Kızlar meraba benim canım çok sıkıldı. Aşı için sağlıkocağına gittim. Kalp atışlarını dinleyelim dedi. Bitirlü bulamadı. Sonra buldu ama bebek bayağa aşağıda dedi. Bide bebeğin kalp atışları bbiraz yüksek dedi. Bebeği strese sokmusun dedi. Varmı başına gelen. Neden olurki böyle. Üzülmeyim dedikçe daha çok canım sıkıldı.
kızlar internetten bebek hastane çıkışları beğendim ama daha önce duymadığım bir marka kiti kate fikri olan var mı
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldık paylaşalımmı ben 58 le hamile kaldım ilk 3 ay 56ya düştüm şimdi tekrar 58im sizler kaç kilo aldınız.
kızlar birde dün dışarı çıkmıştık akşam babet giymiştim ama ayaklarım fecii halde şişti kendimi eve zor attım hatta yarı yolda çıkartacaktım ayağıma bişey batar diye korktum, sanırım babetlerimi yazın giyemeyeceğim(
Sandalet giymek daha mantikli hem ayajklar rahat eder hem tirnak batmasi vs yasanmaz.ayak numarasi buyuyor cunku hamislikte:)
merhaba,
bende var kasık fıtığı, farkettikten 3 ay sonra hamile kaldım. Ben de doktoruma söyledim ama birşey olmaz, şu an için birşey yapılmaz zaten dedi. Genel cerraha da yönlendirmedi. Daha önce ben şişliği farkedip gitmiştim genel cerraha ama o da elle muayene etmişti..Ama bakılması açıklığın ne kadar olduğuna karar verilmesi gerekiyor diye biliyorum. benim doktorum rahattır baya:) Fotoklar ıkınma, zorlanma, ağır kaldırmadan olan yırtıklar demek. ben de bu yüzden normal doğum yapamam herhalde değil m,i diye sordum o da yoo yaparsın dedi:):) Benim hiç ağrım olmamıştı ama. Sen şimdi genel cerraha git, yırtığın boyutuna falan baksın. Zaten hamile olduğun için ağır kaldırıp daha fazla zorlamayacaksın. Doğumunla ilgili önerisini söylesin. Korkma panikleyeceğin bir durum değil.
ay en korktuğum şeydii ayakkabılarıma sığamamak off of(
kızlar birde dün dışarı çıkmıştık akşam babet giymiştim ama ayaklarım fecii halde şişti kendimi eve zor attım hatta yarı yolda çıkartacaktım ayağıma bişey batar diye korktum, sanırım babetlerimi yazın giyemeyeceğim(
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldık paylaşalımmı ben 58 le hamile kaldım ilk 3 ay 56ya düştüm şimdi tekrar 58im sizler kaç kilo aldınız.
o sorun bendede var cnm burnum sureklı tıkalı ve gecmıobiz isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz..onun beğendiklerini ben beğenmiyorum benim beğendiklerimide o beğenmiyor..bakalım kim kazanacak..
bu arada nezlemi sinüzitmi henüz anlayamadım üç gündür burnum tıkalı...
ewt malesef bıktım artık ozel bıyer var a tıp dıee ordada doogumhane yok yıne 9 ay orayada gıtsem dogum zamanı devlete gtmem gerekıcekdevlet hastaneleri süründürmekten başka işe yaramıyor
bende sımdı almıcam cnm ole dusunuyorumm .. baharda alıcam kısmetse bı model begendım pıerre cardın hafıf toplanınca kucucuk oluo 215 dedıler bakalım ondan alırım zamanı gelınce ..slm cnm bizim doğumumuz eylül olduğu için bilmiyorum şimdiden almaya gerek duyuyomusunuz çünkü zaten kışa giricez ben bidahaki seneye düşüyorum da acaba gerekli olur mu..
cnm bende bugün gittim aşı olmaya banada kalp atışını dinletti ilk başta zor buldu sonra iki bebekmi diye sordu bende yok neden sordunuz dedim, kalp atışı yüksek geliyor dedi ama güldü beni korkutmadı. bence sıkma canını rahat ol stres denen şeyden uzak dur
kilodan bahsediyorsunuz ya..
bense göbek deliğimi kaybetmek üzereyim
lcw dan hamile esofmanı almıstım. aman ii ki de almışm. evdeki picamalarla sürekli belim melim açlılıp duruyordu. şimdi her tarafım kip, sıcacık :)
bebişlerin pıtırdamalarını da bugün daha fazla hisseder oldum :)
saol cnm ya pazartesi üniversiteye gitmiştim. Ordaki doktorda bebeği aşağıda gördü. Ama bişey demedi. Önemli bişey olsa derdi herhalde. Ama bu kalp işi canımı sıktı. Bikaç gündür çok yoruldum. Ondanmı acaba. Cuma bidaha gel bakalım dedl. Umarım bişey çıkmaz
ay en korktuğum şeydii ayakkabılarıma sığamamak off of(
Sen kaç kilo aldın canısı?
bi de göbek deliğimi kaybetmek üzereyim demişsin ben çoktan kaybettim bile
tef gibi gerildi resmen...
Sen zaten o kuzuların tepişmelerini çoktaan daha bi şiddetli hissetmiyormuydunki?
Bu arada dün baktım ama cevap yazamadım sana pusetiniz hayırlı olsun
Suksuk sizin de yatağınızı gördüm güle güle mışıl mışıl uyut kuzunu..
kocana dıycek soz bulamıyorum zzaten erkeklere bızımm yaptııgımız seyler anlamsız gelıo sen onun dosyalarını sılsen neeler demezzKızlar dün bir sürü şey yazmıştım buraya int.te bi sorun vardı yollayamadım
bende masaüstüne kaydettim,salak kocam da silmiş o dosyayı bu ne deyip
ona anlamsız gelmiş
yaa o kadar sinirlendimki şu an sinirimden ağlıyorum
bu ne bencillik,ne dikkatsizlik yaa neyse ne çok önemli değil taam da
bir sürü yazmışımilla sana anlamlı mı gelecek yani
daha önce de benim bir sürü evrakımı gereksiz deyip silmişti
şimdi yüksek lisans yapıyor bende bulup onun dosyalarını silimmi??
Sen kaç kilo aldın canısı?
bi de göbek deliğimi kaybetmek üzereyim demişsin ben çoktan kaybettim bile
tef gibi gerildi resmen...
Sen zaten o kuzuların tepişmelerini çoktaan daha bi şiddetli hissetmiyormuydunki?
Bu arada dün baktım ama cevap yazamadım sana pusetiniz hayırlı olsun
Suksuk sizin de yatağınızı gördüm güle güle mışıl mışıl uyut kuzunu..
Kızlar dün bir sürü şey yazmıştım buraya int.te bi sorun vardı yollayamadım
bende masaüstüne kaydettim,salak kocam da silmiş o dosyayı bu ne deyip
ona anlamsız gelmiş
yaa o kadar sinirlendimki şu an sinirimden ağlıyorum
bu ne bencillik,ne dikkatsizlik yaa neyse ne çok önemli değil taam da
bir sürü yazmışımilla sana anlamlı mı gelecek yani
daha önce de benim bir sürü evrakımı gereksiz deyip silmişti
şimdi yüksek lisans yapıyor bende bulup onun dosyalarını silimmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?