selam arkadaşlar ben pek giremiyorum...ama sizlere bişey sorucam organ tarama testi ne zaman oluyo bide bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum normalmi acaba çok nadir bi pıt oluyo sanki...
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ha.ne bu hiçkimse birşey yazmıyor.zaten pek kimsede kalmamış.eskiden böylemiydi sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdide.yazan yok nerdeyse
arkadaşlar ben bişey sormuştum ama kimse ilgilenmemiş((
organ tarama dediğin ayrıntılı ultrason di mi, 18-22 haftalarda yapılıyo.
burdaki arkadaşlar 20. haftada gidiyo genelde, benimki 3 mayıs 20+1 oluyorum ozaman.
kalbi için 22.haftada bi daha bakılcak, kalp daha geç incelenince iyi oluyomuş.
hareketleri de pıt pıtları duyduysan tamam, gün geçtikçe pıtpıtlar güçlenicek. ama tekme gibi net hissedilmiyo daha. o 23ten sonra fln.
birazda kişiye göre değişiyo. göbekteki yağ miktarı dışardan anlaşılmasına engel olabiliyo mesela
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ha.ne bu hiçkimse birşey yazmıyor.zaten pek kimsede kalmamış.eskiden böylemiydi sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdide.yazan yok nerdeyse
Arkadaşlar sizden bişi rica edicem bebişlerin ilk hareketleri nasıl tarif edebilirmisiniz
Merhaba kızlar
Biz geldik oğluşumla
Bebeğimi hissetmiyorum hissetmiyorum dedim uyuşuk mu bu çocuk acaba dedim, bir sorun mu var acaba dedim evham yaptım da yaptım
Oğluşum dayanamadı 2 gündür güm güm tekme atıyor sürekli, halay da çekiyor, her haltı yapıyor valla
Beni de çok mutlu ediyor, hissetmek çok daha özel bir duyguymuş
CANIM BEŞİK EŞİMİNDE BENİMDE COK HOSUMUZA GITTI.SAGLIKLA YATSIN BEBISIN.MERAK ETTIGIM KAC AYA KADAR KULLANILABILIR SORDUN MU.AYAKLANMAYA BASLADIGINDA DUSER KORKUSU VAR BENDE.AHSAPLAR HOSUMA GIDIYOR.AMA PARK YATAK DAHA MI GUVENLI DIYORUM
eğer küçük olan beşiği soruyosan canım aynı linkte ölçüleride var..zaten 8-9 ay anca kullanılır,sonra yatağına yatırırız..bende düşer mi acaba diyee çok düşündüm ama yataklar içinde korkuluklar var onlardan alınabilir..yani büyük beşiklerdense bunu almayı tercih ederim ben..
Arkadaşlar sizden bişi rica edicem bebişlerin ilk hareketleri nasıl tarif edebilirmisiniz
günaydın annecikleer, nasılsınız bakalım? ne cinsiyeti öğrenebildik, ne hareketlerini hissedebiliyorum. bebeğimle bi türlü tanışamadık daha, ama olsun içimde büyüdüğünü bilmek ayrı bi güzel. dün ultrasona girdim. 140 mm olmuş teyzeleri.
kızlar 2 gün önce çok ilginç bişi yaşadım;cüzdanı mı çaldırdım ,içinde de 400 tl civarında para ehliyet,kimlik,kredi kartları filan vardı.ister istemez canım sıkıldı tabiki kartları kapattır,emniyete bildir...o gün bebeğim ilk defa sol tarafa toplandı göbüşüm semsert oldu resmen hareketleri azaldı o gün hissetmiyordum ,neyseki eşim eliyle gezerken bir tekme attı da prensesim rahatladık .o zaman tecrübeyle anladım ki bebeğim üzüntümü,mutluluğumu birebir yaşıyor;pıtırcığım benimbu arada cüzdanıma, içindekilerle,kamera görüntüleri ile kavuştum:)birde şu var kızım her zaman ki rahat pozisyonuna geçti:)))
günaydın annecikleer, nasılsınız bakalım? ne cinsiyeti öğrenebildik, ne hareketlerini hissedebiliyorum. bebeğimle bi türlü tanışamadık daha, ama olsun içimde büyüdüğünü bilmek ayrı bi güzel. dün ultrasona girdim. 140 mm olmuş teyzeleri.
kızlar bebişler için kıyafet aldınız mı aldıysanız neler ve kaç beden aldınız yani 0-3 yada 3-6 neler aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?