bende aynı drumdayım camlar ve dolaplar silinmeyi bekliyor haftaya onları yavaş yavaş halletmem lazım halılarıda haziranda yıkamaya vereceğim, bende kışlıkları kaldırdım ama yinede yer kaplamasın diye yorganları fln vakumlu poşetlere koyayım diyorum. gerçekten dikkatli olmakta fayda var mesela ben artık çok eğilip kalkamıyorum hızlı hareket edince hemen kasığıma ağrı giriyor..
ay canım kurban olayım silme cam, dolap falan yaaaahiç yardım edebilecek birileri yok mu çevrende ? yoksa da bırak kalsın, ciddi diyorum.
merhabalaar
size bir sorum olacak ilk 6 ay için kaçtane kısa ve külotlu çorap gerekiyor? sizler kaç tane alacaksınız?
bende şimdilik 2si havlu 7 tane kısa çorap, 1 tane de külotlu çorap var yetermi acaba merak ediyorum :44:
cnm silcem dediğime bakma annemle aynı mahallede oturyoruz her hafta gelir sağolsun beraber yapıyoruz ilerde zaten kadın alacağım eve mecbur çünkü yatakları kanepeleri fln annemle bile olsa altlarını çekip halledemeyiz. benim canım tatlıdr merak etmekendimi ve bebişi üzmeden yapıyorum işlerimi.
cnm kış bebişi olacklar istersen 1-2 külotlu daha al. bir de çorap alırken lastiklerine dikkat edin.sıkı olmasın.
bu alışveriş olaylarını şimdilik takip ediyorum ben sadecebirazda benim bebiş şanslı, ablamın oğlu var 5 yaşında ona yeni oda takımı aldılar, eskiside taş gibi duruyordu bize verdiler, daha kurmadık ama evin boş bir yerinde kurulmayı bekliyor, ayrıca mama sandalyesini, kendi odamıza koymak için park yatağınıda verdiler geriye arabası kaldı, onuda annemler alacak hediye olarak. üst baş kıyafet işlerinide temmuz gibi havuzlu hana gidip tek seferde halletmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 405571
bunun pembesınden 3 tane aldım .:))
Eki Görüntüle 405572
Eki Görüntüle 405573
patıklı dedıgım bu gıbıler cnmm
maşallah canım göbeğine
ohh ne güzel valla benim göbişte senin gibi benimle aynı haftalarda hamile arkadaşlar var hiç göbekleri yok senin ki hemen büyüdü diyip duruyolar büyücek tabi oldum 6 aylık hamile bırakında göbeğim olsun artıkk hıhhh kıskanıyolar onlar
bazen cok gerılıyoda bazende gobegım kuculuoo ..bebegımm yer degıstırıncemı ole oluo anlamaıdmmbı bakıorumm göbüş yok bı bakıyorum gerılmısım davul gıbı 6 aylık olduk okadarcıkta olsunn gobusu olmayanlar çatlasın :))))kg 3 le 3.5 arasındayımm hepsı gobekte toplandı :))
bazen cok gerılıyoda bazende gobegım kuculuoo ..bebegımm yer degıstırıncemı ole oluo anlamaıdmmbı bakıorumm göbüş yok bı bakıyorum gerılmısım davul gıbı 6 aylık olduk okadarcıkta olsunn gobusu olmayanlar çatlasın :))))kg 3 le 3.5 arasındayımm hepsı gobekte toplandı :))
22 haftalık eylül annesiyim ben de,, kızım olacak inşallh,,,isim arıyorum,,, listem uzun biraz :)
Elfida
Nil
Öykü
Nehir
Defne
Berfin
Asya
Semiramis
Yağmur
Yasemin
İrem
Yorumlarınıza ve tavsiyelerinize açığım ,,,
canım senin göbiş yayvan gibi sanki değil mi ? benim ki sipsivri , bide sürekli yukarı doğru çıkıyor yakında ağzıma girecek sanırsam
bende cokmutluyumm gelengecen bakıo gobusume artık fark edılıo kuzumm son aylar sıcaklara ddenk gelıcek cıkmam kolay kolayy anccak aksam ustu serınde yuruyus yaparım ... tepe gıbıde gezemem oyuzden bebegınn ıhtıyaclarını sımdıden bıtırmek ıstıyorumhamile dediğin göbüşlü olur :)) benimde göbek deliğim artık düzleşti. dışarıda gezerken bayanlar gülümseyerek karnıma bakıyor bende gülüyorum göbeğimle mutluyumm.
hg cnmm bende elıfle bade arasında kaldım karar veremedım gıttı bence engusllerı defneyle irem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?