2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)) Ne güzel işte kadının içine doğmuş örmüş bizimkilerde cinsiyetin belli olmasını bekliyor :) Hakkımızda hayırlısı olsun.. Canım bu aralar duygusallık normalmiş ama benimki arada bir geliyo Alllahtan her gün değil.. Sadece annemleri özledim biraz... Uykusuzluk bendede var canım ya hamile olmadan öncede skaçta yatarsam yatayım sabah 7 de kalkardım. İlk öğrendiğimde 12lere 1 lerede kadar uyudum ama gece kabuslar gördüm kalkıp dolandım durdum evin içinde şimdi biraz daha düzene girdi gibi.. 11 de yatıyorum 3 de kalkıyorum mecburen :)) bi daha 6 buçukta kalkıyorum 8 dede yatıp 9 buçukta kalkıyorum böyle daha iyi oluyor benim için...

Fazla kafamıza takıoyruz o yüzden bence :) Bi de rüyamda hep saçma sapan şeyler görüyorum hep ikiz çocuklar kz çocukları görüyorum hayır olsun artık :)) Sen ne mezunusun canım. Olsun kpss çalışalım da puanlar dursun bi kenarda tabii diyene bak sanki ben çalışabiliyorum da :)))

vee bu kadar çene düşüklüğünden sonra herkese günaydınnnn.. Çok güzel kar yağıyor burda ama dışarda -4 derece sıcaklık hiç bi yere çıkılmaz :)))

bir de tuhaf garip ruyalar...ve canli gibiler...uyandigimda her ayrintiyi hatirlamis oluyorum...

Canım o rüyalardan bende de var hep yokuş tarlalara tırmanıyorum ayaklarımdanda tanımadığım adamlar tutuyor her ne anlamdaysa hayır olsunlar :)) Kafamızda çok kuruyoruz bazı şeyleri o yüzden rüyalarda şaşıyor haliyle :)

BNM SAT 30 KASIM YANİ BEBEĞİM 7 HAFTALIK OLMASI GEREKİO ama ultrsn 5 haftalık çıkarıo geç döllenmiiş bnm bebeğim 3 gün geçtğnde kanda yaptım çıkmamışstı 6.gün idrarda yaptım yne çıkmadı 10.gün tkrar kanda yaptım çıktı bnm sorum biz ultrsnda keseyi gördük yolk kesesi denilen keseyi de gördük ama bbği göremedk..daha kçk cuma tekrar gel hergün büyüyo o ddi korkuorum.. böle bişi basına gelen varmı

günaydın sevgili eylül annleriiii :) :))
kızlar ya ankarada çağ hastanesini bilen var mı yaaa yarın oraya gideceğim... ay benm kendi dr um emekli olmuş çalışmıyormuş artık medicana ya gidecektim ama onlarda sadece muayene ücreti 180 dedi e bunun ultrasonu testi var eşim de ben askere gideceğim sen altından kalkamazsın dio... bizde çağ hastanesşne gidecepz yarın bakalım...

lütfen bir bilen varsa bilgi versin...

günaydın kızlar. Ben hala sabrediyorum. Cuma gnü gitcem doktora inşallah kalp atışınıda duyarım :44:

amin amin zaten sadece bunun için dua ediyorum canım

kızlar beta hcg niz kaç çıktı sizlerin benim sat 4aralık ve hormon 5792 çıktı sizce yarın bebeği falan görür muyum

kızlar beta hcg niz kaç çıktı sizlerin benim sat 4aralık ve hormon 5792 çıktı sizce yarın bebeği falan görür muyum

canım bende aynı sorular içindeyim. Sat 5 aralıktı 9 ocakda kan tahlili yaptırdım 3410 çıktı. bende azıcık bekliyim dedim. Cuma günü gitcem hastaneye, inşallah kalp atışını duyarız. Umarım gittiğinde bebişinide görürsün kalbinin atışınıda duyarsın

