- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Kizlar gecen gun bi arkadasim geldi. Hadi arti anneanne ve babaane ormeye baslasin dedi. Bnde daha cok erken 6. Aydan once istemiyorum kismetse sonra dedim. Babaanemiz hemen nerfen biliosun benim daha once ormedigimi dedi. O anda bosey diemedim simdi sordum anne neler yaptin ne renk dedim. Yelekler hirkalar battaniye... VEE hepsi mavi. Anne nerden biliosun dedim olsun ben oyle ordum dedi. Benim babaannem de aynisini yapmis. Annem hep derdi sen dogdugunda babaanen geldi benim ordukledimi giydir dedi ve hepsiiiii maviydi dedi :) hayirlisi olsun bakalim ne gerek varsw simdiden ormeye
bir de tuhaf garip ruyalar...ve canli gibiler...uyandigimda her ayrintiyi hatirlamis oluyorum...
yok canım henüz gitmedim doktora 5. Haftadan önce kese gözükmediği için alttan bakıyorlar ya o yüzden gitmek istemedim. 5. Haftanın sonuna doğru gideceğim allah izin verirse. Inşallah canım sağlıklı olarak alırız bebişlerimizi kucağımıza
kızlar beta hcg niz kaç çıktı sizlerin benim sat 4aralık ve hormon 5792 çıktı sizce yarın bebeği falan görür muyum
canım bende aynı sorular içindeyim. Sat 5 aralıktı 9 ocakda kan tahlili yaptırdım 3410 çıktı. bende azıcık bekliyim dedim. Cuma günü gitcem hastaneye, inşallah kalp atışını duyarız. Umarım gittiğinde bebişinide görürsün kalbinin atışınıda duyarsın
canım benim senle aynı gibiyiz :) Sen daha hiç gitmedin mi dr a. Ben de yarın gideceğim. Ay inşallah bebegimi görürüm inşallah bir sorun yoktur çünkü sağ kaşığıma çok ağrı giriyor. Inşallah görürüz bebeklerimizi. Peki vitamin vs kullandigin birşey var mi
BNM SAT 30 KASIM YANİ BEBEĞİM 7 HAFTALIK OLMASI GEREKİO ama ultrsn 5 haftalık çıkarıo geç döllenmiiş bnm bebeğim 3 gün geçtğnde kanda yaptım çıkmamışstı 6.gün idrarda yaptım yne çıkmadı 10.gün tkrar kanda yaptım çıktı bnm sorum biz ultrsnda keseyi gördük yolk kesesi denilen keseyi de gördük ama bbği göremedk..daha kçk cuma tekrar gel hergün büyüyo o ddi korkuorum.. böle bişi basına gelen varmı
daha önceki gebeliklerde doktor folic vermişti. Unutmazsam günde 2 tane içiyorum ondan. Şükür bu sefer akıntım vs bişeyde yok. Kasıklarda ağrı olması normal çünkü rahim genişliyor. Beniimde sol tarafta hep sancım oluyor. Sabah bulantım oldu ama şimdi iyiyim. Doktora sürekli gidip kafamı karıştırmak istemedim. o yüzden biraz büyümüş olsun dedim. 6+5 olucak doktora gittiğimde. İnşallah görürüz. Bakalım sen benden önce gitcen görürsün bebişinide kalp atışınıda
benim doktorum hafif lekelenmeler normal demisti ama oyle kanama seklinde ise mutlaka hangi saat olursa olsun ara demisti...anladigim kadariyla senin ki de lekelenme seklinde...
endise ettigin bisey olursa acile git canim...
Kızlar 6+2 de bhcg 15000 cıktı sizce nasıl?kesenın buyumesı guzel dedi doktor ama daha bebek görünmedi yorumlarmısınz lütfen
yok halkasını gördün mü??? ben de 6. haftada gitmiştim bebiş görünmemişti........ama halkayı görmüştük........7. hafta da gördük kalp atışlarını ve bebişi......
yok halkasını gördün mü??? ben de 6. haftada gitmiştim bebiş görünmemişti........ama halkayı görmüştük........7. hafta da gördük kalp atışlarını ve bebişi......
ya daha dogrusu nasıl oluyor bılmıyorumda doktor kesenın duruş şeklinden dolayı göremıyorum içini dedı teknik bir durum dedı,rahımbebek buyurken dönermıs bundan dolayı göremıyorum dedı ne demekse? prof.adam dedıyse dogrudurheralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?