lazım ilaç tavsiyesi olan varmı?

birde bu kabızlık olayı için bende cuma günü bişeyler isticem doktorumdan ıkınmak zaralıymış gerçekten de dikkat etmek lazım ilaç tavsiyesi olan varmı?

ikinmak zararli, bir gerinmek de zararli...ben bazen sabah uyaninca unutuyorum, tam gerinecegim, aklima geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…