- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
çocuk karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye
kızlar ben bu tarz bir yatak istiyorum bebişim için sizce nasıl?
merhaba anneler umarım herkeşler çoooookkk iyidir
merhaba kızlar ben sizler kadar sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizleri bugün dr gittim şeker yüklemesi yapıldı 4 boyutlu ultrasona girdim bebişimi gördüm minicik ellerini yanaklarına koymuş uyuyordu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum zaman çok yavaş geçiyor sanki:) erkek olduğunu öğrendim herşey yolunda sağlığımız iyi şekerimde normal çıktı ben 60 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım şuana kadar iyi gidiyoruz dedi dr kızımda toplamda 8 kilo almıştım bunda da öyle olucak gibi görünüyor kiloları kafaya hiç takmayın emzirmek nasip olursa 2 3 ay içinde öyle bir gidiyorki kilolar şaşırırsınız ben kızımdada 60 la hamile kalmıştım kızım 2 aylıkken mevlüt yaptım herkez şok oldu 52 kiloydum sezeryan olmasına rağmen karnım dümdüzdü tabi sonra kızım büyüyüp rahata erince dikkat etmedim eski kiloma döndüm :)))
Canım bunlar sallanmıyor ama bebk ağladığında sallama ihtiyacı duymayacak mısın?
bunu odası için alacağım yanı başımada küçük beşiklerden alırım diye düşünüyorum..oda bu ... Çilek > Beşik
Canım bunlar sallanmıyor ama bebk ağladığında sallama ihtiyacı duymayacak mısın?
bunu odası için alacağım yanı başımada küçük beşiklerden alırım diye düşünüyorum..oda bu ... Çilek > Beşik
Anladım güle güle kullansın bebişin beşik güzelmiş.. ben daha hiiç bir şeye karar vermedim ya ama ev küçük olduğu için parkyatak almayı düşünüyoum bende pratik kolay taşınabiliyo :)
merhaba kızlar ben sizler kadar sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizleri bugün dr gittim şeker yüklemesi yapıldı 4 boyutlu ultrasona girdim bebişimi gördüm minicik ellerini yanaklarına koymuş uyuyordu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum zaman çok yavaş geçiyor sanki:) erkek olduğunu öğrendim herşey yolunda sağlığımız iyi şekerimde normal çıktı ben 60 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım şuana kadar iyi gidiyoruz dedi dr kızımda toplamda 8 kilo almıştım bunda da öyle olucak gibi görünüyor kiloları kafaya hiç takmayın emzirmek nasip olursa 2 3 ay içinde öyle bir gidiyorki kilolar şaşırırsınız ben kızımdada 60 la hamile kalmıştım kızım 2 aylıkken mevlüt yaptım herkez şok oldu 52 kiloydum sezeryan olmasına rağmen karnım dümdüzdü tabi sonra kızım büyüyüp rahata erince dikkat etmedim eski kiloma döndüm :)))
ben seni geçerim 4 buçuk ayda 10 kilokızlar merhaba,
aranızda en çok kilo alan benim heralde 5,5 ayda 9 kilo aldım ama benimkiler ikiz doktorum sen zaten zayıfsın bişey olmaz diyor ama bilmiyorum aylık 2 kiloya yakın alıyorum. 54 kilo ile hamile kaldım şim 63 kiloyum
Anladım güle güle kullansın bebişin beşik güzelmiş.. ben daha hiiç bir şeye karar vermedim ya ama ev küçük olduğu için parkyatak almayı düşünüyoum bende pratik kolay taşınabiliyo :)
aslında bende tam olarak karar vermedim ama bebek odasına çok sıcak bakmıyorum..kısa süre kullanılır sonra yeniden takım almak gerekicek..direk genç odası alıcam..beyaz dolap ve yataklar çok güzel duruyo bence..hem ikinci bebiş gelirse onuda düşünmek lazım odayı yaparken..her tarafı pembeyle donatmak olmaz dimiyanıbaşımada küçük bir beşik işimi görür heralde..park yatak almayada gerek yok sanırım.. ıkea da çok güzel mobilyalar gördüm h.sonu gidip eşimle bakıcaz..ne güzel ama bebeklerimiz için böyle hazırlık yapmak..çok keyifli
bende salı günü gittim aşı oldum akşama ateslendım ya kolum hala cok agrıo sol tarafıma yatamyrm kolumu uzatıp dogru duzgun basortumu baglayamıyorum inş çok uzun sürmezsağlık ocağından geliyorum, aşımı oldum geldim, kolum ağırlaştı :2:
Bende toplam 2.3 kilo almışım, çok mu az
merhabalar iyiyiz çok şükür sen nasılsın. Benimde bulantılarım hala devam ediyo doktorum doğuma kadar böyle gideceğini söyledi ve daha rahat kullanmam için kan hapını yemekten iki saat sonra alırsan daha rahat olur dedi öyle dene istersen pek bulantı fln olmuyo kullanımı daha rahat oluyo. Tabi yinede doktoruna danış derim.
