2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy kızlar şu kilo meselesinden artık bahsetmeyelim nolur nolur yaaaa

zaten sırf bu yüzden tam anlamıyla yaşayamıyorum herbişeyi, maalesef çok kafaya taktım, çok kızıyorum kendime ama alıkoyamıyorum kendimi ...

2 kilo aldım 3 kilo aldım diye yada zaten çok zayıfım ama kilo da almak istemiyorum deyip de lütfen üzülmeyin, bizi de üzmeyin yani, bebeğiniz sağlıklıysa sorun yok, lütfen elinizdekilerin kıymetini bilin :26:

ben kendimi motive etmeye çalışıyorum mecburen oğlum sağlıklı olsun nasılsa veririm kiloları diye eşimde birlikte diyet yaparız diyo ama işte bazen böyle takılıyoo ister istemez.

ben kendimi motive etmeye çalışıyorum mecburen oğlum sağlıklı olsun nasılsa veririm kiloları diye eşimde birlikte diyet yaparız diyo ama işte bazen böyle takılıyoo ister istemez.

bende kendimi motive etmeye çalışıyorum oğlum sağlıklı olsun nasılsa veririm kiloları diye eşimde diyo birlikte ddiyet yaparız diye ama işte yine de bazen takılıyo çok bi önemi yok sonuçta yani kilonun istedikten sonra gider inşallah. eylül ayı gelsede bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alsak. ayrıca ben hiç hamile kıyafeti bulamıyorum nedense yaa hiç güzel şeyler yok..

Evet; yani ben kendi adıma gerçekten okurken üzülüyorum...
Tabiki kimseye birşey söylemiyorum sakın yanlış anlamayın ama üzülüyorum sadece işte...

Yani benim kilo problemim var maalesef zaten o şekilde başladık ve bünyem+metabolizmamdan dolayı ve 3 ay hiçbirşey yiyemememe rağmen hızla kilo almaya devam ediyorum, ama sağlığımızda bir problem olacak diye ve az da olsa görüntümden dolayı psikolojimi toparlayamıyorum, yanlış anlaşılmasın çok güçlü bir kadınımdır kendime güvenim tamdır ama nasıl hamilelikte bazı takıntılar ortaya çıkıyor bende de bu baş gösterdi, üzülüyorum evham yapıyorum...

O yüzden bu tür problemleri olmayanlar lütfen üzülmesinler 1-2 kilo fazlaya, şükretsinler istiyorum ne bilim işte...
herşeyi paylaşıyoruz burada, içimdekileri söylemek istedim sakın yanlış anlaşılmasın

kızlar dün eşim bana sürpriz yapmış aventin elektrikli sağma makinasını bebedor göğüs pedini aventin süt saklama kabını lansinoh marka meme ucu kremini yine aventin biberonunu netten sipariş vermiş. hepsini istiodum ama sonra alırım diye sallıyodum.bakalım kargoya verilmiş yarın gelir insallah.

aslında çok haklısın 2 sene öncesine kadar benim kilo problemim yoktu ama 2 senede stresten 17 kilo aldım ve 78le hamile kaldım şimdi 84üm zayıf biri değilim o yüzdende kendime baktıkça dediğin gibi psikoloji bozuluyo bide hamileliğime adapte olamadım nedense sanırım psikolojik sanki kilo almayacakmışımda alıyo gibiyim ALLAH yardımcımız olsun hamilelik basit bişey değil ama sonu güzel bitiyoo:)

maşalah :)

kızlar bebişler için kıyafet aldınız mı aldıysanız neler ve kaç beden aldınız yani 0-3 yada 3-6 neler aldınız.

iyi akşamlar anneler..
kilo konusunda ben takmadıkca herkes bişey söylemeye başladı. 6 kilo aldım
yüzüm dolmuş, yanaklarım tombiş olmuş, ben baya kilo alcak gibi duruyomuşum
30 kilo alıp doğum yaptı arkadaşım oğlu da gayet sağlıklı, hamilelikte stres de hiç çekilmiyo hiç takamam.
sadece biraz dikkat ediyorum o kadar.

sabırla bekliyoruz

canım ya ben 7.5 kilo aldım.bugün annemin komşusu gördü beni.sen şimdiden bukadar aldıysan dikkat et 30 u bulabilirsin diyor.üstelik sabah kalkıp aç karnına picamamla tartıldığımda 7.5 kilo almış görünüyorum.tokkende değil yani.oysaki ben hiç kilo alamayan biriydim.yıllarca kilo için uğraştım alamadım.meğerse en kolayı hamile kalmakmış:)çok mutluyum kaç kilo alırsam alıyım umurumda değil bebeğimin sağlığıda yerinde olursa oh gel keyfim gel.eşimde çok memnun bu halimden.

kızlar bebişler için kıyafet aldınız mı aldıysanız neler ve kaç beden aldınız yani 0-3 yada 3-6 neler aldınız.

canım ben daha fazla birşey almadım daha doğrusu cesaret edemiyorum almaya.bizim bebeğimiz tedavi ile olduğundan hala elim yüreğimde.ama üç dört çift patik ördüm.bir tulum birtanede elbise ördüm.birtane elbise aldım.birtane çok şirin penye takım aldım.bi arkadaşım bebeğin cinsiyetini öğrenince ikitane çıtçıtlı badi alıp getirdi.hepsi bu.bizde ananeye düşer beşikmiş kıyafetmiş işte ne gerekiyorsa annem hazırlıyor bana sen fazla brşey alma dedi.şimdilik kendimi engelliyorum ama günüm yaklaştıkça tutamam sanırım alırım birşeyler.alırsamda 0-3 alırım çünkü bizde bebeğin kırkı dolunca mevlüt verilir.o mevlütte zaten çok kıyafet getiren oluyor ama genelde 0-3 aydan büyük olur .zaten alacağın şeyleri fazla abartmamak gerek.bebekler çok çabuk büyüyor bir çok kıyafet hiç giyemeden etiketiyle kalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…