2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm bende bugün gittim aşı olmaya banada kalp atışını dinletti ilk başta zor buldu sonra iki bebekmi diye sordu bende yok neden sordunuz dedim, kalp atışı yüksek geliyor dedi ama güldü beni korkutmadı. bence sıkma canını rahat ol stres denen şeyden uzak dur

kızlar birde dün dışarı çıkmıştık akşam babet giymiştim ama ayaklarım fecii halde şişti kendimi eve zor attım hatta yarı yolda çıkartacaktım ayağıma bişey batar diye korktum, sanırım babetlerimi yazın giyemeyeceğim (

kızlar internetten bebek hastane çıkışları beğendim ama daha önce duymadığım bir marka kiti kate fikri olan var mı

merhabalar. bende oğluşuma kiti kate bi tulum bide ayaklı patik zıbın fln aldım kaliteli bi marka yumuşacık ve %100 pamuk tavsiye ederim yani:)

Sandalet giymek daha mantikli hem ayajklar rahat eder hem tirnak batmasi vs yasanmaz.ayak numarasi buyuyor cunku hamislikte:)

paticim ne alemlerdesin. naptın son durumlarını?

benim de kısacık tpuklu pabuçlar vardı. geçen gün biraz fazla dolandım. işkenceye döndü yürümek resmen. babanne pabuçlarına talim mecbur

kilodan bahsediyorsunuz ya..

bense göbek deliğimi kaybetmek üzereyim

lcw dan hamile esofmanı almıstım. aman ii ki de almışm. evdeki picamalarla sürekli belim melim açlılıp duruyordu. şimdi her tarafım kip, sıcacık :)

bebişlerin pıtırdamalarını da bugün daha fazla hisseder oldum :)

selam kızlar. bende bebeğimi çok özlüyorum ya keşke her gün ultrasona girebilsek ya :)) hareketlerini neler yaptığını falan çok merak ediyorum ya :)))

kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldık paylaşalımmı ben 58 le hamile kaldım ilk 3 ay 56ya düştüm şimdi tekrar 58im sizler kaç kilo aldınız.

66 hamıle kaldımm su an 71 dımm yıne 69 dustumm evde temızlık yuruyus derken .nıe kg verdım bılmem ..yavas ve azar azar yıyorum belkıde ondandır

o sorun bendede var cnm burnum sureklı tıkalı ve gecmıo

devlet hastaneleri süründürmekten başka işe yaramıyor
ewt malesef bıktım artık ozel bıyer var a tıp dıee ordada doogumhane yok yıne 9 ay orayada gıtsem dogum zamanı devlete gtmem gerekıcek kucuk yerde yasamanın zorlugu .. parasındann falan deılım yoksaa ozelde olsa nasıl ılgılenırlerdı

slm cnm bizim doğumumuz eylül olduğu için bilmiyorum şimdiden almaya gerek duyuyomusunuz çünkü zaten kışa giricez ben bidahaki seneye düşüyorum da acaba gerekli olur mu..
bende sımdı almıcam cnm ole dusunuyorumm .. baharda alıcam kısmetse bı model begendım pıerre cardın hafıf toplanınca kucucuk oluo 215 dedıler bakalım ondan alırım zamanı gelınce ..

saol cnm ya pazartesi üniversiteye gitmiştim. Ordaki doktorda bebeği aşağıda gördü. Ama bişey demedi. Önemli bişey olsa derdi herhalde. Ama bu kalp işi canımı sıktı. Bikaç gündür çok yoruldum. Ondanmı acaba. Cuma bidaha gel bakalım dedl. Umarım bişey çıkmaz

Sen kaç kilo aldın canısı?
bi de göbek deliğimi kaybetmek üzereyim demişsin ben çoktan kaybettim bile
tef gibi gerildi resmen...
Sen zaten o kuzuların tepişmelerini çoktaan daha bi şiddetli hissetmiyormuydunki?
Bu arada dün baktım ama cevap yazamadım sana pusetiniz hayırlı olsun

Suksuk sizin de yatağınızı gördüm güle güle mışıl mışıl uyut kuzunu..

dediğim gibi rahat ol şimdi endişe edersen cumaya kadar üzüldüğünle kalırsın sana ek stres olur, içini ferah tut.
benimde cuma ayrıntılı randevum var inş. senin randevun da güzel geçer.

Kızlar dün bir sürü şey yazmıştım buraya int.te bi sorun vardı yollayamadım
bende masaüstüne kaydettim,salak kocam da silmiş o dosyayı bu ne deyip
ona anlamsız gelmiş
yaa o kadar sinirlendimki şu an sinirimden ağlıyorum
bu ne bencillik,ne dikkatsizlik yaa neyse ne çok önemli değil taam da
bir sürü yazmışım illa sana anlamlı mı gelecek yani
daha önce de benim bir sürü evrakımı gereksiz deyip silmişti

şimdi yüksek lisans yapıyor bende bulup onun dosyalarını silimmi??

ay en korktuğum şeydii ayakkabılarıma sığamamak off of (

Aynen ama malesef hamileliğin son ayları yaza denk gelince ayaklar hatta tüm vücüt inanılmaz şişiyor
alyans parmağınıza olmaz,ayakkabılar ayağınıza ben kızımı da eylül de doğurmuştum
normalde 37-38 giyiyorum 40 ayakkabı almıştım o da boydan büyük ama eni ancak oluyodu

saol canımm :))

kocana dıycek soz bulamıyorum zzaten erkeklere bızımm yaptııgımız seyler anlamsız gelıo sen onun dosyalarını sılsen neeler demezz

yok ben hiç söylemiim. canım sıkılıyor :) arkadan aman aman bi değişiklik yok ama önden bakan 7 aylık sanıyorç boy fakiri de olunca dombili dombili dolanıyorum işte
yok ben hissedemiyordum o kadar, ufak uffak pıtlıyorlardı. bugün daha fazla hisseder oldum

puseti almadık daha ama karar verdik çok şükür. sırtımda yük idi.

madem ortak kullanıyorsunuz ne demeye silmiş ki. cık cık cıko dosyalar oraya tepeden inmedi ya

ben ağlamaya gidiyorum
sinirlerim bozuldu
çok basit bi olay ama işte dert ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…