canım benim senle aynı gibiyiz :) Sen daha hiç gitmedin mi dr a. Ben de yarın gideceğim. Ay inşallah bebegimi görürüm inşallah bir sorun yoktur çünkü sağ kaşığıma çok ağrı giriyor. Inşallah görürüz bebeklerimizi. Peki vitamin vs kullandigin birşey var mi

daha önceki gebeliklerde doktor folic vermişti. Unutmazsam günde 2 tane içiyorum ondan. Şükür bu sefer akıntım vs bişeyde yok. Kasıklarda ağrı olması normal çünkü rahim genişliyor. Beniimde sol tarafta hep sancım oluyor. Sabah bulantım oldu ama şimdi iyiyim. Doktora sürekli gidip kafamı karıştırmak istemedim. o yüzden biraz büyümüş olsun dedim. 6+5 olucak doktora gittiğimde. İnşallah görürüz. Bakalım sen benden önce gitcen görürsün bebişinide kalp atışınıda

benim sat 6 aralık bu pazartesi dra gittim keseyi gördük genel durumu iyi gördü ama daha çok ufak olduğu için bebeği göremedik. 2 hafta sonra gitmemi o zaman daha büyümüş olacağı için görebileceğimizi söyledi. adetimin gecikmesinden sonra bhcg testim 3850 çıktı. geç döllenme olunca böyle olabiliyor. rahat olmanı tavsiye ederim bebeğin için.

anladım canım senin başka çocuğun var mi. Benim 2yaşında kızım var.unutmuşum bazı şeyleri :) bende kızımı öğrendiğinde 3haftalıkti onu0görene kadar kaç kez gittim geldim. Bu kez bende bekledim. Gerçi ben daha yeni öğrendim. 2gün oldu öğreneli.yarın haber veririm sana hayırlısı ile sende cuma görürsün bebeğini

benim doktorum hafif lekelenmeler normal demisti ama oyle kanama seklinde ise mutlaka hangi saat olursa olsun ara demisti...anladigim kadariyla senin ki de lekelenme seklinde...
endise ettigin bisey olursa acile git canim...

İlgine çok teşekkür ederim Canım. Dün dayanamayıp gittim. Kalp atışlarımız normalmiş. Doktor herkeste olabilir dedi. Progestan verdi. 16 haftaya kadar kullanmalıymışım. Bakalım bugün 2. gün umarım lekelnemler bir an önce biter. Acaba bu ilacı kullandıktan ne kadar sonra kesiliyor bu lekeler bilen varmı Kızlar..?

Selam kızlar dr.dan geldim...
yine ilac kullanmaya devam,istirahat 10 gün daha ve gezmem yasak..
ultrasonla da baktı kese iyi dedi 10 gün sonra gidecegim artık,istirahatim bitmeden önce..
küçük daha kalp atısını göremeyiz dedi inş 10 gün sonra duyarız..

Kızlar 6+2 de bhcg 15000 cıktı sizce nasıl?kesenın buyumesı guzel dedi doktor ama daha bebek görünmedi yorumlarmısınz lütfen

Kızlar 6+2 de bhcg 15000 cıktı sizce nasıl?kesenın buyumesı guzel dedi doktor ama daha bebek görünmedi yorumlarmısınz lütfen

yok halkasını gördün mü??? ben de 6. haftada gitmiştim bebiş görünmemişti........ama halkayı görmüştük........7. hafta da gördük kalp atışlarını ve bebişi......

yok halkasını gördün mü??? ben de 6. haftada gitmiştim bebiş görünmemişti........ama halkayı görmüştük........7. hafta da gördük kalp atışlarını ve bebişi......

ya daha dogrusu nasıl oluyor bılmıyorumda doktor kesenın duruş şeklinden dolayı göremıyorum içini dedı teknik bir durum dedı,rahımbebek buyurken dönermıs bundan dolayı göremıyorum dedı ne demekse? prof.adam dedıyse dogrudurheralde

tabi canım doktorun öyle dediyse doğrudur. Sen sıkma canını haftaya görürsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…