tabi canım doktorun öyle dediyse doğrudur. Sen sıkma canını haftaya görürsun.
selam eylül annişleri nasılsınız bakalım
selam canım nasılsın ne alemdesin kaç haftalıksin tatlım dr a gittin m i valla ben de sorguya çektim resmen ama çok heyecanlıyim
sağol canım bende içimi ferah tutmaya calısıyorum, olur butür seyler herlade normaldır, hersey günü gününe ıllaki olmuyor
her hamilelik bbirbirini tutmuyor kızma 3 gün geciktim kan testi yaptım 2500 çıkmıştı şimdi yine hamileyim kan testinde 186 çıkmıştı
:) cnm kızımın uykusu geldiğinden o güngü muhabbete yarıda kestim çıkmak zorunda kaldım kısır muhabbetii :) ama napim canım ekşi acı tuzlu şeyler çok çekiyo
vallah kaç haftalığım tam emin deilimki canım 9 aralık son adetim ama eşimle 19 aralıka kadar ilişkiye girmedik rahim flimi çektirmem gerekiyordum 19 itibariyleçalışmalara başladık 6 ocakta adet olmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendim ilk kan testim 186 dıydı geçen salı ayın 10 unda dr gitim çok ağrım var diye bhcg 1296 çıktı alttan muaneyle keseyi gördü rahim içinde olan normal bir gebelik dedi çücki agustos ayında dış gebelik geçirmiştim bu cumartesi kendi dr uma gdicem kaç haftalık olduğumu öğrenicem artık bhcg dğerlerine göre 4 haftaığı bitiridim sen nasılsın cnm
bende iyiyim canim ya bulantı ve sağ kaşık ağrısı var. Ve hala kısır istiyorum bugün aldim malzemeleri yapacağım inşallah :) ben de 6 haftalık Çıktın kan testinde. Cuma gideceğim bakalım. Yarın gideceğim doluymuş[/QUOTE
bende de bulantı var ara ara oluyo ağrılarım çok fazla 3 yaşında kızım var peşinde koşmaktan yoruluyorum valah daha yeniyiz böyle yaza doğru iyice şişince nasıl olcaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun
kızlar yavruslarinız kaç yaşında. Benim ki 2 yaşında. Şimdi den gelip seviyor öpüyor çık kardeş diyor ve erkek diyor ha ha ha
ay EVET YA gerçi seninki laf anlıyordr benim ki kucak istiyor oyun istiyor kardeş var dediğinde ona zarar vereceğini anlamıyor. Isteyerek mi hamile kaldın
evet cnm kendisine sorduk kardeş istermisn istiyorum dedi oyuncaklarımla oynarız pepenin kardeşi varya benimde olsun kardeşim dedi bide arayı fazla uzatmak istemedim kardeşlik arası iletişimleri farklı olmasın diye 4 yaşa yadar yapim dedim 2si bi arada büyür ama şimdiki aklım olsayda kızım 1 yaşına bastığında hemen yapardım 2.ciyi ikiz gibi büyürlerdi
ya ben de çok kararsızdim geçen ay doğum kontrol hapı bıraktım kızım kardeş deyip durdu pepe ve bebe SAYESINDE yani :) ve hamile kaldım bu ay. Eşim de nisan da askere gidiyor.
benim doktorum hafif lekelenmeler normal demisti ama oyle kanama seklinde ise mutlaka hangi saat olursa olsun ara demisti...anladigim kadariyla senin ki de lekelenme seklinde...
endise ettigin bisey olursa acile git canim...
Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim Canım. Dün dayanamayıp doktora gittim.Kendi doktorum seminerde olduğu için başka doktorla görüştüm. Bana böyle durumların olabileceğini söyledi.Progestan verdi. sabah 1 akşam yatarken 2 tane içmemi söyledi. Şimdilik bir değişiklik yok.Ama dün bebişimin kalp atışlarını gördüm.Doktor düşük riski olduğunu söyledi.Umarım hepimiz bu dönemi problemsiz bir şekilde atlatırız. Şimdi tek merak ettiğim şey bu ilacı kulladıktan ne kadar sonra bu lekelerin tamemn yok olacağı..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?