olabılır canımm bıkac haftaya hıssedersın sıkma canını
anlamı cok guselmıss cnmm.. ınss sagsalım kavusuruzz..
evet yaaa, kızlara daha çok , daha cici kıyafetlerr, daha şirin isimler.... oğluşların her işi daha zor
aman sağlıklı olsunlarda daha zamanımız var elbet bulunur bir isim, belki Kayra olabilir diye düşünüyorum ben :44:
yaaaaa arkadaşlar ben hareketleri hiç hissedemedim acaba kilolu oldugum içinmi?
günaydın,
ben 21. haftada hissetmeye başladım. Şimdi hiç durmuyorlar sende bir hafta sonra hissedersin bence :)
kilo biraz etkiliyormuş canım, benim doktorum öyle demişti ama sende eli kulağında hissedersin bencebenim ki artık geceleride coşmaya başladı, dün gece 2 'ye kadar tepikledi, uyutmadı beni sağ olsun
herzamankı gıbı ama hakkını yemeyelım benım kociş cok gusel toz alır süpürge tutarr.. koltukları ceker altını sıler ama basında benım olmam sartıylaa.. o nasıl olcak bu nasıl olcak.. yaptıgını begenmessem daha da sınır oluoo bana
kayra gusel ısım cnmm .. kızlar herzaman kokos olur .. hele benım kızımm . babası sımdıden yandı walla anası kokos kızcesı kokoss ..
evet yaaa, dün oğlişime alışveri yaptım hep maviDD her kıyafette mavi mutlaka var elimde maviden başkasına gitmiyor hehe.
Kayra ismi çok güzel gerçekten bende beğeniyorum ama eşim çok sıcak bakmamıştı ona ilk cinsiyet öğrendiğimde düşünmüştüm inş. sen koyarsın.
Kuthan nasıl sence
masallah masallahartık göbüşler fora hiçbir yere sıgdıramıyrum ben şimdiden. Sıcaklar da basladı..Şimdiden cok rahatsız edici.Bu yazı nasıl gecirecegiz bilmiyorum
valla ben geceleri artık üstümü açıp yatmaya başladım hep, hatta bazen duvara yapışıyorum soğuk soğuk iyi geliyor
evet yaaa, dün oğlişime alışveri yaptım hep maviDD her kıyafette mavi mutlaka var elimde maviden başkasına gitmiyor hehe.
Kayra ismi çok güzel gerçekten bende beğeniyorum ama eşim çok sıcak bakmamıştı ona ilk cinsiyet öğrendiğimde düşünmüştüm inş. sen koyarsın.
Kuthan nasıl sence
bu kıyafet krizi benide çıldırtacak, kotlarımın biri bile olmuyor, hatta eskiden bol gelenler bile
22 haftalık eylül annesiyim ben de,, kızım olacak inşallh,,,isim arıyorum,,, listem uzun biraz :)
Elfida
Nil
Öykü
Nehir
Defne
Berfin
Asya
Semiramis
Yağmur
Yasemin
İrem
Yorumlarınıza ve tavsiyelerinize açığım ,,,
bu kıyafet krizi benide çıldırtacak, kotlarımın biri bile olmuyor, hatta eskiden bol gelenler bile
defne çok güzzel bence..asya yı da çok severim..ben eylül koycam inşallah..
ahhh canım benim ben yazlıklarımı hiç cıkartmadım olmaz çünkü biliyorum çok komik koca dolap boş herşey hurçların içinde bende lcw den pantolon aldım birkaçtane tişöt sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?