KIzlar bende sonunda gördüm kalp atımlarını bebeğimin. BU cuma aslında doktor randevum ama bugün nöbetçiyim devlet hast.deyim bende gündüz polikliniğe indim yüzsüz gibi sürekli usg ye giriyorum ama cumayı bekleyemedik. bizim burdaki cihazlar da dandik işte doktor duyamayız makine gösterirse iyi dedi ama güm güm atışları gördüm ya manyak güzel bi duygu bi de duyunca çıldırırım heralde sevinçten diyorum...doktor herşey normal dedi hcg ile flan uğraşma bi de sağlıkçısın dedi bırak hcg takibini kese de bebekte iyi maşallah dedi tabi ayaküstü ama yinede mutlu olmak için kocaman bi sebep :))
hadi ya ben de geriniorum bak bilmiordum ya... benim gaz sorunum var ya... bir iki haftadır oluo nasıl sıkışma yapıyor bunun için ne yapmak lazım ki...
ya bir de ben hamile oldğmu yeni öğrendim daha vitamin vs kkullanmıorum bişi olmaz di mi ya
neler verdi peki ??? senin de 6 haftaydı di mi???
hadi ya ben de geriniorum bak bilmiordum ya... benim gaz sorunum var ya... bir iki haftadır oluo nasıl sıkışma yapıyor bunun için ne yapmak lazım ki...
ya bir de ben hamile oldğmu yeni öğrendim daha vitamin vs kkullanmıorum bişi olmaz di mi ya
Kizlar gecen gun bi arkadasim geldi. Hadi arti anneanne ve babaane ormeye baslasin dedi. Bnde daha cok erken 6. Aydan once istemiyorum kismetse sonra dedim. Babaanemiz hemen nerfen biliosun benim daha once ormedigimi dedi. O anda bosey diemedim simdi sordum anne neler yaptin ne renk dedim. Yelekler hirkalar battaniye... VEE hepsi mavi. Anne nerden biliosun dedim olsun ben oyle ordum dedi. Benim babaannem de aynisini yapmis. Annem hep derdi sen dogdugunda babaanen geldi benim ordukledimi giydir dedi ve hepsiiiii maviydi dedi :) hayirlisi olsun bakalim ne gerek varsw simdiden ormeye
ikinmak zararli, bir gerinmek de zararli...ben bazen sabah uyaninca unutuyorum, tam gerinecegim, aklima geliyor
Ne buyuk mutluluk gercekten. Allah saglikla kucagimiza almak nsip etsin insallahhh. Kabizlik icin doktorlarin hep onerdigi 3 lt su buyuk etken bence yaninda 1-2 kuru kayisi ve incirle
kaysı suyu iç kabızsan 1 günde düzelirsin bir kaç gün uygula
bende de vardı bugün
ama çok ıkınmadım
ııkınınca yara ouyor ve kanıyor
cok guzel bi ani:))
bana orecek kimse yok maalesef, herseyi hazir alacagim
Anladım canım sağol ben de bugün kağıthane devlette tahlil yaptırdımMuayene ücreti 72tl. Nadide Korkut benim doktorum. Tahliller 1 defaya mahsus istedi. orada 750 lira ama Okmeydanı SSK'da kadın doğuma gidip tahlil listesini verdim hemen yazdılar ikiletmeden. Hiç para ödememiş oldum. Sonra başka tahlil de istemeyecek diye biliyorum. İsterse de bir şekilde yaptırıcam ya da okmeydanına giderim.
KIzlar bende sonunda gördüm kalp atımlarını bebeğimin. BU cuma aslında doktor randevum ama bugün nöbetçiyim devlet hast.deyim bende gündüz polikliniğe indim yüzsüz gibi sürekli usg ye giriyorum ama cumayı bekleyemedik. bizim burdaki cihazlar da dandik işte doktor duyamayız makine gösterirse iyi dedi ama güm güm atışları gördüm ya manyak güzel bi duygu bi de duyunca çıldırırım heralde sevinçten diyorum...doktor herşey normal dedi hcg ile flan uğraşma bi de sağlıkçısın dedi bırak hcg takibini kese de bebekte iyi maşallah dedi tabi ayaküstü ama yinede mutlu olmak için kocaman bi sebep :))
Hiiiiccc canini sikma sen hazirlar harika en azindan dere gormeden paca sivanmiyor :) ya saolsun iyi niyetunden ormus ama bari ortada olmayan cinsiyeti belli olmayan bebek icin yesiller sarilar orulur. Neysee yapacak bisey yokk
Hiiiiccc canini sikma sen hazirlar harika en azindan dere gormeden paca sivanmiyor :) ya saolsun iyi niyetunden ormus ama bari ortada olmayan cinsiyeti belli olmayan bebek icin yesiller sarilar orulur. Neysee yapacak bisey yokk
valla ben çoğu zaman unutuyorum geçen sabah spor yapmıştım ilk defa kahverengi akıntım o zaman oldu progestanı hiç kesmedim bi daha da olmadı ama çok şükür
öyle gerçekten tatlım sağol valla hepimiz duyarız inşallah güm güm ... bugün 1,5lt lik su aldım dikiyorum kafaya yarında kuru kayısı alıcam :)
başladım şimdi kayısıya inş şifa olur kabızlık çok fenaaa
Benim gibi uyku bozuklugu olan varmi arkadaslar bunun icin ne yapabilirim. Hic uykum yok benim ve sabahlari cok erken uyaniyorum
Merhaba masaltuna
Bende de ayni sikinti var cok iyi anliyorum seni.soyle ki,daha hamile oldugumu ogrenmeden,adetim bile gecikmeden bir iki gun once sabahlara kadar gozumu kirpmadim.hamile oldugumu ogrenince daha da sasti uyku duzenim.normalde uykuyu acaip severim ve cok cok agir uykum vardir.simdi uyumayi basarabilsemde cok cabuk uyaniyorum.sabah 5 de 6 da uyaniyorum bazen,doktora sordum ''genelde hamileligin daha ileri donemlerinde gorulur uykusuzluk'' dedi.ama bu zamanlarda da olabilirmis.annelik fikrine alisma suresince stresten olurmus.
Uykun yoksa yatakta yatmamak en iyi cozum bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?