ne güzel asya ismini bende çok seviyorum ..biz de eylül düşünüyoruz Allah kısmet ederse ..
slm cnm bizim doğumumuz eylül olduğu için bilmiyorum şimdiden almaya gerek duyuyomusunuz çünkü zaten kışa giricez ben bidahaki seneye düşüyorum da acaba gerekli olur mu..
ben yeşim salkımda duymuştum onunkine ta doğumda farketmişler ve bayağa büyükmüş dlye. Ama bi zararı olduğunu duymadım. Oteki tehlikeler patlarsa olur herhalde. Dikkatli ol. Zaten şuan ne ilaç verir. Ne ameliyat eder.
Bu drlar abartmaya bayiliyor bzen.arkadasimda miyom vardi ayaga kalkinca kanama oluyordu hep doguma kadar yatti pek kalkmadi ama normal dogum yapti ve dogum sirasinda miyomlar gitti bir sorun olmadi rahat ol sen.
ya kızlar kanal tedavisi yaptıran varmı aranızdaçok canım yanıyo yine ağrımay başladı,dr. u aradım ilk işlemden sonra 3 gün ağrıması normal dedi..2.seanstan sonrada bu kadar ağrırmı acaba,dayanamıcam bu strese yeter artıkkk
ben iki kez yaptırmıştım..oldukça zor bi tedavi ve benimde çok acımıştı bi kaç gün pek bişi yiyemiştim..ama dişini çektirmekten iyidir bence...geçmiş olsun..
selam arkadaşlar bi problemim var yaa bi haftadır falan sağ kasığım ağrıyordu dün gecede orada fındık kadar bi fıtık çıktı ve ayağıma vurdu ağrısı üstüne basamadım bugün doktora gittim kadın doğumcuma kasık fıtığı bu hamileliğinde ağır aldıkça çıkar büyür falan gibisine dedi moralim bozuldu tamda algılayamadım o şeyle dediklerini ama genel cerraha bi görün dedi ne yapacam ya biraz baktım nettende risk derecesini bilmiyorum ya ameliyat safhasında falanmı ayy hiç iyi değilim ya böyle bişey yaşayan varmı
selam arkadaşlar bi problemim var yaa bi haftadır falan sağ kasığım ağrıyordu dün gecede orada fındık kadar bi fıtık çıktı ve ayağıma vurdu ağrısı üstüne basamadım bugün doktora gittim kadın doğumcuma kasık fıtığı bu hamileliğinde ağır aldıkça çıkar büyür falan gibisine dedi moralim bozuldu tamda algılayamadım o şeyle dediklerini ama genel cerraha bi görün dedi ne yapacam ya biraz baktım nettende risk derecesini bilmiyorum ya ameliyat safhasında falanmı ayy hiç iyi değilim ya böyle bişey yaşayan varmı
sağolasın ya bi bakayım ilk doğumum normaldi inşallah yine bi problem çıkmadan normal olurkasık fıtığı doğum sonrasını bekler mi - Taviloglu.com
Burada aslında biraz bilgi vermiş. Boğulma dediği. Bağırsağın yırtıktan dışarı çıkması.
benim de ikili ii çıkınca gerek görmedi dr 3lüye zaten 3lü tarama 2liden üstün değil dedi..aşının ilk dozunu 20-21. haftada 2.dozunu da 1ay sonra vuruyolar cnm..
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldık paylaşalımmı ben 58 le hamile kaldım ilk 3 ay 56ya düştüm şimdi tekrar 58im sizler kaç kilo aldınız.
Ya kızlar bende mobilya bakıyorum çok pahalı birşey alamam çok kafam karışık
Oda almasam kendi dolabımız bize bile yetmiyor sadece şifonyerle idare edeceğimi sanmıyorum
şunu beğendim bende ama gidip göremeyince de içime sinmiyor suntamıdır sizce mdf lake diyor ama yani dayanıklı değilmidir ? Buralarda da hiç yok ki güzel bişi gidip alsam
Nolur yardım edin bana, gören felan varsa
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Beyaz (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?