2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çocuk karyolası < GULLIVER | IKEA Türkiye

kızlar ben bu tarz bir yatak istiyorum bebişim için sizce nasıl?

Canım bunlar sallanmıyor ama bebk ağladığında sallama ihtiyacı duymayacak mısın?

merhaba anneler umarım herkeşler çoooookkk iyidir

hoşgeldinn iyiyizz sen nasılsın?

Ne güzel vermişsin bu hamileliğindede verirsin inşaallah ama fazla da almıyosun o da güzel bi şey. Ben yürüyüş yapacam artık havalar da ısındı yediklerime daha çok dkkat ediyorum artık homini gırtlak yemiyorum :)

Artık sağlıklı olalımda hamilelikten sonra spor ve düzenli beslenmeyle giderler inşaallah :)

kızlar merhaba,

aranızda en çok kilo alan benim heralde 5,5 ayda 9 kilo aldım ama benimkiler ikiz doktorum sen zaten zayıfsın bişey olmaz diyor ama bilmiyorum aylık 2 kiloya yakın alıyorum. 54 kilo ile hamile kaldım şim 63 kiloyum

ben seni geçerim 4 buçuk ayda 10 kilo

Son düzenleme:
sağlık ocağından geliyorum, aşımı oldum geldim, kolum ağırlaştı :2:
Bende toplam 2.3 kilo almışım, çok mu az
bende salı günü gittim aşı oldum akşama ateslendım ya kolum hala cok agrıo sol tarafıma yatamyrm kolumu uzatıp dogru duzgun basortumu baglayamıyorum inş çok uzun sürmez

bende ole denıcem cnm ac karnına mahvettı benı bugun mıde bulantısı ıcın ılacımı aldım mecbur onu ıcınce durdu mıdem rahatladım çok şükür bugun

Haydaaaaa bencede değiştir cnaım dr unu, banada drum her saat başı su içmemi önerdii,
dr çok önemli morel bozmak ta neyin nesiyawss
kilon çok güzel bence az bileDD hemd eçok azzzz

merhaba kızlar ay bugün arkadaşın oğlunun doğum günü vardı birde kreşteki arkadaşları gelecekti 20 tane çocuk ve hepsi afacan başım ağrıdı midem ağrıdı çok fenaydı yaa eve zor attım kendimi:)))))

yok canım hiç tadı kalmadı bizim topiğin eskiden sayfaların hızına yetişemezdik şimdi kimse uğramaz olduu..nooldu bu eylül annelerine???

Son düzenleme:

ikizlerin tedaviyle mi geldi. normal mi?. 5,5 ayda 9 çok da değil bence

kızlar merhaba ben de ankaradan dün geldim değişiklik oldu :)
tüm kardeşler bir aradaydık 7 gün tatil yaptım işçi bayramıyla birleştirsem raporla 15 gün olacaktı boş günlerime denk geliyor
ama cumartesi eşimin okulu ev görmeye geliyor o yüzden geldim yoksa gelmeyecektim raporla tatilelr birleşiyordu
okula da cumadan bişeyelr yapmam alzım pratik tarifleri olan varsa yazsın valla
bugün hava çok güzel 3 lü testimin sonucunu almaya gitiim gecikmeli olarak benimkinde gelmede sorun çıkmıştı gelmemişti
gelmiş şimdi çok iii dedi doktor :) maşallh

ha birde artık o kadar belirgin hiisdiyorumki bebişimi öncekiler iğne batığı gibiymiş hissetmek değilmiş
ankarada haraketlendi bayağı karnımı şişiriyordu valla buraya geldik tekra duruldu hareketelr yavşladı babaya naz mı yapıyor anlamadım

20 mi :) maşaşllhhh
işin zormuş

yok canım hiç tadı kalmadı bizim topiğin Eskiden sayfaların hızına yetişemezdik şimdi kimse uğramaz olduu..nooldu bu eylül annelerine???

cnm arttık cogu calısan bu topıgın oncekı arkdslr evdeydı muhabbet muhabbetı acıyordu sımdı cogu calısıo vakıt bulamıoyo gırmeye sahsen bn oleyım

okulun evi gormeye gelmesi ne demek acaba? o okuldaki butun ogretmenler misafirlige mi gelecek yani?:))

Merhaba kızlar

Biz geldik oğluşumla

Bebeğimi hissetmiyorum hissetmiyorum dedim uyuşuk mu bu çocuk acaba dedim, bir sorun mu var acaba dedim evham yaptım da yaptım

Oğluşum dayanamadı 2 gündür güm güm tekme atıyor sürekli, halay da çekiyor, her haltı yapıyor valla

Beni de çok mutlu ediyor, hissetmek çok daha özel bir duyguymuş

evet, bu dunyada sanki sadece o ve ben varmisim gibi hissediyorum ben de. gercekten cok guzel ama guzelden ote cok cok ozel bir duygu....

merhaba hanımlar nasılsınız. ben başından beri 6 kilo aldım doktorum ultrasonda gördüğün gibi bu kilolar sana gidiyo bugünlerde dedi dikkat et biraz dedi yaa çok korkuyorum ya gitmezse kilolar diye inşallah gider yaa valla korkmuyo değilim ama maaşallah bebişim çok iyiymiş gelişmesi fln çok iyi. ama korkuyorum çook kilo alırsam diyee...

hehehe zaten hamilelik takvimimle uyumlu gidiyormuşum

Bebeğiniz artık 310 gr. civarında ve boyu yaklaşık 16 cm. Annelerin bir çoğu 17. ve 20. haftalar arasında bebeğinin hareketlerini hissedebiliyorlar. Bu hareketlerin hissedilmesiyle birlikte siz ve bebeğiniz arasında bir ömür sürecek duygusal bağ kurulmuş olur. Eğer çevrenizde doğum ile ilgili kurslar varsa kayıt olmanız için tam zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…