slm kızlar
bende şuana kadar ufak tefek şeyler dışında alışveriş yapmayanlardanım:))))
ama Allah kısmet ederse bu hafta havuzlu hana gidip alışveriş yapacağım...
çocuklarımız kış çocuğu olacağı için bir kaç tavsiyede bulunabilirim.
C&A da kış ürünlerinde çok güzel indirimler var burda 9-10 tl ya takımlar elbiseler alabilirsiniz.
dün tesadüfen H&M çocuk reyonuna girdim çok güzel şeyler uygun fiyata olabiliyor.Buraya bakmanızı tavsiye ederim.
Mothercarede çok güzel ürünler var ama çok pahalı(((
bu arada ben 0-3 ay pek birşey almadım.Bir tane hastane çıkışı dışında hepsini büyük alıyorum 3-6 veya 6-9 ay gibi
çünkü hemen küçülüyorlarmış....
çift yönlü istyrum evet ılk zamnlar bebişim benı gormek ıstıcekdir.oto koltuguna pek ıhtıyacm yok zaten aracımızda yoko zaman travel sistem almayacaksın. Peki oto koltuğuna ihtiyacın var mı ve çift yönlü olsun diyor musun???
bende çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim. Bahar geldi çocuklar hep hareketli oyunlar istiyolar. öğretmenim bahçeye çıkalım hoplayalım -zıplayalım.. Tamam diorum çıkalım ama bensiz oynamıolarki.. öğretmenim sende zıpla sende yakala.. Hamile olduğumu söyledim hatta çok seviniler bebiş için. Ama çocuk aklı işte hemen unutuveriolar. Istiyolarki hep onlar gibi davranayım.. Işim çok zooooooooor :18:
Evde olupta uzun uzun kahvaltı edenlere 12 lere kadar uyuyanlara çok özeniyorum.sabah 8 de evden çıkıorum akşam 4 gibi evdeyim .enerji falan kalmıo bazen.. Allahtan daha 5 aylığız bakalım daha nasıl yorgunluklar yaşıycaz.allah yardımcımız olsun
ıkına tıkına zar zor camları sildim.Şimdi yağmur yağıyor.Üstelik çamur gibi
deli gibi diş ağrısı çekiyorum ve iğneden korkuyorum ya napıcam
çok teşekkür ederizzzzzz
temızlık yapmakta ıskence gıbı oluo degılmı..buarada senınle dogum tarhlerımız aynı
kizimin dogdu tarihte dogacak buyk ihtimal bebegin ne guzel hayilri dogumlar olsun ins kizima eylul kardesi cok yapmak istedim nasip olmadi bakalim kismet ne zaman
kızlar merhaba...
rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..
tekrar gidicem mayıs ortasında..
rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen
geçmişler olsun canım çok dayanamıyorsan idarelik birşeyler yapılabilir belki
cok gecmıs olsun cnm dıs agrısı berbat bısı hele bu durumda dhada zordur.iğne korkusu bende de vardı ama amelıyattan sonra yendım o korkumu ıgne yıye yıye:))tetnoz aşımı olmaya gttıgımde de doktrla ayakta sohnet ederkn oldum ıgneyı artık hıc korkum kalmadı yanı
çok teşekkür ederimkızlar..aslında ben iğneden korkmuyorum ama dişe yapılacak iğne nedense korkutuyo beni..2hafta önce gittim adam çok ilgilendi sana çok güzel bi işlem yapıcam doğuma kadar idare eder seni dedi tamam dedim sonra koltuğa uzandım iğneyi görünce ağzımı açamadım..dr.da ben ısrar etmek istemiyorum sonuçta gebesiniz strese girmeyin ,cesaretinizi toplayınca gelirsiniz dedi bende cesaretimi toplamayı bekliyorum ama başka çarem kalmadı bu ağrıyı çekmektense iğne dediğin nedirki dimi yanikendimi öyle avutuyorum ama çok ağrım var ya parol içtim dayanamadım...
temızlık yapmakta ıskence gıbı oluo degılmı..buarada senınle dogum tarhlerımız aynı
canım ilacın etkısı olmasın doktoruna sordunmu cnm o koltuga oturunca ıster ıstmez stres oluo amakendını rht bırkmya calıs hepsı ıgne olana kdr nası bıttgını bıle anlamıyosun
ıkına tıkına zar zor camları sildim.Şimdi yağmur yağıyor.Üstelik çamur gibi
kıyamam((( sağlık olsun üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?