Belis Enjoy Bebek Odas Takm (TR 501A) (Yatak ve Uyku Seti Hediye..!) | | Bebefix.com
kızlar bende bunu begendim sizce nasıl
Ermoda Sedef Bebek Odas Takm (OTO KOLTUU HEDYE..!) | | Bebefix.com
buda güzel fiyatta çok iyi
Belis Enjoy Bebek Odas Takm (TR 501A) (Yatak ve Uyku Seti Hediye..!) | | Bebefix.com
kızlar bende bunu begendim sizce nasıl
2lıyaptırdım cnm 3luyude allaha sukur bısı cıkmadı .. Bugun öglende ayrıntılı ıcın gıdıcemm.. Randevu alıcamm 2 doz asımda 7 mayıstaa ..ayrıntılı ultrason dooperde denılıo sanırım bebegın organlarını ıncelıyolar sonucuda bıhaftada verıomus burdakı hastane..
Cok gusel cnm ıı gunlerde kullanın ınss
gunaydın cnm ıyız sen nasılsın
canım seninle haftamız aynı detaylı ultrasona ne zaman gitmeni söylediler
sunta canım bunalr şık ama ömrü az olur 2 kez monte edilmez taşınırken sökersen gider[/Q
haklısın fiyat olarak cazip bide şık olması eşimde takım almayalım sadece beşik alalım diyor bide komidin var 3 çekmeceli boşta kullanmıyorum onuda kullanırsın diyor nasıl olsa bizimle yatacak ayrı odaya gerek yok 1 yaşında alırız diyor kafam karışık ben oda istiyorum ama ne bilim kiracı olunca dedigin dogru aslında((
çok güzel cnm güle güle kullanın güzel günlerde inşallah bol bol uyusun bebişin içindeEki Görüntüle 403989
işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..
kızlar merhaba, belisin beşiklerinden bahsetmişiniz. Ben aldım bile oğlumun beşiğini, belisin mışıl serisi beşiğini aldım. alttan bir yatak daha çıkıyor ayrıca büyüyen beşik.
resminide hemen ekliyim size, çok kaliteli ürünleri ben öneririm. 1050 tl fiyatı
Eki Görüntüle 404497 Eki Görüntüle 404498
inşlh :)
benim var zaten. onları kullanırım diyorum:)
hem de nasıl..
oy maşalah ne mutlu sana:)
hada inanma fallara mallar ya. içini ferah tut dualarını oku..
normal benece
güle güle kullanın
biz de bugün bebek arabası puset dolap baktık.
alacaklarımıza karar verdik çok şükür. önümüzdeki ay da onları alırız
Eki Görüntüle 404086
sedef bak bunu beğendik. peg perego ikiz bebek arabası. kolay katlanıyor, maclaren in modele göre daha hafif ve daha pratikmiş.
fiyatı da maclaren in yarı fiyatı nerdeyse. bunlar artıları
bizim arabaının bagajı küçük, katlanınca ötekine göre daha yer kaplıyor. bu da eksisi
bakalım ikisi arasında karar vercez, ama bu makul geldi bize
puset-ana kucağını da kraft. ağılrıgı hafif. kılıfları çıkıyor. fiyatı da 190 lira emsallerine göre. x2 alacağımız için bize makul geldi.
merhaba kızlar.. kontrolden geliyorum.. bebeğim gayet iyi ama hemen yanında kocaman bir miyom var.. böyle birşeyle karşılaşan var mı? doktor erken doğum olabilir dedi.. çok korkuyoruuuum:26:
Kızlar meraba benim canım çok sıkıldı. Aşı için sağlıkocağına gittim. Kalp atışlarını dinleyelim dedi. Bitirlü bulamadı. Sonra buldu ama bebek bayağa aşağıda dedi. Bide bebeğin kalp atışları bbiraz yüksek dedi. Bebeği strese sokmusun dedi. Varmı başına gelen. Neden olurki böyle. Üzülmeyim dedikçe daha çok canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?