2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet yaaa, dün oğlişime alışveri yaptım hep maviDD her kıyafette mavi mutlaka var elimde maviden başkasına gitmiyor hehe.
Kayra ismi çok güzel gerçekten bende beğeniyorum ama eşim çok sıcak bakmamıştı ona ilk cinsiyet öğrendiğimde düşünmüştüm inş. sen koyarsın.
Kuthan nasıl sence

yaaaaa arkadaşlar ben hareketleri hiç hissedemedim acaba kilolu oldugum içinmi?

kilo biraz etkiliyormuş canım, benim doktorum öyle demişti ama sende eli kulağında hissedersin bence benim ki artık geceleride coşmaya başladı, dün gece 2 'ye kadar tepikledi, uyutmadı beni sağ olsun

kilo biraz etkiliyormuş canım, benim doktorum öyle demişti ama sende eli kulağında hissedersin bence benim ki artık geceleride coşmaya başladı, dün gece 2 'ye kadar tepikledi, uyutmadı beni sağ olsun

ohhhh keşke benide uyutmasın inşallah

bende kızımla beraber kokoşlanmak isterdim ama artık kısmet 2. bebişe inşallah bende oğlumun saçlarını jölelerim papyonlar , pantolon askıları takarım oğluşuma

ben daha bir çift ayakkabı aldım sadece ama muhtemelen çoğu şey mavi olacaktır Kayra'yı benim kocada pek beğenmedi ama henüz üstüne düşmüyor isim olayının.
Kuthan ne demekmiş, değişik bir isim ? bugün bir arkadaşımla konuşuyordum, ismi " İkilem" olan biriyle tanışmış, çok ilginç geldi bana bu isim Galiba bu kişiyi dünyaya getirirken anne babası ikileme düşmüşler dedim

masallah masallah artık göbüşler fora hiçbir yere sıgdıramıyrum ben şimdiden. Sıcaklar da basladı..Şimdiden cok rahatsız edici.Bu yazı nasıl gecirecegiz bilmiyorum

masallah masallah artık göbüşler fora hiçbir yere sıgdıramıyrum ben şimdiden. Sıcaklar da basladı..Şimdiden cok rahatsız edici.Bu yazı nasıl gecirecegiz bilmiyorum

valla ben geceleri artık üstümü açıp yatmaya başladım hep, hatta bazen duvara yapışıyorum soğuk soğuk iyi geliyor

Takip ediyordum isim yazıalrını. kayrayı bende beğenip 2 ay kadar önce eşime önermiştim. Kem küm dedi burun kıvırdı. Şimdi de hiç bir ismi ona yakıştıramıyoruz. Ama kuthanı da beğendim bak. Sen benim için de bulacaksın galiba

defne çok güzzel bence..asya yı da çok severim..ben eylül koycam inşallah..

bu kıyafet krizi benide çıldırtacak, kotlarımın biri bile olmuyor, hatta eskiden bol gelenler bile

ahhh canım benim ben yazlıklarımı hiç cıkartmadım olmaz çünkü biliyorum çok komik koca dolap boş herşey hurçların içinde bende lcw den pantolon aldım birkaçtane tişöt sıkma kendini

Ben evlenmeden öncesinden beri bir kızım olsun eylülde dogsun adı eylül olsun derdim.Babamız da Eylül ismini begendi.Onun için tartısmasız eylül benim kızım. Belki ikinci isim düşünebilirm.

bu kıyafet krizi benide çıldırtacak, kotlarımın biri bile olmuyor, hatta eskiden bol gelenler bile

Aynen benimde öyle.Yazlıklarımı hiç çıkarmadım bile.lcwden 2 pantolon 2 tshirt 2 de gömlek aldım.Onlarla idare ediyordum.Ama sıkıldım artık.Dün alısverise cıktım.Adı hamile olunca kalitesiz seyleri bile edünya paraya satıyolar. 100den asagı bişi bulamadım.Kıyamadım valla.Onun için yaşasın lcw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…