2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim durum da vahim, 6 kilo almıştım bu sabah tartıldım yine almışım. ayda 3-4 kilo alıyorum. bir de son aylarda hızlanacağını hesaplayınca durum korkunç.
yürüyüş çok tempolu yürüyemezsin zaten kasıkların fln ağrır, ama normal tempo yürü bişey olmaz.
birkaç defa yürüdüm, ama okulda dersimin çok olduğu günler yürüyemiyorum.
birazdan gitcem okula 1 den 7 ye kadar ayakta olcam, ama bu yürüyüş yerine geçmiyo işte, off off

kılzar limangoda dr brown ın biberonlarında indirim var. bayaa uyguna geliyor.
set olanından ,iki kutu aldım ben
:)

normalde tanesi o fiyata

Canım sen zayıf başlamışsın ama bende fazla oldu 7 kilo 12ile bitirmen lazım dedi doktor 12yede 5 kaldı ve daha 3 ay var. Bakalım sağlık olsunda inşaallah verilir sonrada kilolar..

Allah yardımcımız olsun canım senin durumda zor.. Ne zaman izine ayrılacaksın gerçi hazirandada okul kapanıyo azcık daha sabret bakalım... Birazcık tutmamız lazım kendimizi yoksa çok olur.. benim çok kilo almamam lazım doktor izin vermiyo ama elimde olmuyo artık dikkatli beslenecem...

cnm bende de ıkıgundur acayıp carpıntı vardı sol tarafıma yatınca nefes alamydum kalbm baya agrıyodu dun saglık oacgına gttım kan ılacı kullnymsn dedı yok dedm almadm dha kan eksıklgdnden olablr dedı baş dönmesı bende de oluo bazen ama ısyrnde olnca hıc bısı yapamyrm...

maşallh cnm ben 2 ,3 kılo aldım

okulda öyle yoruluyorum ki başka hiçbişey yapamıyorum. iştahım en başından beri açık zaten. yürüyüş yapsam çok faydası olur önceden beri yaparım ama işte.
dediğin gibi boğazı tutmak lazım, yorgunluktan yemek yapamayıp dışardan yemekten oldu zaten böyle.
toplam 15 kilo alsam mutlu olurum ben.

sağlık ocağından geliyorum, aşımı oldum geldim, kolum ağırlaştı :2:
bende toplam 2.3 kilo almışım, çok mu az

Son düzenleme:

Bende 90 ı geçmemk istiyorum şimdi 83üm işte
Allah kolalık versin. Sabahları keçiboynuzu pekmezi iç bi kaşık. Direncin artar çocuklara laf anlatmak kolay mı? Dikkat et kendine çok yorgun düşme.. Ailene uzak mısın annende kayınvalidende yesen.. dışarda yemek insanı daha çok şişiriyo..

sağlık ocağından geliyorum, aşımı oldum geldim, kolum ağırlaştı :2:

Geçmiş olsun canım yarın biraz dha fazla ağırır sonraki günde hiç bişeyin kalmaz inşaallah...

hmm sen daha fazlayla başlamışsın, ben 60 la başladım şimdi 66 yım. ama arkadaşım 60 la başladı 90 la doğuma gitti bi senedir de veremedi 80 kiloda duruyo. çok da almamak lazım hem ozaman sezeryan olmak zorunda kalırız. başladığım kiloya güvenemiyorum yani
malesef kimse yok burda, ah ah annem olsa

merhaba.bence kilonu hiç takma demekki sen hamile kaldığında baya zayıfmışsın.. şimdi tam yakışıodur hamilelik..hem vüctun dirençli olması lazım
Ben 50 kilo hamile kaldım , ki normalde hep 47-48 dim. Ama kilolu hamile kaldım.. şimdi 5 ayda 3 kilo aldım.. Senin karnın çok mu çıktı çok kilo aldın sen diyip sinirimi bozuolar.. Aslında 3 kilocuk ama alışmışlar 47 lik halime e tabi şimdi karnım çok belli< oluyo.. O yüzden hiç<takmamaya çalış..

merhaba anneler umarım herkeşler çoooookkk iyidir

merhabalar iyiyiz çok şükür sen nasılsın. benimde bulantılarım hala devam ediyo doktorum doğuma kadar böyle gideceğini söyledi ve daha rahat kullanmam için kan hapını yemekten iki saat sonra alırsan daha rahat olur dedi öyle dene istersen pek bulantı fln olmuyo kullanımı daha rahat oluyo. tabi yinede doktoruna danış derim.

merhaba epeydir bakamıyodum....2 gündür perişanım bu tetanoz aşısı mahvetti beni heryerim ağrıyo....bu arada doktorumu değiştirmeye kara verdim..çok ilgisiz...aşımı sağlık ocağında yaptırdım ordaki hemşire kendi doktorumdan daha çok ilgilendi...doktorum her gittimde moral bozucu şeyler söylüyo..en son gittiğimde çok su içtiğimi az su içememi ve çok kilo aldığımı kiloma dikkat etmemi söyledi..dalga geçer gibi bi de 4 lü tarama testine baktı erken yapmışız testi dedi..çıldırttı beni..ayrıca günde 1,5 yada 2 litre su içiyorum..onun haricinde çorba meyva suyu vs. sulu seyler tüketmiyorum ve 5 ayda 3 kilo aldım...oldukça moralimi bozdu yani...

bu arada bende 2 tane hastane çıkışı aldım takım..hastanede için kendime gecelik sabahlık takımı aldım...heralde yavaş yavaş bu ayın sonuna doğru daha da bişiler bakarım...

benden havadisler bu kadar....

merhaba kızlar ben sizler kadar sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizleri bugün dr gittim şeker yüklemesi yapıldı 4 boyutlu ultrasona girdim bebişimi gördüm minicik ellerini yanaklarına koymuş uyuyordu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum zaman çok yavaş geçiyor sanki:) erkek olduğunu öğrendim herşey yolunda sağlığımız iyi şekerimde normal çıktı ben 60 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım şuana kadar iyi gidiyoruz dedi dr kızımda toplamda 8 kilo almıştım bunda da öyle olucak gibi görünüyor kiloları kafaya hiç takmayın emzirmek nasip olursa 2 3 ay içinde öyle bir gidiyorki kilolar şaşırırsınız ben kızımdada 60 la hamile kalmıştım kızım 2 aylıkken mevlüt yaptım herkez şok oldu 52 kiloydum sezeryan olmasına rağmen karnım dümdüzdü tabi sonra kızım büyüyüp rahata erince dikkat etmedim eski kiloma döndüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…