2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydınn... keyifler güzel galiba çok geçmişi okuyamadım ama... 10 gündür giremiyorum nete.bu arada kuzum bayağa büyüdü. maşallah her gün hissediyorum artık onu. çilek yediğimde acayip tepki veriyo:))) sewdiği için mi sewmwdiği için mi bilmiyorum ama?
:)))

Kızlar alışveriş yapanlar olursa lütfen fikirlerini paylaşsınlar.Benim listem hazır ama henüz birşey almadım,araştırarak alışveriş yapmayı severim hem de biraz daha bekleyeyim diyorum.Mesela geçen bi arkadaşımın hastane çıkış takımını gördüm çok desenli ve nakışlı birşeydi,daha minicikler ve tenleri çok hassas bu nakışlı şeyler onları rahatsız etmez mi ben sade giydirmekten yanayım çok nakışlı işlemeli şeyleri sevmiyorum.Bir de bu alt açmalar var ya ayılı filan onlar kullanışlı mıdır.Biraz büyüyünce onun üzerine sığmazlar gibi geliyor bana,bir kaç aylığına da bir parça şeye 30-40 tl vermek mantıksız

benımkıde bulgur pılavı yada bulgurlu bısı yedgmde acayıp tepkı verıo esıme dyrum cok sevıo bulguru baslıo kıpırdamay oda ole dıo nerden bılıosun sevdgnı belkı sevmdgı ıcın yapıodur dıo:)))eşim bulgur sevmez hıc sana cektıyse kesın sevmez dyrumm

evet yürüyüş faydalı aslında ama dura kalka yapılan yürüyüşler yoruyor,yani alışverişe çık birkaç yere bak 3-4 torba taşı,akşam haşat yatakta sağdan sola zor dönüyorum
aman okul beni yorduğundan hafta içi başka hiç bi hareketim yok, şöyle arkadaşlarımla çıksam gezsem yoruldum diye naz yapsam
sıkan kıyafetler giyince daha çok yoruluyo insan bir de.

amin canımm.. maşallah bütün bebişlere..

çileğe tepki veriyo diye anchusa da demişti, ben de merak ettim çilek yiyip denicem ama hormonlu diye alamıyorum kii

ben mothercare den 0-3 ve 3-6 5li iç bodylerden aldım yumuşacık,alt açma ayıcıklı olanlardan dayanamadım ve aldım ama dediğin gibi biraz küçük ama çok şeker,hastane çıkışı bir çok parçalı setler var bir de az parçalı doğum yapanlar az parçalı setleri tavsiye ediyorlar çünkü minikler çok çabuk büyüyormuş,az giyebilecekler,mümkün olduğu kadar sade olanları daha iyi bence de nakışlı falan ben tercih etmem ama tercih meselesi tabi..ben bir de banyo havlusu,ayaklı tulumlardan ve de battaniye aldım bir tane
yok canm almadık ama ne marka nasıl bısı alıcam hıc karar veremdm

ben de öyle ve zor da karar verecek gibiyim her kafadan bir ses çıkıyor

aman okul beni yorduğundan hafta içi başka hiç bi hareketim yok, şöyle arkadaşlarımla çıksam gezsem yoruldum diye naz yapsam
sıkan kıyafetler giyince daha çok yoruluyo insan bir de.

çalışan annelerin durumu daha da zor,bütün gün ya oturarak ya da ayakta geçiyordur,ben evdeyim en iyisi susayım:)

çalışan annelerin durumu daha da zor,bütün gün ya oturarak ya da ayakta geçiyordur,ben evdeyim en iyisi susayım:)

ben de çalışıyorum ama rahat sayılırım, bugün 1 de çıkıcam evden akşam 7 de gelicem, o ara yorucu olcak ama en azından sabah uyuyabiliyorum. uykuya doyamıyorum çünkü
çok şükür halimize

cok sanslısın ne gusel suan tansyon sorunu yasyrm bı anormallık var uzansam gecıcek ama ole bı sansımda yok ayaklarımı uzattım ıns ıyı gelır bıraz
almadım ama modele karar verdim sanırım. Sen neden sordun??? Nasıl birşey planlıyorsun??

hangı modeller cnm ya ben hangı marka ıyı kotu bılmyrm hem pratık hemde kullanıslı olsun ıstyrum ama oyuzden ıyı bı marka model bılen varsa tavsıye ederse sevınırım

kızlar bebek arabası alan varmı

ne yap biliyor musun. ben en sonunda o şekilde karar verebildim.

