yokmu arkadaşlar bu konuda bi bilgisi olan
her zorlukla bir kolaylık vardır canım şimdiden panik yapmaaaa inş. kolay geçecekk .herkese merhaba...
2012 yazının cok sıcak ve nemlı gececegı soylenıyor.ben telas oldum valla.sıcagı hıc sevmem ve antalyada yasıyorum.son aylarımızın tamamı da yaza denk gelecek ne yapıcam ben yaaaa...bı moral verın gozunuzu seveyım.duşundukce nefesım kesılıyorrr
çok şirin gerçekten eline sağlık canım bende örmek istiyorum ama nasıl yapaırmki hiçyeteneğim yokslm annecikler ;
bebeğime örmeye başladığım battaniyenin fotolarını profilime ekledim, bordo renkli olan orjinal olan , dergiden çektim fotoları
mavili bütün olan , annemin yeğenime ördüğü , birde yeşilli olan var oda benim örmeye başladığım.
renk seçeneklerini görün diye üçünüde ekledim. örmesi çok eğlenceli ,motif motif örülüp, sonra hepsi birbirine dikiliyor. heleki şapka bebişlere çok yakışıyor.
sizlerede fikir olsun istedim
doğum günün kutlu olsun nice seneleree senin en güzel hediyenn içindeee bebişin sana geliyorr doğum günü hediyesi olarak annesiGÜNAYDIN KIZLARR
bugün içimde bir sevinç var d.gününm diye heralde oğluşumla kutlıcam :)
hangi konu bacım?
ben geçmişe bakamadım:26:
Ben yine okuldan bağlanıyorum kızlar
öğle tatili,dönerimi yediiiim,ayranımı içtiiiim şimdi derse girip uyuklarım artık
aybukem o beyaz takım elbise gibi çizgili tuluma bayıldım canııım
nerden aldın?Ben de alayım oğluşuma mevlüt kıyafeti gibi...
Bu arada kızlar bebek dergilerini takip edin,markalar,yeni çıkan ürünler falan baya bir bilgi veriyor
ben her ay almaya çalışıyorum özellikle birini değil de konusuna göre ilgimi çekeni alıyorum.
bu ay mesela mother and baby de sanırım 45 çeşit puseti tanıtıyordu,araştırma yapanlar faydalanabilir.
kızlar benimde yarın saat 11 de detaylı ultrason randavum var.......sabırsızlıkla bekliyorum vallah.....çok özledim prensesimi......
bu arada birşey paylaşacağım dün çok güldüm. eşim elini karnıma koymuştu akşam bbeğin hareketlerini hissetmeye çalışıyorduk film izlerken. Bebek kıpırdıyor, ben hissediyorum, o da dışarıdan hissedince birbirimize bakıyoruz, gülümsüyoruz, kıkırdıyoruz, göz kırpıyoruz falan işaretleşiyorduk yani. Sonra eşim bana baktı, ben hareket hissetmedim benden tepki yok, bi süre sonra bir daha baktı gülümsedi, daha sonra bir daha ve yine benden tepki yok. Sen hissetmiyor musun dedi, hayır kıpırdamadı çünkü dedim. O zaman tuvalete git istersen, çünkü birazdan gaz çıkarabilirsin dedi.koptukkk... İki pıt pıt hissedicem diye tüm sindirim sistemimi dinlemiş canım benim....
Eki Görüntüle 396064 Eki Görüntüle 396063 Eki Görüntüle 396062 Eki Görüntüle 396061
ayberkime son aldıklarım tulum şeklinde mevlud kıyafeti aldım paşam daha rahat hareket edebilir
Eki Görüntüle 396137 bakalım oldumu kendi uğraşlarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?