günaydınlar..
dün akşam göbeğimi açtım uzandım, ben hareket hissettikçe dışardan da hafif bi kıpırtı görünüyodu, eşim de görmüş oldu bu defa
ben 3-4 haftadır hisediyorum ama gün geçtikçe kuvvetleniyo bikaç hafta sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum.
baştaki pıt pıtlar plup plup olduhem daha kuvvetli hem de suyun içinde elini kıpırdatır gibi bi his
kızlar bel ağrısı yaşıyor musunuz?çok ayakta kaldığım günler benim belim inanılmaz ağrıyor
kızlar bel ağrısı yaşıyor musunuz?çok ayakta kaldığım günler benim belim inanılmaz ağrıyor
kızlarr günaydınnnn herkeseee ben sabah dr a gittimmmmm :))
bebişim büyümüş maşallahh 450 gr olmuşş 26 cm de boyu:)) şirinim benim yaaa
ben yarım saatten fazla oturamıyorum daaynen cnm ayakta cok durunca belim kopucakmıs gibi agrıo allhtan işyerınde oturyrm genelde
maşallah bebişine.. boyunu söylemiyo benim dr artık, kafa karın bacak hepsinin boyunu ölçmüş ama toplamı yokkızlarr günaydınnnn herkeseee ben sabah dr a gittimmmmm :))
evet 2 saat dersten sonra belim kopuyo, penguen gibi yürüyorum ondan sonra
hareketli olmalıyız ama çok yormadan. hiç hareketsiz olunca da iyi değil.
neyse ki okulun kapanmasına az kaldı
günaydınlar..
dün akşam göbeğimi açtım uzandım, ben hareket hissettikçe dışardan da hafif bi kıpırtı görünüyodu, eşim de görmüş oldu bu defa
ben 3-4 haftadır hisediyorum ama gün geçtikçe kuvvetleniyo bikaç hafta sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum.
baştaki pıt pıtlar plup plup olduhem daha kuvvetli hem de suyun içinde elini kıpırdatır gibi bi his
günaydınlar..
maşallahhh gerçekten :)) darısııı sana inş. günler çabukkk geçsiinn bebişini gör inş.kısa zamandaooo maşallah kocaman olmuş:))ben de görmek için sabırsızlanıyorum daha 14 mayısta ayrıntılıya gireceğim
evettt :) bende inanamadımmmmm maşallahhh darsı sizlere kızlarrr26 cm mimaşallah, uzun bi bebiş olacak herilde
ben yarım saatten fazla oturamıyorum dahemen kuyfuk kemiğim ağrıyo.
maşallah bebişine.. boyunu söylemiyo benim dr artık, kafa karın bacak hepsinin boyunu ölçmüş ama toplamı yok
maşallahhh gerçekten :)) darısııı sana inş. günler çabukkk geçsiinn bebişini gör inş.kısa zamanda
kızlar bebek arabası alan varmı
26 CM olamaz boyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?