2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bütün işleri bitirdik. banyomuzu yaptık kremlendik. şimdi karnımızı doturcazzz...
ya bu kuzuyu hissetmek çok güzel miş yaW. orada olduğunu hissettirmesi çok güzel. konuşuyorum artık bebeğimle. hissettiğim için bu çok zevkli bir hal aldı..kim bilir ilerde ,doğurunca neler hissetcez... ayy çok heyecanlı..

ya birde hala filiz yavuzdan haber yok mu kızlar ya?? merak ediyorum ama. bende mail yada face adresi yok. inş herşey yolundadır

kızlarrr bende çıkıyorum bugün ayrıntılı ultrasonumuz var inş. güzel havadisler alırım.
dua edin bizeeee :))
cici bkaın kendinize

'aybükem' aldıklarını sağlıklı günlerde kullanın inş oğluşunla. papyonlu tulumdan bende almıştım:)))
kızlar bu konuda daha şanslı sa olsa oğlan anneleri içinde güzel alternatifler varrr...

selam hanımlar! Nasıl bakalm keyifler? Ben de okuldan geldim,sabah ilk 2 ders tansiyonum çok düştü, ders filan anlatamadım nerdeyse bayılacak gibi oldum ...2 kez tuzlu ayran içmeme rağmen bana mısın demedi... Sizlerde de düşük tansiyon problemi oluyor mu? Ben özellikle okulda ,yoğun tempoda baya kötü oluyorum , dinlenince geçiyor...

tşk ederiz kız seçenekleri çok daha fazla allahıma şükürler olsunki kızım da var cicili bicili şeyler alabiliyorum ayberke bişiler almak için çıkıyoruz alıyoruzda ama 2 poşette aybükeme alıyorum mini şortlar tayt üstü tunik penyeler eşimle yinede kız kıyafetlerine bakmadan geçemiyorum şimdiden söylüyo 3.cü yapalım çin takvimine göre kız olsun pembeler cicili tulumlar alalım diye bende kızıyorum cıx artık 2 tane yeter bu hamileliğim zor geçiyo allah ıkızıne uzun ömür versin allah olmayanlara versin bebiş

hoşgeldin cnm geçmiş olsun ara sıra bende de oluyor dinlen yorma kendini

Aybükem Güle güle kullansın, hepsi çok sevimli....

hadi ekle artık merak ettim bende ... Ya da birimize mail at biz ekleyelim:)

canım o kadarını yapıyomda resim büyük küçültüncede bu sefer minnacık kalıyo işte bi ultrasyon resmi ekledim ama küçücük :2:

güzel haberlerle gelirsin inşşalh cnm bende yrn paşamı görcektim doktorum yurtdışına gidiyor haftaya cumartesi görebilicem 5 mayısta benim ayrıntılı ultrasonum

evet cok sinir bozucu, o günü iple çekiyoruz cünkü, önemli olan geç olsun güç olmasın.......sabır sabır ya sabrı :)

Kızlar bu tansıyonun normlaı kac dusugu kac oluo acababılen varmı??herkeste aynımı bunyeye gore degışıyormu

Kızlar benim de yarın sabah detaylı USG randevum var,bebeğimi görmeyi çok özledim,inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırız hepimiz..

Kızlar bu tansıyonun normlaı kac dusugu kac oluo acababılen varmı??herkeste aynımı bunyeye gore degışıyormu

Valla bilen olmaz mı bu hayatta kalmak adına öğrenilen ilk şeylerdendir de sen bu konuya gelmediysen baya şanslı olmalısın:):):):) Normali 12 ye 8 dir. benim kendimi bildim bileli, 10 a 7 veya 11 e7 gibidir, düşüktür yani. 12 olunca iyi hissetmem kendimi, bana göre yüksektir. Bu birimlerin neyin ölçüsü olduğunu da netten aratarak öğrenebilirsin:):)

Ben daha bir kez tansiyon düşüklüğü yaşadım,genelde zaten tansiyonum 9 a 5 tir.Ama bünyeden bünyeye değişiyor bazılarını bu tansiyon sarsıyor mesela ama ben 9 a 5 te gayet normalim

ayyy sabahtan beri uğraşıyom neymiş fot. mak. ayarını değiştirmem gerekiyomuş oohhh beee

AYY ZATEN ERKEKLERE GÖRE KOLAY hemen 3. yü istiyorlar bende yok diyorm bi kız bi oğlan şükür verdi Rabbim Allah uzun ömürler versn ikisine de ama benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…