2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

havuzlu handa buluşalım:):)

yorgunluğun babasını yaşıyorum kızlar lütfen şükredinnn; sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 9 :15 evde oluyorum. 23 nisanda bigün çalışmadıkya cteside giricem üstelik mesai falanda değil öylesineee bedavaya ve bu bir kamu kuruluşu. oyüzden sizin yazışmalarınızı okudukça halime üzülüyorum

paticim kadınlar kulubü olarak birgün orda buluşsak güzel bir indirimde yaptırsak:))))
ben salı günü gitmeyi düşünüyorum...bakalım artık
Haftasonları çok kalabalık oluyorda:))))

o zaman travel sistem almayacaksın. Peki oto koltuğuna ihtiyacın var mı ve çift yönlü olsun diyor musun???
çift yönlü istyrum evet ılk zamnlar bebişim benı gormek ıstıcekdir.oto koltuguna pek ıhtıyacm yok zaten aracımızda yok

aynen cnm sbh 07,45 de cıkıyorum evden aksam 19 da evdeyım yemek derdı falan fılan akşam 9 10 olunca hmen uyku bastıro

deli gibi diş ağrısı çekiyorum ve iğneden korkuyorum ya napıcam

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun cnm dıs agrısı berbat bısı hele bu durumda dhada zordur.iğne korkusu bende de vardı ama amelıyattan sonra yendım o korkumu ıgne yıye yıye:))tetnoz aşımı olmaya gttıgımde de doktrla ayakta sohnet ederkn oldum ıgneyı artık hıc korkum kalmadı yanı

temızlık yapmakta ıskence gıbı oluo degılmı..buarada senınle dogum tarhlerımız aynı

kizimin dogdu tarihte dogacak buyk ihtimal bebegin ne guzel hayilri dogumlar olsun ins kizima eylul kardesi cok yapmak istedim nasip olmadi bakalim kismet ne zaman

kızlar merhaba...

rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..

tekrar gidicem mayıs ortasında..

rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen

kızlar merhaba...

rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..

tekrar gidicem mayıs ortasında..

rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen

hıc bılmıyorum canım ılk defa duydum ıns kotu bısı olmaz

geçmişler olsun canım çok dayanamıyorsan idarelik birşeyler yapılabilir belki

çok teşekkür ederimkızlar..aslında ben iğneden korkmuyorum ama dişe yapılacak iğne nedense korkutuyo beni..2hafta önce gittim adam çok ilgilendi sana çok güzel bi işlem yapıcam doğuma kadar idare eder seni dedi tamam dedim sonra koltuğa uzandım iğneyi görünce ağzımı açamadım..dr.da ben ısrar etmek istemiyorum sonuçta gebesiniz strese girmeyin ,cesaretinizi toplayınca gelirsiniz dedi bende cesaretimi toplamayı bekliyorum ama başka çarem kalmadı bu ağrıyı çekmektense iğne dediğin nedirki dimi yani kendimi öyle avutuyorum ama çok ağrım var ya parol içtim dayanamadım...

canım ilacın etkısı olmasın doktoruna sordunmu cnm o koltuga oturunca ıster ıstmez stres oluo amakendını rht bırkmya calıs hepsı ıgne olana kdr nası bıttgını bıle anlamıyosun

temızlık yapmakta ıskence gıbı oluo degılmı..buarada senınle dogum tarhlerımız aynı

Hem de nasıl zor oluyor artık.Ama dinlene dinlene yapıyorum mecbur.Benim 1 hafta gecikmem var canım.SATa göre 6 eylül görünüyo ama ultrasonda 14 eylül cıkıy da benim dogum günüme denk geliyor

Geçmiş olsun canım.Çin yagı ya da nane yagı iyi geliyo.Ben de yasamıstım baslarda.Allah yardımcın olsn

canım ilacın etkısı olmasın doktoruna sordunmu cnm o koltuga oturunca ıster ıstmez stres oluo amakendını rht bırkmya calıs hepsı ıgne olana kdr nası bıttgını bıle anlamıyosun

[dr. um ağrın olursa parol içebilirsin demişti..tüm hamileler için geçerliymiş bu ..iğne dediğin nedirki olcak bitcek dimi

Geçmiş olsun canım.Çin yagı ya da nane yagı iyi geliyo.Ben de yasamıstım baslarda.Allah yardımcın olsn[/QUOTE]

sağol canım tavsiyelerini denerim..ama önce dr. a bi gidebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…