Kızlar aranızda fazla kilo alan var mı ben 7 kilo aldımDoktor ayda 1 kilodan fazla almak yok dedi 5 gündür gelen giden oldu çok yedim hemen farketti aldım. 14ündede randevum var en azından o zamana kadar korumam lazım kilomu. Yürüyüş yapan var mı tempolu yürüsem zarar verir mi acaba? Bana bir liste vermişti ona uyacam artık
hüüüüüüüüüüüü ben bugün 1 tartıldım 54 çıktıııııııım yani 8 kilo aldım.ne yapıcam böle giderse 100 kılo olcam ühüühüü.sanki her hafta 1 kilo alıyoruum . allahtan zayıf basladım da idare ediyoruz
benim durum da vahim, 6 kilo almıştım bu sabah tartıldım yine almışım. ayda 3-4 kilo alıyorum. bir de son aylarda hızlanacağını hesaplayınca durum korkunç.
yürüyüş çok tempolu yürüyemezsin zaten kasıkların fln ağrır, ama normal tempo yürü bişey olmaz.
birkaç defa yürüdüm, ama okulda dersimin çok olduğu günler yürüyemiyorum.
birazdan gitcem okula 1 den 7 ye kadar ayakta olcam, ama bu yürüyüş yerine geçmiyo işte, off off
Kızlar kan ilacını sabah kahvaltıdan bi saat sonra alın. vitamin ilacınıda akşam yemeğinden bi saat sonra alın öyle mide daha az zarar görüo yemeğin öncesinde içince kusturuyo yemeklerden hemen sonra içince bulandırıyo bi saat sonra için ilaçlarınzı daha rahat oluyor o zaman.
cnm bende de ıkıgundur acayıp carpıntı vardı sol tarafıma yatınca nefes alamydum kalbm baya agrıyodu dun saglık oacgına gttım kan ılacı kullnymsn dedı yok dedm almadm dha kan eksıklgdnden olablr dedı baş dönmesı bende de oluo bazen ama ısyrnde olnca hıc bısı yapamyrm...herkese günaydınnn ,
bende 2-3 gündür özellikle sabah ve gece yatmadan önce acayip baş dönmesi oluyor, yerimden kalkamıyorum sarhoş gibi oluyorum. az önce sağlık ocağına gittim, kan ve idrar tahlili verdim, tansiyonumda hep 9-5 olurdu şimdi 7-5 çıktı sanırım tansiyon düşüklüğünden böyle oluyorum. sizde de baş dönmesi var mı kızlar ??
Kızlar aranızda fazla kilo alan var mı ben 7 kilo aldımDoktor ayda 1 kilodan fazla almak yok dedi 5 gündür gelen giden oldu çok yedim hemen farketti aldım. 14ündede randevum var en azından o zamana kadar korumam lazım kilomu. Yürüyüş yapan var mı tempolu yürüsem zarar verir mi acaba? Bana bir liste vermişti ona uyacam artık
benimde tansiyonum çok sık düşüyor acayip başım dönüyor rahatsız oluyorum nolcak böyle bilmem(
doktor bana hamilelikte düşük tansiyon isteriz dedi o yüzden telaş etmeyin
Allah yardımcımız olsun canım senin durumda zor.. Ne zaman izine ayrılacaksın gerçi hazirandada okul kapanıyo azcık daha sabret bakalım... Birazcık tutmamız lazım kendimizi yoksa çok olur.. benim çok kilo almamam lazım doktor izin vermiyo ama elimde olmuyo artık dikkatli beslenecem...
okulda öyle yoruluyorum ki başka hiçbişey yapamıyorum. iştahım en başından beri açık zaten. yürüyüş yapsam çok faydası olur önceden beri yaparım ama işte.
dediğin gibi boğazı tutmak lazım, yorgunluktan yemek yapamayıp dışardan yemekten oldu zaten böyle.
toplam 15 kilo alsam mutlu olurum ben.
sağlık ocağından geliyorum, aşımı oldum geldim, kolum ağırlaştı :2:
Kızlar herkese marhaba...
Dün bende bir arkadaşımla konuştum. Çok samimi değilim. Bir de o abartmaları sever, epidural normal yapmış, onu anlattı överek. bende epiduralden korkuyorum, ya tam normal ya da genel anestezi ile sezaryen isterim dedim. Başladı kötülemeye kafamı karıştırdı. Yok göbeği çok kalıyor falan diye. Benim de sezaryen olan 2 arkadaşım var göbekleri kalmadı. Çünkü sporlarını yaptılar sürekli... Canımı sıktı. Senin izlenimin iyiyse bahseder misin biraz etkileri silinsin:):)
benim arkadaşım da epidural oldu. normalde çok nazlı bi insandır. hamileliği boyunca çok tısladı ıhladı yani azcık nazlı. o bile öğlenine ayağa kalktıysa herkes kalkar . ayrıca daha 3 gün önce doğum yaptı göbüşü var ama zamanla gider heralde.hiç korkulacak bişi değilmiş sezeryan ben normal doğumdan korkuyorum. sadece dokunuşları falan hissetmiş ama acı falan yok. ayrıca geçen sene bi arkadsım da sezeryan yaptı şimdi göbek muhteşem. hiçbişi kalmadı.bünyeyle ve insanın kendisiyle alakalı biraz.heeeeeee ayrıca onun iki tarafta da kocaman çikolata kistleri vardı sezeryanda doktor onları da temizledi.yanii sezeryandan hariç ameliyat ta olmuş oldu .sen hiç tatlı canını sıkma spor herşeye yeter.
Bende 90 ı geçmemk istiyorum şimdi 83üm işte
Allah kolalık versin. Sabahları keçiboynuzu pekmezi iç bi kaşık. Direncin artar çocuklara laf anlatmak kolay mı? Dikkat et kendine çok yorgun düşme.. Ailene uzak mısın annende kayınvalidende yesen.. dışarda yemek insanı daha çok şişiriyo..
hüüüüüüüüüüüü ben bugün 1 tartıldım 54 çıktıııııııım yani 8 kilo aldım.ne yapıcam böle giderse 100 kılo olcam ühüühüü.sanki her hafta 1 kilo alıyoruum . Allahtan zayıf basladım da idare ediyoruz
GÜNAYDIN HERKESEEE.. ya ben artık bebişimi görmek istiyorum
günaydın kızlar nasılsınız
bugun başladım işe ayy evde durmak bana gore degılmış 3 gun cok sıkıldım bıde bugun mıdem allk bullak doktorum kan ılacı vermıstı onu ıctım sabah ıcmez olaydım ya kusmam kesılmıstı ama yıne başladı hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı hersabah bolemı olcak sımdı yaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?