ben kendimi motive etmeye çalışıyorum mecburen oğlum sağlıklı olsun nasılsa veririm kiloları diye eşimde birlikte diyet yaparız diyo ama işte bazen böyle takılıyoo ister istemez.
kızlar bizde geldik prensesimle:))
Evet; yani ben kendi adıma gerçekten okurken üzülüyorum...
Tabiki kimseye birşey söylemiyorum sakın yanlış anlamayın ama üzülüyorum sadece işte...
Yani benim kilo problemim var maalesef zaten o şekilde başladık ve bünyem+metabolizmamdan dolayı ve 3 ay hiçbirşey yiyemememe rağmen hızla kilo almaya devam ediyorum, ama sağlığımızda bir problem olacak diye ve az da olsa görüntümden dolayı psikolojimi toparlayamıyorum, yanlış anlaşılmasın çok güçlü bir kadınımdır kendime güvenim tamdır ama nasıl hamilelikte bazı takıntılar ortaya çıkıyor bende de bu baş gösterdi, üzülüyorum evham yapıyorum...
O yüzden bu tür problemleri olmayanlar lütfen üzülmesinler 1-2 kilo fazlaya, şükretsinler istiyorum ne bilim işte...
herşeyi paylaşıyoruz burada, içimdekileri söylemek istedim sakın yanlış anlaşılmasın
hoşbulduk cnm doğsada yesek:))hoşgeldiniz yerim ben o prensesi
watsons da var canım dün gördüm
Merhaba kızlar
Biz geldik oğluşumla
Bebeğimi hissetmiyorum hissetmiyorum dedim uyuşuk mu bu çocuk acaba dedim, bir sorun mu var acaba dedim evham yaptım da yaptım
Oğluşum dayanamadı 2 gündür güm güm tekme atıyor sürekli, halay da çekiyor, her haltı yapıyor valla
Beni de çok mutlu ediyor, hissetmek çok daha özel bir duyguymuş
Anladım güle güle kullansın bebişin beşik güzelmiş.. ben daha hiiç bir şeye karar vermedim ya ama ev küçük olduğu için parkyatak almayı düşünüyoum bende pratik kolay taşınabiliyo :)
CANIM BEŞİK EŞİMİNDE BENİMDE COK HOSUMUZA GITTI.SAGLIKLA YATSIN BEBISIN.MERAK ETTIGIM KAC AYA KADAR KULLANILABILIR SORDUN MU.AYAKLANMAYA BASLADIGINDA DUSER KORKUSU VAR BENDE.AHSAPLAR HOSUMA GIDIYOR.AMA PARK YATAK DAHA MI GUVENLI DIYORUM
Merhaba kızlar
Biz geldik oğluşumla
Bebeğimi hissetmiyorum hissetmiyorum dedim uyuşuk mu bu çocuk acaba dedim, bir sorun mu var acaba dedim evham yaptım da yaptım
Oğluşum dayanamadı 2 gündür güm güm tekme atıyor sürekli, halay da çekiyor, her haltı yapıyor valla
Beni de çok mutlu ediyor, hissetmek çok daha özel bir duyguymuş
iyi akşamlar anneler..
kilo konusunda ben takmadıkca herkes bişey söylemeye başladı. 6 kilo aldım
yüzüm dolmuş, yanaklarım tombiş olmuş, ben baya kilo alcak gibi duruyomuşum
30 kilo alıp doğum yaptı arkadaşım oğlu da gayet sağlıklı, hamilelikte stres de hiç çekilmiyo hiç takamam.
sadece biraz dikkat ediyorum o kadar.
kızlar bebişler için kıyafet aldınız mı aldıysanız neler ve kaç beden aldınız yani 0-3 yada 3-6 neler aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?