2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar bende bugun bebisime biraz ciciler aldim:)0-3 ay pek tulum almayin buyuk alin.jastane cikislari zaten minik oluyor onlarla atlatirsiniz o donemi birkac ilave tulum vs ile.

kızlar sohbetinize doyum olmuyor ha.ne bu hiçkimse birşey yazmıyor.zaten pek kimsede kalmamış.eskiden böylemiydi sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdide.yazan yok nerdeyse

selam arkadaşlar ben pek giremiyorum...ama sizlere bişey sorucam organ tarama testi ne zaman oluyo bide bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum normalmi acaba çok nadir bi pıt oluyo sanki...

arkadaşlar ben bişey sormuştum ama kimse ilgilenmemiş((

kızlar sohbetinize doyum olmuyor ha.ne bu hiçkimse birşey yazmıyor.zaten pek kimsede kalmamış.eskiden böylemiydi sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdide.yazan yok nerdeyse

bende henüz iki tane alt zıbın aldım okadar bir tulumla ayakkabıda hediye geldi. Başkada bişeyi yok yavrumun. Ya hala cinsiyeti belli değll. Dün artık dedim herhalde bu çocuğun bacakları yapışık hala tekmelemiyor ve açmıyor hep kapalı. Eşim gülmeye başlayınca anladım saçmaladığımı

arkadaşlar ben bişey sormuştum ama kimse ilgilenmemiş((

organ tarama dediğin ayrıntılı ultrason di mi, 18-22 haftalarda yapılıyo.
burdaki arkadaşlar 20. haftada gidiyo genelde, benimki 3 mayıs 20+1 oluyorum ozaman.
kalbi için 22.haftada bi daha bakılcak, kalp daha geç incelenince iyi oluyomuş.

hareketleri de pıt pıtları duyduysan tamam, gün geçtikçe pıtpıtlar güçlenicek. ama tekme gibi net hissedilmiyo daha. o 23ten sonra fln.
birazda kişiye göre değişiyo. göbekteki yağ miktarı dışardan anlaşılmasına engel olabiliyo mesela

evet canım ayrıntılı benim dr bişey demedi ben en son gittiğimde 15haftalıktı dedim bidaha organ taraması içi giderim o yüzden sordum...kızım daha küçük aslında yeni yaşadım bunları ama unutmuşum valla onun hareketlerini 18.haftaya girdiğim gün hissetmiştim biliyorum...o zaman ben yandım göbeğim sırf yağ

Katiliyorum cnm. Bende o eskilerin arasindayim bikac hafta once ugradim yazdim kimse muhabbet etmeyince bende ciktim onceden burda sayfalara yetisemezdik

Arkadaşlar sizden bişi rica edicem bebişlerin ilk hareketleri nasıl tarif edebilirmisiniz

16 17. haftalarda karnında alp atışı gibi pıt pıt hissedebiliyorsun 19. haftada göz seyirmesi gibi sanki karnına kayıyormuş gibi. Şu an ben 22. haftadayım bazen kasıklarıma yakın yerde kayıyo bazen karnımın üst bölgesinde yer değiştirdiğini hissediyorum :)

Günaydın hanımlar....
Hayırlı cumalar...
Nasılsınız ben iyiyim ama sabahları bazen yine afedersiniz öğürtüm bulantım oluyo Yinede çok şükür eski kusmalar blantılar geçti :)

Bugün hava düne göre serince ama olsun komşularla pikniğe gitcem yaşasınn :))

günaydın herkeseeee

demekki 20.haftadan sonra hissediliyo artık..ne güzel ya bende hissetmek istiyorum :::

Arkadaşlar sizden bişi rica edicem bebişlerin ilk hareketleri nasıl tarif edebilirmisiniz

günaydın sevgili hamişler

ilaydacm,ben de ilk hareket şekli önce seyirme seyirme şeklindeydi.düz yatıp elimi koyduğumda döndüğünü hissediyordum,hafif hafif sürtünmeler yapıyordu.hala da öyle ama artık pat küt geçiriyor da kızım ben dr a 16. haftada bişeyler hissediyorum sizce hareketleri midir dediğimde de;evet bazı şanslı anneler bu haftalarda hisseder demişti...

kızlar 2 gün önce çok ilginç bişi yaşadım;cüzdanı mı çaldırdım ,içinde de 400 tl civarında para ehliyet,kimlik,kredi kartları filan vardı.ister istemez canım sıkıldı tabiki kartları kapattır,emniyete bildir...o gün bebeğim ilk defa sol tarafa toplandı göbüşüm semsert oldu resmen hareketleri azaldı o gün hissetmiyordum ,neyseki eşim eliyle gezerken bir tekme attı da prensesim rahatladık .o zaman tecrübeyle anladım ki bebeğim üzüntümü,mutluluğumu birebir yaşıyor;pıtırcığım benimbu arada cüzdanıma, içindekilerle,kamera görüntüleri ile kavuştum:)birde şu var kızım her zaman ki rahat pozisyonuna geçti:)))

günaydın annecikleer, nasılsınız bakalım? ne cinsiyeti öğrenebildik, ne hareketlerini hissedebiliyorum. bebeğimle bi türlü tanışamadık daha, ama olsun içimde büyüdüğünü bilmek ayrı bi güzel. dün ultrasona girdim. 140 mm olmuş teyzeleri.

az kaldı annesi yakındır seninde öğrenip hissetmen :)
bu arada ben hala çok sık hissedemiyorum arada bi kayıyor gibi oluyo o kadar o da 3-4 günde bir anca

Geçmiş olsun canım ya. Tabi bebekler artık annenin stresini sevincini anlayıp hissediyorlar... Cüzdanını bulduğuna sevindim canım... Cana gelen kadar mala gelsin diyoruz ama insan ister istemez üzülüyor strese giriyor neyse ki bulmuşsun canım.. Bak prensesin de sevinmiş yesinler onu :)

Günaydın annecik iyiyiz sen nasılsın şahsen ben sabah iyi değildim acaip halsizim ama komşularla pikniğe gitcez halim çekmiyor ama gitmekde isityorum
Canım sağlık olsun öğrenirsin inşaallah. Benim bebişe kız dediler ama hep kapalı bacakları mayısın 14ünde gitcem şeker yüklemesi için umudum ozaman tam belli olur herhalde :) Bende çok zor hissettim canım 21.haftada tam aldım ama tatlı ekşi bi arada yedim güm güm yapmaya başladı kuzum sende hissedersin inşaallah.. Maşallah kuzuna canım

kızlar bebişler için kıyafet aldınız mı aldıysanız neler ve kaç beden aldınız yani 0-3 yada 3-6 neler aldınız.

bende 0-3 ay 5 tane yarım kollu çıtçıtlı body,
3-6 ay 6 tane uzun kollu body,
0-3 ay 1 tane tulum,
2 tane örgü yelek,
2 tane kapşonlu örgü hırka,
2 tanede minik çorap var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…