2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel asya ismini bende çok seviyorum ..biz de eylül düşünüyoruz Allah kısmet ederse ..

evet eylülde çok güzel bir isim eylül ayında doğacağı için banada eylül dediler ama akrabalarda eylül ismi vardı. Asya nın da anlamına takılanlar var ama ben takılmıyorum çok beğeniyorum.

hem ana kucağı hem oto koltuğu şeklinde olan koltuklardan almak istiyorum kullanışlı olur diye düşünüyorum..puset içinde aceleye gerek yok ama uygun fiyatlı bulursam aalırım.h.sonu kipa ya 10 TL ye gelmiş ve kapış kapış götürmüşler haberim olsaydı 5 tane alırdım valla

Bu drlar abartmaya bayiliyor bzen.arkadasimda miyom vardi ayaga kalkinca kanama oluyordu hep doguma kadar yatti pek kalkmadi ama normal dogum yapti ve dogum sirasinda miyomlar gitti bir sorun olmadi rahat ol sen.

ayy inşallah ben de onlar gibi ucuz atlatırım

ben iki kez yaptırmıştım..oldukça zor bi tedavi ve benimde çok acımıştı bi kaç gün pek bişi yiyemiştim..ama dişini çektirmekten iyidir bence...geçmiş olsun..

ben iki kez yaptırmıştım..oldukça zor bi tedavi ve benimde çok acımıştı bi kaç gün pek bişi yiyemiştim..ama dişini çektirmekten iyidir bence...geçmiş olsun..

bugün 3.gündü,umarım bidaha ağrımaz..çok şükür geçti biraz..savaştan çıkmış gibiyim

biz isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz..onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benim beğendiklerimide o beğenmiyor..bakalım kim kazanacak..
bu arada nezlemi sinüzitmi henüz anlayamadım üç gündür burnum tıkalı...

biz isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz..onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benim beğendiklerimide o beğenmiyor..bakalım kim kazanacak..
bu arada nezlemi sinüzitmi henüz anlayamadım üç gündür burnum tıkalı...

selam arkadaşlar bi problemim var yaa bi haftadır falan sağ kasığım ağrıyordu dün gecede orada fındık kadar bi fıtık çıktı ve ayağıma vurdu ağrısı üstüne basamadım bugün doktora gittim kadın doğumcuma kasık fıtığı bu hamileliğinde ağır aldıkça çıkar büyür falan gibisine dedi moralim bozuldu tamda algılayamadım o şeyle dediklerini ama genel cerraha bi görün dedi ne yapacam ya biraz baktım nettende risk derecesini bilmiyorum ya ameliyat safhasında falanmı ayy hiç iyi değilim ya böyle bişey yaşayan varmı

Kızlar benimde ikinc çocuğum kızıma ben koydum ismini şimdide eşim oğluma dedesinin isminiakoymakisstiyo ismi murat bende yanına isiim ariyorım nolu fikir verin

Ya kızlar bende mobilya bakıyorum çok pahalı birşey alamam çok kafam karışık

Oda almasam kendi dolabımız bize bile yetmiyor sadece şifonyerle idare edeceğimi sanmıyorum

şunu beğendim bende ama gidip göremeyince de içime sinmiyor suntamıdır sizce mdf lake diyor ama yani dayanıklı değilmidir ? Buralarda da hiç yok ki güzel bişi gidip alsam

Nolur yardım edin bana, gören felan varsa

Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Beyaz (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com

merhaba,
bende var kasık fıtığı, farkettikten 3 ay sonra hamile kaldım. Ben de doktoruma söyledim ama birşey olmaz, şu an için birşey yapılmaz zaten dedi. Genel cerraha da yönlendirmedi. Daha önce ben şişliği farkedip gitmiştim genel cerraha ama o da elle muayene etmişti..Ama bakılması açıklığın ne kadar olduğuna karar verilmesi gerekiyor diye biliyorum. benim doktorum rahattır baya:) Fotoklar ıkınma, zorlanma, ağır kaldırmadan olan yırtıklar demek. ben de bu yüzden normal doğum yapamam herhalde değil m,i diye sordum o da yoo yaparsın dedi:):) Benim hiç ağrım olmamıştı ama. Sen şimdi genel cerraha git, yırtığın boyutuna falan baksın. Zaten hamile olduğun için ağır kaldırıp daha fazla zorlamayacaksın. Doğumunla ilgili önerisini söylesin. Korkma panikleyeceğin bir durum değil.

Son düzenleme:

kasık fıtığı doğum sonrasını bekler mi - Taviloglu.com

Burada aslında biraz bilgi vermiş. Boğulma dediği. Bağırsağın yırtıktan dışarı çıkması.

benim de ikili ii çıkınca gerek görmedi dr 3lüye zaten 3lü tarama 2liden üstün değil dedi..aşının ilk dozunu 20-21. haftada 2.dozunu da 1ay sonra vuruyolar cnm..

bana doktorum ilk dozu 22. haftada vurdurursun dedi.

selam kızlar ben geldiiim
bugün bütün gün dışarıdaydım önce aşımı oldum sonra annemle alışverişe çıktık epey yoruldum.
Bebeğe bir tane fermuarlı kalın battaniye, örgü battaniye için mavi yeşil ve turuncu yün, 7 tanede minik çorap aldık
daha da alacaktık ama vaktim yetmedi işim çıktı iki hafta sonra bi tur daha çıkacağız inş.
bir tane disneyin mickey hastane çıkışını beğendim 10lusu 89 tl dediler almadım araştıracağım onu,
bebişler için neler neler var yaa başım döndü resmen

kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldık paylaşalımmı ben 58 le hamile kaldım ilk 3 ay 56ya düştüm şimdi tekrar 58im sizler kaç kilo aldınız.

ben 61 ile başladım şu an 63,5 oldum. toplam 2,5 kilo almışım. bu ikibuçuk kiloyu son bir ayda aldım. öncesinde almamıştım.

ben oda alamayacağım büyüyünceye kadar bi şifonyer ve park yatakla idare edeceğim mecburen,
gösterdiğin oda güzel duruyor ama malzemesi nasıldır bilemedim böyle bir şey alacaksan sana tavsiyem çekmecelerinin boyutuna mulaka bak bazıları küçücük oluyor bebek küçükken idare eder ama sonra bişey koyamıyorsun içlerine.

kızlar bide şu peluş battaniyeler varya kalın onlar lazım olur mu bilemedim, bilenler varsa yorum bekliyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…