Bebek doğduktan sonra nerelere gidersin, ne kadar dışarıda vakit geçirirsin.
Hava şartları ne olur,
çoğunlukla araba ile mi seyahat edersin,
Gezdiğin yerler çarşı pazar mı olur avm mi, yoksa şehir dışı mı gidersin.
şehir içinde otobüs tramvay, minibüse taksiye çok sık biner misin,
Eve geldiğinde nereye park edeceksin.
Her seferinde katlayıp kaldıracağın bir yerin olacak mı? Gibi soruları listele.... Bunu hayal kurar gibi kurgula kafanda...Sonrasında bunlara cevap verince ihtiyacın olan model çıkıyor, puset, travel sistem, baston veya hiç almamak gibi:) Sonraki işte güvenlik ve tasarım, orada da bütçen limiti belirliyor. Ve karar vermiş oluyorsun...

cok sanslısın ne gusel suan tansyon sorunu yasyrm bı anormallık var uzansam gecıcek ama ole bı sansımda yok ayaklarımı uzattım ıns ıyı gelır bıraz

evet canım hakikaten şanslıyım,tansiyonun düşüyor mu çıkıyor mu dikkat et kendine,eğer kendini kötü hissettiysen söyle iş yerindekilere bir yerde dinlen

metrobus otobus otur seylerı kullanıcaz gıdıcegmz yerde genelde karsı oyuzden baya pratık bısı bakmam lazım katlandgnda cok yer tutmuck bısı

evet canım hakikaten şanslıyım,tansiyonun düşüyor mu çıkıyor mu dikkat et kendine,eğer kendini kötü hissettiysen söyle iş yerindekilere bir yerde dinlen

valla koltugumu asagı ındırdım ayakalrımıda bılgısayr kasasının ustune uzattım kendımce dınlenme ortamı yrtyrm bazen dusunyrm temmuza kdr nasıl calıscam:44::44:

slm kızlar
bende şuana kadar ufak tefek şeyler dışında alışveriş yapmayanlardanım:))))
ama Allah kısmet ederse bu hafta havuzlu hana gidip alışveriş yapacağım...
çocuklarımız kış çocuğu olacağı için bir kaç tavsiyede bulunabilirim.
C&A da kış ürünlerinde çok güzel indirimler var burda 9-10 tl ya takımlar elbiseler alabilirsiniz.
dün tesadüfen H&M çocuk reyonuna girdim çok güzel şeyler uygun fiyata olabiliyor.Buraya bakmanızı tavsiye ederim.
Mothercarede çok güzel ürünler var ama çok pahalı(((

bu arada ben 0-3 ay pek birşey almadım.Bir tane hastane çıkışı dışında hepsini büyük alıyorum 3-6 veya 6-9 ay gibi
çünkü hemen küçülüyorlarmış....

valla koltugumu asagı ındırdım ayakalrımıda bılgısayr kasasının ustune uzattım kendımce dınlenme ortamı yrtyrm bazen dusunyrm temmuza kdr nasıl calıscam:44::44:

bende çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim. Bahar geldi çocuklar hep hareketli oyunlar istiyolar. öğretmenim bahçeye çıkalım hoplayalım -zıplayalım.. Tamam diorum çıkalım ama bensiz oynamıolarki.. öğretmenim sende zıpla sende yakala.. Hamile olduğumu söyledim hatta çok seviniler bebiş için. Ama çocuk aklı işte hemen unutuveriolar. Istiyolarki hep onlar gibi davranayım.. Işim çok zooooooooor :18:
Evde olupta uzun uzun kahvaltı edenlere 12 lere kadar uyuyanlara çok özeniyorum.sabah 8 de evden çıkıorum akşam 4 gibi evdeyim .enerji falan kalmıo bazen.. Allahtan daha 5 aylığız bakalım daha nasıl yorgunluklar yaşıycaz.allah yardımcımız olsun

Slm kizlar nasilsiniz?aksama yemehe 15 kisilik misafirim var hazirlik yapiyorum bakayim dedim.baston hafif luks olsun diyenlere chicco liteway modelini tavsiye ederim.rahat bir araba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…