ben ağlamaya gidiyorum
sinirlerim bozuldu
çok basit bi olay ama işte dert ediyor
dediğim gibi rahat ol şimdi endişe edersen cumaya kadar üzüldüğünle kalırsın sana ek stres olur, içini ferah tut.
benimde cuma ayrıntılı randevum var inş. senin randevun da güzel geçer.
kızlar iyi akşamlar.ben çok fenayım bel ağrısından kıpırdayamıyorum bile.iki gündür halı sildim.yolluklarım çok kirlenmişti.ama şimdide belimin ağrısndan ağlayacak durumdayım.bebeğime birşey olmamıştır dimi.içinizde varmı tamizlik yapan,halı silen
Canım ya dikkat etsene keşke silmeseydin halı tabii ağrır belin benimde ağrıyor çok bir şey yapmadım ama gebelikten ağrıyor zaten birde halı silmişsin
dayanamadım çok kirlenmişlerdi birde benim yolluklarım krem rengi olduğu için kiride belli ediyor.ama şimdi pişmanım inallah yarına geçer ağrılarım.ağrıdan çok bebeğim için endişeleniyorum.bişey olmamıştır inşallah.
hoşgeldin
hoşbulduk canım normalde bizim evdenet yok aksamları gırmydm amabugun annemdeyım eşim mesaide bende annemdekalıcam bakınıyım bı nasılmış annecıkler dedım
kızlar iyi akşamlar.ben çok fenayım bel ağrısından kıpırdayamıyorum bile.iki gündür halı sildim.yolluklarım çok kirlenmişti.ama şimdide belimin ağrısndan ağlayacak durumdayım.bebeğime birşey olmamıştır dimi.içinizde varmı tamizlik yapan,halı silen
halı mı sildin?
banyonun aynasını bile silmeye üşeniyorum ben. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?