2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam canım nasılsın ne alemdesin kaç haftalıksin tatlım dr a gittin m i valla ben de sorguya çektim resmen ama çok heyecanlıyim

:) cnm kızımın uykusu geldiğinden o güngü muhabbete yarıda kestim çıkmak zorunda kaldım kısır muhabbetii :) ama napim canım ekşi acı tuzlu şeyler çok çekiyo

vallah kaç haftalığım tam emin deilimki canım 9 aralık son adetim ama eşimle 19 aralıka kadar ilişkiye girmedik rahim flimi çektirmem gerekiyordum 19 itibariyleçalışmalara başladık 6 ocakta adet olmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendim ilk kan testim 186 dıydı geçen salı ayın 10 unda dr gitim çok ağrım var diye bhcg 1296 çıktı alttan muaneyle keseyi gördü rahim içinde olan normal bir gebelik dedi çücki agustos ayında dış gebelik geçirmiştim bu cumartesi kendi dr uma gdicem kaç haftalık olduğumu öğrenicem artık bhcg dğerlerine göre 4 haftaığı bitiridim sen nasılsın cnm

sağol canım bende içimi ferah tutmaya calısıyorum, olur butür seyler herlade normaldır, hersey günü gününe ıllaki olmuyor

tabi canım ben kızımı 3 haftalıkken öğrendim ve bilmiyorum tabiki birşey. Kaç hafta gittin geldim.ama en sonunda yavrumu gördüm o yüzden SABIRLI OL. Ya ben de yarın gidecektim doluymuş yarın sanırım cuma ya kaldım of fazladan bir gün daha nasıl dayanacagim

her hamilelik bbirbirini tutmuyor kızma 3 gün geciktim kan testi yaptım 2500 çıkmıştı şimdi yine hamileyim kan testinde 186 çıkmıştı

her hamilelik bbirbirini tutmuyor kızma 3 gün geciktim kan testi yaptım 2500 çıkmıştı şimdi yine hamileyim kan testinde 186 çıkmıştı

evet gerçekten çok fark oluyor. Benim bir önceki hamileliğimde 7 gün geçe 1222 çıkmıştı, bunda ise 5 gün geçe 3410 çıktı

bende iyiyim canim ya bulantı ve sağ kaşık ağrısı var. Ve hala kısır istiyorum bugün aldim malzemeleri yapacağım inşallah :) ben de 6 haftalık Çıktın kan testinde. Cuma gideceğim bakalım. Yarın gideceğim doluymuş

kızlar yavruslarinız kaç yaşında. Benim ki 2 yaşında. Şimdi den gelip seviyor öpüyor çık kardeş diyor ve erkek diyor ha ha ha

kızlar yavruslarinız kaç yaşında. Benim ki 2 yaşında. Şimdi den gelip seviyor öpüyor çık kardeş diyor ve erkek diyor ha ha ha

benimki de benimde kaynımda bebek var bazen karnıma bakıyo kardeş uyu tamam mı snr oynarız bizimkide erkek olcak diyo ama ben çok ekşi yiyorum :)

ay EVET YA gerçi seninki laf anlıyordr benim ki kucak istiyor oyun istiyor kardeş var dediğinde ona zarar vereceğini anlamıyor. Isteyerek mi hamile kaldın

ay EVET YA gerçi seninki laf anlıyordr benim ki kucak istiyor oyun istiyor kardeş var dediğinde ona zarar vereceğini anlamıyor. Isteyerek mi hamile kaldın

evet cnm kendisine sorduk kardeş istermisn istiyorum dedi oyuncaklarımla oynarız pepenin kardeşi varya benimde olsun kardeşim dedi bide arayı fazla uzatmak istemedim kardeşlik arası iletişimleri farklı olmasın diye 4 yaşa yadar yapim dedim 2si bi arada büyür ama şimdiki aklım olsayda kızım 1 yaşına bastığında hemen yapardım 2.ciyi ikiz gibi büyürlerdi

ya ben de çok kararsızdim geçen ay doğum kontrol hapı bıraktım kızım kardeş deyip durdu pepe ve bebe SAYESINDE yani :) ve hamile kaldım bu ay. Eşim de nisan da askere gidiyor.

merhaba eylül anneleri ben çok sık giremiyorum kızımdan fırsat kalmıyor canınız bişeyler çekmeye başlamış ne güzel ben zorla yemek yiyorum canım hi bişey istemiyor

benim doktorum hafif lekelenmeler normal demisti ama oyle kanama seklinde ise mutlaka hangi saat olursa olsun ara demisti...anladigim kadariyla senin ki de lekelenme seklinde...
endise ettigin bisey olursa acile git canim...

Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim Canım. Dün dayanamayıp doktora gittim.Kendi doktorum seminerde olduğu için başka doktorla görüştüm. Bana böyle durumların olabileceğini söyledi.Progestan verdi. sabah 1 akşam yatarken 2 tane içmemi söyledi. Şimdilik bir değişiklik yok.Ama dün bebişimin kalp atışlarını gördüm.Doktor düşük riski olduğunu söyledi.Umarım hepimiz bu dönemi problemsiz bir şekilde atlatırız. Şimdi tek merak ettiğim şey bu ilacı kulladıktan ne kadar sonra bu lekelerin tamemn yok olacağı..???

bendede 2 haftadır nerdeyse var bu lekeler progesta kullanmaya başaldım kesilmişti dün almayayım dedi sonuçta kimyasal bişi her ne kadar çocuğa zararı olmasada ama akşama doğru yine aynı şekilde geldi devam ediyorum ama insan korkuo aksi bişey olack diye... umarım hiç bişicikler olmaz kimsye

slm kızlar bende kısmetse eylul annesı olacam sat 15 aralık pazartesi kan vermiştim degerim 1690.5 çıktı şimdi aklımda ıkız olabılırmı dıye soru işareti var aman saglıklı olsunda farketmez dimi kızlar

kızlar merhaba eylul anneleri 7.haftada kese olup bebeğin canlanmaması nedemek ayrıca karından değilde vajinal ultrosonla gözukmuş bebek arkadaşımın 4 eylul doğumtarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…