2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler kızlar :)

nasılsınız... yaaa bişey sorucam anneler gününde kayınvalideniz ve annenize ne almayı planlıyorsunuz

merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona tam olarak kaçıncı haftada giriliyo...

merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona tam olarak kaçıncı haftada giriliyo...

ayrıntılı usg canım derken cinsiyet falan mı kastediyorsun??
ama benim bildiğim kadarıyla ayrıntılı usg nöral tüp def. falan kontrolu için 19. ve 23. haftalar arasında yapılıyor

Son düzenleme:
canım organ taramasıda deniliyo hani bebeğin tüm organları tek tek inceleniyo:)

Günaydın bebişler ve annişler nasılsınızz :)

Dün bebişime ilk defa bişeyler aldım :) Chicconun yeni doğan kauçuk emziğiyle biberonunu aldım tırnak makası felan :) Organik atlet takımı aldım. Hastene çıkışı alan var mı kaç takım almak lazım 20 parçalı tek takım alsak yeterli olur mu acep hatunlar deneyimli anneler bi cevap verin hele :)

idilbaby diye bir markanın 20 parçalı bir takımı çok hoşuma gitti de fiyatı biraz pahaı geldi onu alacam herhalde sadece :)

Bu arada hatunlar mothercare de her ayın 15 inde belirli sürpriz ürünlerde %50 ndirim oluyormuş haberiniz olsun :)

nasılsınız... yaaa bişey sorucam anneler gününde kayınvalideniz ve annenize ne almayı planlıyorsunuz

ben gecen sene ıkısınede saat almıstım busene bılmıom ben de anne adayıyım onlar bana alsn dıyorum :)) dusunuyorum bısı bulucam elbet

oooyyyy maşallah size.anne bebek foto çelinmişlerde buraya koymuşlar.çok güzel görünüyor göbeğin.komşularım benim göbeğime baya büyük diyorlar ama maşallah seninkide kocaman olmuş
buyuduk teyzesıı nede olsa 6 ayımıza gırdık okadarcık oluversın demii
Selam kızlar bugün kasıklarımda ve belimde çok ağrı var afedersiniz ama makatıma da vuruyor sancı normaldir herhalde dimi:26:

Suksuk göbişin ne güzel olmuş
saol canımmm sızınkılerıde gormek ıstıyorumm

bendede oluo bazen kasıklarıma ıgne gıbı batıoo ama sureklı olmuyor bı dr danıs yınede cnm gecmıs olsun

Son düzenleme:
18 ile 24 haftaları arasına bakılıyor ama en iyisi 20. haftada baktırmak demişti doktorum.
benım 15 mayısa gun verdıler ozaman 23 haftalık olucam ınss gec kalmamısızdır (
ıı gunlerde kullan cnm bende hastane cıkısı aldım ama 5 li ınce battanıye oluo ııcınde ole takımlardan almadım onu ayrı bıyerden aldımm .. 20 parca dedıklerınde ne var bende gereklı deıl aama sen bılırsın ben almıcamole alt ust takımlar aldım bıde.. emzık bakmadımm ılk dogdugunda lazım olurmu bılemedım gecen gun nuk un hava kaabarcıgı yutturmayann cam bıberonuna baaktım 22 tl dedı .. ondan alıcam ama dogumdan once alma dedı satan bayan .. bende kararsız kaldım bıde bornoz aldımm .. bıde kucucukk külotlu corapp bence hastane cıkısı bı tane yeterlı ... bız anneler ne gorsek almak ıstıyoruzz o ayrı bı konu

günaydın herkese..ben bıktım bu diş ağrısından,bütün gece uyuyamadım şimdi de sandviç yemeye çalışıyorum ama ağrıdan ağzımı açamıyorum..ne zormuş kanal tedavisi..acaba bebek kalsiyum emdiği içinmi bu kadar sıkıntı çekiyorum bebişim bana süpriz olmasaydı önce gidip dişimdeki sıkıntıyı halletcektim ama demekki hayırlısı böyleymiş..napalım

Son düzenleme:
günaydııııııııııııın tatlı anneler

gecmıs olsun canımm .. dıs agrısı cok kotu bısey .. allah yardımcın olsunn .. ıns cabucak gecer
günaydııııııııııııın tatlı anneler

gunaydın canımm

merhabalaar
size bir sorum olacak ilk 6 ay için kaçtane kısa ve külotlu çorap gerekiyor? sizler kaç tane alacaksınız?
bende şimdilik 2si havlu 7 tane kısa çorap, 1 tane de külotlu çorap var yetermi acaba merak ediyorum :44:

bende devlet hasatnesine gidiyorum canım, ne zaman gitsem bakıyolar. hatta gebe misin diye sorup her evet diyeni direk ultrasona alıyolar. söyleyince de mi bakmıyolar anlayamadım ki.

