2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın anneler,nasılsınız?ben de bebeği sürekli her gün net şekilde hissetmiyorum 15 haftadan beri bir şeyler hissediyorum ama şimdi hissettiğim sanki bir yerden bir yere kayıyor gibi ve bazen 2 gün hissetmediğim oluyor,artık merak ediyorum keşke her gün aynı sıklıkla hissetsem diyorum sabırsızlanıyorum..

günaydınlar..
dün akşam göbeğimi açtım uzandım, ben hareket hissettikçe dışardan da hafif bi kıpırtı görünüyodu, eşim de görmüş oldu bu defa
ben 3-4 haftadır hisediyorum ama gün geçtikçe kuvvetleniyo bikaç hafta sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum.
baştaki pıt pıtlar plup plup oldu hem daha kuvvetli hem de suyun içinde elini kıpırdatır gibi bi his

maşallh maşallh cnm benımde ole oluo bazen kayıyo samkı takla atıo gıbı oluo ozman cok gıdıklanıyorum

kızlar bel ağrısı yaşıyor musunuz?çok ayakta kaldığım günler benim belim inanılmaz ağrıyor

kızlarr günaydınnnn herkeseee ben sabah dr a gittimmmmm :))
bebişim büyümüş maşallahh 450 gr olmuşş 26 cm de boyu:)) şirinim benim yaaa

kızlar bel ağrısı yaşıyor musunuz?çok ayakta kaldığım günler benim belim inanılmaz ağrıyor

evet 2 saat dersten sonra belim kopuyo, penguen gibi yürüyorum ondan sonra
hareketli olmalıyız ama çok yormadan. hiç hareketsiz olunca da iyi değil.
neyse ki okulun kapanmasına az kaldı

aynen cnm ayakta cok durunca belim kopucakmıs gibi agrıo allhtan işyerınde oturyrm genelde
ben yarım saatten fazla oturamıyorum da hemen kuyfuk kemiğim ağrıyo.

kızlarr günaydınnnn herkeseee ben sabah dr a gittimmmmm :))
bebişim büyümüş maşallahh 450 gr olmuşş 26 cm de boyu:)) şirinim benim yaaa
maşallah bebişine.. boyunu söylemiyo benim dr artık, kafa karın bacak hepsinin boyunu ölçmüş ama toplamı yok

evet 2 saat dersten sonra belim kopuyo, penguen gibi yürüyorum ondan sonra
hareketli olmalıyız ama çok yormadan. hiç hareketsiz olunca da iyi değil.
neyse ki okulun kapanmasına az kaldı

evet yürüyüş faydalı aslında ama dura kalka yapılan yürüyüşler yoruyor,yani alışverişe çık birkaç yere bak 3-4 torba taşı,akşam haşat yatakta sağdan sola zor dönüyorum

maşallahh canımmm
aynısını bende yaptım dün akşammm bende hissettim dışardıan hareketi görünüyorduuu:)) ama benim eşim yanımda değildii şehir dışındaydı mesaj attım:)
çok hoş bir durygu yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

maşallahh canımmm
aynısını bende yaptım dün akşammm bende hissettim dışardıan hareketi görünüyorduuu:)) ama benim eşim yanımda değildii şehir dışındaydı mesaj attım:)
çok hoş bir durygu yaa Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

ooo maşallah kocaman olmuş:))ben de görmek için sabırsızlanıyorum daha 14 mayısta ayrıntılıya gireceğim
maşallahhh gerçekten :)) darısııı sana inş. günler çabukkk geçsiinn bebişini gör inş.kısa zamanda

26 cm mi maşallah, uzun bi bebiş olacak herilde
evettt :) bende inanamadımmmmm maşallahhh darsı sizlere kızlarrr
ben yarım saatten fazla oturamıyorum da hemen kuyfuk kemiğim ağrıyo.

maşallah bebişine.. boyunu söylemiyo benim dr artık, kafa karın bacak hepsinin boyunu ölçmüş ama toplamı yok

hımmm ben soruyorummmm canım sende sor soruncaa söylüyorlar

Kızlar Merhaba,

Ben de hep küçük hareketler hissediyordum düne kadar ve aralıkları çok uzundu ama dün öğleden sonra ve akşam sürekli hareketliydi.Eşim bile karşıdan bakarak karnımdaki hareketleri farkedebildi , güçlendi sanırım miniklerimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…