2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınn kızlaar, nasılsınız bakalım? sıcaklar çekilmemeye başladı, gece 50 kere uyanıyorum bne su içinde, napcaz daha başları yazın böyleyse sonradan cayır cayır yancaz heralde.

günaydın canım yaaa sorma başındayız daha yazın napıcaz bilmiyorum yanacaz heralde :)))

saol canımm daha guzellerı sızlerın olsun ınss.. benımde pztsı gunu 2 dozum var bırıncıde 1 gun agrım olduu aama dayanılmıck gıbı deıldı

merhaba günaydın. sana bikaç bişi sormak istiyorum doğum zamanımız aynı olduğu için. 2 li test yaptırdın mı. 3lü falan. bide ayrıntılı ultrason.. benim randevm 10 mayısta falan 2. tetanoz dan sonra. doktor 3 boyutlu ve 4 boyutludan bahsediodu geçen ki görüşmemeizde. bu boyutlu denilenler renkli ultrason denilen mi ya sana zahmet bana yaşadığın süreçten bahseder msiin lütfen !

hadi inşşh güzel haberlerle dönersin
günaydın herkese..çok şükür ağrıyan dişimden bi süreliğine kurtuldum..kanal tedavisi yaptrıyorum..ne zormuş diş ağrısı hiç başıma gelmemişti..
çok geçmiş olsun. kanal ben de taptırmıştım, çok zahmetli bi süreç

maşalah kuzuna :)

2lıyaptırdım cnm 3luyude allaha sukur bısı cıkmadı .. bugun öglende ayrıntılı ıcın gıdıcemm.. randevu alıcamm 2 doz asımda 7 mayıstaa ..ayrıntılı ultrason dooperde denılıo sanırım bebegın organlarını ıncelıyolar sonucuda bıhaftada verıomus burdakı hastane..

cok gusel cnm ıı gunlerde kullanın ınss

günaydın güzel anneler nasılsınız:))

gunaydın cnm ıyız sen nasılsın

Herkes harıka seyler almıs...

Agız tadıyla mutlu gunlerde kullanmak kımet olsun ınsallah.

Ama bız daha mobılya ısıne gıremedık.

Benım ısrarımla alınan bı kac parca zıbın,hastane cıkısı.

Hem tup bebekle hamıle kaldım hem de 3. Ayım kanamayla gectı.

Herkes korkmakta haklı ama bende artık normal bı hamıle gıbı hıssetmek ıstıyorum.

ıcımdekı mucızenın mutluluguna varmak ıstıyorum.

Hep bı korku hep bı endıse......

çok güzelmiş canım güle güle kullanın sağlıkla inşallah :))

ağustosta en ağır dönemlerimiz olcak düşünsene, ya ben çok korkuyoruum:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evden dışarı çıkmıyacagız klimayı açıp yatacaz bu gidişle annemler yayladan ev kiraladılar bakalım sizde gelin diyorlar ama eşim gidermi bilmiyorum oda askerden gelince evinde zaman geçirmek ister heralde :)))yanacaz yani bebişlerle şansımızada bu yıl çok sıcak :))

ağustosta en ağır dönemlerimiz olcak düşünsene, ya ben çok korkuyoruum:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evden dışarı çıkmıyacagız klimayı açıp yatacaz bu gidişle annemler yayladan ev kiraladılar bakalım sizde gelin diyorlar ama eşim gidermi bilmiyorum oda askerden gelince evinde zaman geçirmek ister heralde :)))yanacaz yani bebişlerle şansımızada bu yıl çok sıcak :))

canım o korku endişe hepimizde var sıkma canını ben her doktora gittiğimde daha ultrasonu koyar koymaz iyimi diye soruyorum. Annelik böyle birşey herhalde. Pimpirikli olmak. Ben mobilya bakıyorum ama bende acaba erkenmi demiyor değilim. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın.

uzulme cnm sende hamılelıgın keyfını cıkarmaya bak hayatımızda bır yada ıkı kez yaasayacagımz donemlerdeyızz.. mılletı takma kafana her kafadn ayrı bır ses cıkıoo ben tınlamıyorumm

canım hayırlı olsun kraftın hangi modeli bu?

saol cnm kraft pr 001 modelı bu.

tek dolap yetmez dıosan ıkıncısını dusun cnm cok gsellerr..

çokk tatlıı :) güle güle kullansın kuzucuk

saol canımm

çok geçmiş olsun. ben de tüple gebe kaldım. seni iyi anlıyorum
ama bak kritik zamanalrı atlatmışsın çok şükür.
inşlh sonuna kadar devam eder.
bebekler sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. çıplak kalacak değiller ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…