slm kızlar bende kısmetse eylul annesı olacam sat 15 aralık pazartesi kan vermiştim degerim 1690.5 çıktı şimdi aklımda ıkız olabılırmı dıye soru işareti var aman saglıklı olsunda farketmez dimi kızlar
benim sat 6 aralık bu pazartesi dra gittim keseyi gördük genel durumu iyi gördü ama daha çok ufak olduğu için bebeği göremedik. 2 hafta sonra gitmemi o zaman daha büyümüş olacağı için görebileceğimizi söyledi. adetimin gecikmesinden sonra bhcg testim 3850 çıktı. geç döllenme olunca böyle olabiliyor. rahat olmanı tavsiye ederim bebeğin için.
bendede 2 haftadır nerdeyse var bu lekeler progesta kullanmaya başaldım kesilmişti dün almayayım dedi sonuçta kimyasal bişi her ne kadar çocuğa zararı olmasada ama akşama doğru yine aynı şekilde geldi devam ediyorum ama insan korkuo aksi bişey olack diye... umarım hiç bişicikler olmaz kimsye
İlacı kullanmaya başladıktan ne kadar sonra kesilmişti??? Çok rahatsız ediyor beni bu lekeler. Kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takılıyor canım. İnşallah Bebeğime bişey olmaz..
Canım Senle bizim satlarımız aynı banada kese küçük diyip iki hafta sonrasına randevu verdiler. Senin kesenin boyu ne çıktı? Birde yolk kesesini gördümü doktor?
sabah almadım sadece akşama yeniden gelmiş hmen ilaç aldım gelmedi ondan sonra senn ne kadarlık
tatlım hayırlı olsun evet değerin yüksek çıkmış ama sen normalde kaç günde bir adet oluyorsun oda önemli.Bide ocak ayında ayın kaçında adetini bekliyordun
ya bu yolk kesesi dediğiniz şey ne bana doktor hiç öle bişi demedi sadece haftasını söle 2 hafta sonra gel dedi o kadar
Bende ilk defa akşam aldım 2 tane bu sabahta 1 tane aldım ama hala var... Çok canım sıkılıyor...
YS (Yolk kesesi, Yolk sac): Plasenta gelişmeden önce anne ve bebek arasındaki madde değişimini sağlayan yolk kesesidir. Gebelik kesesi 1 cm boyuta ulaştığında içerisinde yolk kesesi görünür hale gelir. Gebelik kesesinin kenarında ufak bir kese şeklinde izlenir. Gebelik kesesi 1 cm'den fazla büyüklüğe varmasına rağmen yolk sak görünmüyorsa bu gebeliğin düşükle sonuçlanma riski artmıştır. Aynı şekilde yolk sac 6 mm'den fazla büyümüşse bu da yine gebeliğin düşükle sonlanacağını gösterir
Ben biraz fazla araştırıyorum bu huyumdan vazgeçmem lazım.((((
çok takma yapma ya ben hemşireye sordum bir pedi dolduracak kadar değilse problem olmaz demişti dua etmekten başka yapaack bişi yok dinlen çok hareket etme. ne kadarlık gebesin
8 haftalık canım. Mümkün oldukça dinlenmeye çalışıyorum zaten. İlgin için çok teşekkür ederim.Pedi doldurmuyor zaten ama keşke hiç olmazsa umarım en kısa sürede geçer. Geçmesini umuyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.
umarım olmaz bişicekler herşey kafada biter çok düşünme akıntını ama ihmalde etme tadını çıkarmaya bakalım bu anlarım. Rabbimize emanetler en güzel o korur zaten bize düşen dua ve sabır...
engin bilgilerin için teşekkürler çok aydınlandım vallabenm kese en son 11 mm idi yani şimdi olmamsı normal oluyo galba
Kızlar 6+2 de bhcg 15000 cıktı sizce nasıl?kesenın buyumesı guzel dedi doktor ama daha bebek görünmedi yorumlarmısınz lütfen
kızlar merhaba eylul anneleri 7.haftada kese olup bebeğin canlanmaması nedemek ayrıca karından değilde vajinal ultrosonla gözukmuş bebek arkadaşımın 4 eylul doğumtarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?