merhaba epeydir bakamıyodum....2 gündür perişanım bu tetanoz aşısı mahvetti beni heryerim ağrıyo....bu arada doktorumu değiştirmeye kara verdim..çok ilgisiz...aşımı sağlık ocağında yaptırdım ordaki hemşire kendi doktorumdan daha çok ilgilendi...doktorum her gittimde moral bozucu şeyler söylüyo..en son gittiğimde çok su içtiğimi az su içememi ve çok kilo aldığımı kiloma dikkat etmemi söyledi..dalga geçer gibi bi de 4 lü tarama testine baktı erken yapmışız testi dedi..çıldırttı beni..ayrıca günde 1,5 yada 2 litre su içiyorum..onun haricinde çorba meyva suyu vs. sulu seyler tüketmiyorum ve 5 ayda 3 kilo aldım...oldukça moralimi bozdu yani...
bu arada bende 2 tane hastane çıkışı aldım takım..hastanede için kendime gecelik sabahlık takımı aldım...heralde yavaş yavaş bu ayın sonuna doğru daha da bişiler bakarım...
benden havadisler bu kadar....
kızlar merhaba,
aranızda en çok kilo alan benim heralde 5,5 ayda 9 kilo aldım ama benimkiler ikiz doktorum sen zaten zayıfsın bişey olmaz diyor ama bilmiyorum aylık 2 kiloya yakın alıyorum. 54 kilo ile hamile kaldım şim 63 kiloyum
merhaba kızlar ay bugün arkadaşın oğlunun doğum günü vardı birde kreşteki arkadaşları gelecekti 20 tane çocuk ve hepsi afacan başım ağrıdı midem ağrıdı çok fenaydı yaa eve zor attım kendimi:)))))
yok canım hiç tadı kalmadı bizim topiğinEskiden sayfaların hızına yetişemezdik şimdi kimse uğramaz olduu..nooldu bu eylül annelerine???
kızlar merhaba ben de ankaradan dün geldim değişiklik oldu :)
tüm kardeşler bir aradaydık 7 gün tatil yaptım işçi bayramıyla birleştirsem raporla 15 gün olacaktı boş günlerime denk geliyor
ama cumartesi eşimin okulu ev görmeye geliyor o yüzden geldim yoksa gelmeyecektim raporla tatilelr birleşiyordu
okula da cumadan bişeyelr yapmam alzım pratik tarifleri olan varsa yazsın valla
bugün hava çok güzel 3 lü testimin sonucunu almaya gitiim gecikmeli olarak benimkinde gelmede sorun çıkmıştı gelmemişti
gelmiş şimdi çok iii dedi doktor :) maşallh
ha birde artık o kadar belirgin hiisdiyorumki bebişimi öncekiler iğne batığı gibiymiş hissetmek değilmiş
ankarada haraketlendi bayağı karnımı şişiriyordu valla buraya geldik tekra duruldu hareketelr yavşladı babaya naz mı yapıyor anlamadım
Merhaba kızlar
Biz geldik oğluşumla
Bebeğimi hissetmiyorum hissetmiyorum dedim uyuşuk mu bu çocuk acaba dedim, bir sorun mu var acaba dedim evham yaptım da yaptım
Oğluşum dayanamadı 2 gündür güm güm tekme atıyor sürekli, halay da çekiyor, her haltı yapıyor valla
Beni de çok mutlu ediyor, hissetmek çok daha özel bir duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?