kızlar size dr renkli dopler için gün verdimi ya yoksa bitek benmi giricem ayrıntılıyı olmuştuk da bu başka 21 mayısda girip bebeğpimizi görücez yüzünüde net görebiliyoruz bu arada
bide benm kız şuan öyle hareket ediyoki canımı acıtıyo hiç böyle olmamıştı şaşırdım valla
kızlar hem hamilelik hemde doğum sonrası bebeğin gelişimini anlatan bildiğiniz bir kitap varmı?????
hamilelik ile alakalı "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabını öneririm. doğum sonrası "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" var ama onu okumadım
kızlar merhaba
üçlü test yaptırdınız mı ? benim doktorum ikili güzel çıktığı için gerek yok dedi.
birde tetanoz aşısı ne zaman vurulacaksınız ?
evet cnm öyle. uyuşuk insanlar. üşeniyorlar bakmaya. ben 3 lü sonucumu almaya gittim. neyse baktı bir sorun yok iyi herşey dedi. ben de cinsiyetten emin olamamıştık şimdi tekrar bakabilirmiyiz dedim bakmadı.üstelik kimse yoktu.hani sıra falan yoktu. akşama doğru gitmiştim zaten.sinir oldum bendekızlar tum devlet hastanelerı bolemı bılmıyorum ama kontrole gıdıyorumm ultrasona bakmıo.. ssk hastanesıne gonderdı sadece elıme bı kagıt verdı( bebegımı 3 hafta oldu gostermıoo bı bakar ınsan hayret yanı ozelıne gıtsen bak nasıl ılgılenıoo uyuss
ssk hastanesıne gıttım 15 mayısa randevu verdı..ozaman 23 haftalık olucam gec deılmıı orasını dusunen hıc yok aklım almıo bazen ..sınırlenmıyım dıyorum ama delırtıolar ınsanı . ..bıde cocuk kardıolojı uzmanına gıdıcekmısım bebegın kalp atıslarını dınlıceklermıs oda ayın 15de .. onu sızden ıstedılermı bız 3 bayan gıttıkhepımızden ıstedıler.. bebegımı gorucem dıee bende 2 tane kocaman cıkolata yemıstım oynasın dıee kuzucumm pıtpıt oynadı ama gostermedıler offffffffffff moralım bozukk kuzumu goremedım aglıycam(((
kızlar merhaba
üçlü test yaptırdınız mı ? benim doktorum ikili güzel çıktığı için gerek yok dedi.
evet erken doğum olabiliyor bi arkadaşımızda öyle olmuştu yanlış bilmiyosam sezeryanla miyomuda alıyolar sana dr böyle bişey dedimi
kızlar merhaba
merhaba kızlar.. kontrolden geliyorum.. bebeğim gayet iyi ama hemen yanında kocaman bir miyom var.. böyle birşeyle karşılaşan var mı? doktor erken doğum olabilir dedi.. çok korkuyoruuuum:26:
hiç duymadım cnm yakınlarımda falan ama endişelenme büyük bi sorun olsa sanırım dr üzerinde dururdu erken doğumdan başka bi tehlikesi yoksa düşünme içini rahatlatmak için bi başka dr a da gidebilirsin hakkında hayırlısı olsun canım..
Allah razı olsun cnm.. az önce internetten baktım erken doğum, düşük, sezeryan, doğum sırasında bebeğin ölmesi gibi riskleri varmış..miyomlu hamilelerin yakından takip edilmeleri gerekiyormuş.. ağrı olduğunda hemen hastaneye gidilmeliymiş.. ama benim doktor bunların hiçbirinden bahsetmedi.. 2 hafta sonra detaylı ultrason randevum var.. o zaman tekrar konuşucam doktorla.. gerekirse başka bir yere giderim..
doktor çok üzerinde durmadı.. sanırım korkutmamak için.. bebeğime zarar verir mi acaba.. ben sezeryan olmak istemiyorum.. miyomlular normal doğum yapamıyor mu?
slm kızlar ne zamandır yoktum bebişimin cinsiyeti kız isimde asya düşünüyoruz...
Bebek arabası güzel miş canım güle güle kullanın. Ben arkalı önlü mü yoksa yanyana mı almak konusunda kararsızım hala
kızlar tum devlet hastanelerı bolemı bılmıyorum ama kontrole gıdıyorumm ultrasona bakmıo.. ssk hastanesıne gonderdı sadece elıme bı kagıt verdı( bebegımı 3 hafta oldu gostermıoo bı bakar ınsan hayret yanı ozelıne gıtsen bak nasıl ılgılenıoo uyuss
ssk hastanesıne gıttım 15 mayısa randevu verdı..ozaman 23 haftalık olucam gec deılmıı orasını dusunen hıc yok aklım almıo bazen ..sınırlenmıyım dıyorum ama delırtıolar ınsanı . ..bıde cocuk kardıolojı uzmanına gıdıcekmısım bebegın kalp atıslarını dınlıceklermıs oda ayın 15de .. onu sızden ıstedılermı bız 3 bayan gıttıkhepımızden ıstedıler.. bebegımı gorucem dıee bende 2 tane kocaman cıkolata yemıstım oynasın dıee kuzucumm pıtpıt oynadı ama gostermedıler offffffffffff moralım bozukk kuzumu goremedım aglıycam(((
ya kızlar kanal tedavisi yaptıran varmı aranızdaçok canım yanıyo yine ağrımay başladı,dr. u aradım ilk işlemden sonra 3 gün ağrıması normal dedi..2.seanstan sonrada bu kadar ağrırmı acaba,dayanamıcam bu strese yeter artıkkk
arkalaı çnlü model orda da vardı. ön koltuk arkaya yatmıyor. öndeki büyük çocuklar arkadaki küçük çocuklar için filan dedi satıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?