canım yaaa belki bu yorumumdan dolayı bana kızacaksın ama neden böyle ağır bir işe kalkışıyosun ki !!! böyle bir iş sonucunda bir yerlerinin ağrıması, yorulman , halsiz kalman oldukça muhtemel. valla ben bu durumu anlayamıyorum ya kusura bakma , benimde halılarım yolluklarım kirlenmişti, verdim halı yıkamacıya 30 tl ye yıkattım, herkes para vermek istemeyebilir tabi orası ayrı mevzu ama, inan şu anda halılarım pislikten görünmese kalkıp halı silmem, çünkü bunun bana ağrı vereceğini , beni yorucağını, ve direkt etkisi olmasada ben yorulunca bebeğiminde rahatsız olacağını tahmin edebiliyorum. Bunuda sadece sana değil, böyle ağır temizlik yapan tüm anne adaylarına söylüyorum. ne kendinize nede bebeğinize temizlik uğruna eziyet etmeyin...

benımde su anda 7 tane corapla bıtane kulotlu corabım var patıklı olanlardan alıcam bıde cokalmaya gerek yoktur 1o tane yetmezmı
bende devlet hasatnesine gidiyorum canım, ne zaman gitsem bakıyolar. hatta gebe misin diye sorup her evet diyeni direk ultrasona alıyolar. söyleyince de mi bakmıyolar anlayamadım ki.

bılmıyorumm bana son 3 kontroldde bakmadı 3lu test ıcın kan vermeye gıttım sonrakı hfta sonucu ıcın gıttıgımde gene bakmadı 3 hafta sona dun gıttım ayrıntlı ıcın kagıt yazıp verdı yıne bakmadı benmı solemelıyımm bak dıee

çok haklısın;benimde camlarım ve mutfak dolaplarım silinecek ama bi türlü içime sindirip yapamıyorum..halılarımıda 1 ay sonra falan yıkamaya vericem,Allah korusun bebeğe zarar geldikten sonra ah vah demenin bi anlamı yok,tabiki evde duramıyo insan,ister istemez ufak tefek işler yapılıyo ama bu denli yorucu işlere kalkışmamalıyız..bende 2gün önce kışlıkları boşaltıp yazlıkları koydum dolaba hemen belim ağrıdı..lütfen dikkat edelim annecikler

valla cnm busene bısı alamaıcam onlar bana alsın bende anne adayıyım:)))onlara engusel hedıye toun verıcem ıns dha nolsun:
18 ile 24 haftaları arasına bakılıyor ama en iyisi 20. haftada baktırmak demişti doktorum.
hımmm benım 25 mayısda randevum 25 haftalık oluo ozmn gecmıs olucak galıba benım..ben 3 mayısa almıştım randevuyu gecen bkım saat kactymıs dedım bı baktımkı kısırlık tedavısıne almısım randevuyu yaa:)))iyiki bakmısım koca karnımla kısırlık tedavısı ıcın gıdıp rezıl olacaktım:)))

cok gecmıs olsun cnm benımde dolgulu dıslerım agrıo bebıs cekıo kalsıyumları galıba

umarım bebekc beni yanlış anlamaz ama ben böyle şeyler duyunca dayanamıyorum ya çok üzülüyorum , bende evde ufak tefek işler yapıyorum o kadarda elini eteğini çekmek doğru olmaz tabi ki ama cam silmek halı silmek falan öyle işlere hiç girmiyorum, belki ben 1 ay boyunca kanama yaşadığım için çok hassasım ama yinede her anne adayının dikkat etmesi gerekli diye düşünüyorum. sende bırak camları dolapları canım, eğer çağırabiliyorsan bir temizlikçi kadın çağırır ona yaptırırsın. Benimde eşim öğretmen , maddi olarak parlak durumda değiliz yani ama ayda bir kadın çağırıp en ağır işlerimide ona yaptırıyorum, kadına verecek paramız yoksada ya eşim yapıyor, yada kadın çağırana kadar kalıyor öyle evim 10. katta camlarımı eve gelenler haricinde kimse göremez zaten

bende aynı drumdayım camlar ve dolaplar silinmeyi bekliyor haftaya onları yavaş yavaş halletmem lazım halılarıda haziranda yıkamaya vereceğim, bende kışlıkları kaldırdım ama yinede yer kaplamasın diye yorganları fln vakumlu poşetlere koyayım diyorum. gerçekten dikkatli olmakta fayda var mesela ben artık çok eğilip kalkamıyorum hızlı hareket edince hemen kasığıma ağrı giriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…