2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

erkek yada kız olunca göbiş şekli değişiyor demek bunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum

gunaydın canımm . hgg ..
hoşbulduk canımm:))))
Bade benim de çok hoşuma gidiyordu ama anlamı ile ilgili olarak vazgeçtim,,elif çok güzel,,

hımsss benim kızım olsaydı elif azra koyacaktım isminiii
ama oğlişim için henüz isim gelmiyorrr aklımaaaaaa püff bakmıyorumdaDD
babasına attım topu ama odatembel çıktı hehe.
şimdiden isimleriyle yaşasınlarrrrr bebişleirniz

benimde kız olsaydı Rüya koyacaktım, ama erkek için isim beğenemiyorum bende :44: babasıda okullar tatil olunca , evdeyken rahat rahat düşünüp oğluna isim bulacakmış öyle diyor, bende bekliyorum bakalım

benımde bu aralar pek harket etmıo ya bende arada bı gobusume vuruyorum sallıyorum ondn sonra oda tepkı verıo kzıım azcık hareket ette anneyı korkutma dıyorum:)))

ggünaydınnnnn anneciklerrrrr

erkek yada kız olunca göbiş şekli değişiyor demek bunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum
öle dıolar ama cevremdekı erkek annelerı sıpsıvrı gobeklerı kız annelerı ıse benımkı gıbı yayvan :))

hımsss benim kızım olsaydı elif azra koyacaktım isminiii
ama oğlişim için henüz isim gelmiyorrr aklımaaaaaa püff bakmıyorumdaDD
babasına attım topu ama odatembel çıktı hehe.
şimdiden isimleriyle yaşasınlarrrrr bebişleirniz[/QUOTE]

erkek olsaydı uğur ıstıodum bende benım esımde o konuda tembel bana bıraktı

erkek ismi bulmak zor dimi:)))))
inş. güzel isimler buluruz bebişlerimize

öle dıolar ama cevremdekı erkek annelerı sıpsıvrı gobeklerı kız annelerı ıse benımkı gıbı yayvan :))

erkek olsaydı uğur ıstıodum bende benım esımde o konuda tembel bana bıraktı

:)))) Tembel kocalar herşeyiii bizden bekliyorlarrr hehe

şu isim meselesi muamma öffff ben devrim ismini begeniyorum.

bende kısmet olursa arnisa koyucam kızımın adını
sizce nasıl isim?

anlamı ne cnm .cevremde bu ısım hııc yok degısık ..

benımde bu aralar pek harket etmıo ya bende arada bı gobusume vuruyorum sallıyorum ondn sonra oda tepkı verıo kzıım azcık hareket ette anneyı korkutma dıyorum:)))

sen sımdıden sallamaya alıstırıosun kuzunu dogunca gosterıcek sana dürtmek neymışş gecen gun bı resım buldum onu paylasıcam ..

sonumuz bole mı olacakk annısler :))

Son düzenleme:
erkek ismi bulmak zor dimi:)))))
inş. güzel isimler buluruz bebişlerimize

evet yaaa, kızlara daha çok , daha cici kıyafetlerr, daha şirin isimler.... oğluşların her işi daha zor
aman sağlıklı olsunlarda daha zamanımız var elbet bulunur bir isim, belki Kayra olabilir diye düşünüyorum ben :44:

yaaaaa arkadaşlar ben hareketleri hiç hissedemedim acaba kilolu oldugum içinmi?

"çok namuslu kadın" demekmiş Arnisa, değil mi canım ? değişik bir isim
Allah, kızın çimenlerde koşarken peşinden "Arnisaaaaaa gel buraya" diye bağırmak nasip etsin inşallah

aminnnnnn inşallah canım senin yazını okurken sahne gözümde canlandı birdennn ne güzelll bir duygu o öle
hepimizin bebişleri inşallah sağ salim alalım koynumuza...
evet canım çok namuslu kadın demek

:)))) Tembel kocalar herşeyiii bizden bekliyorlarrr hehe

herzamankı gıbı ama hakkını yemeyelım benım kociş cok gusel toz alır süpürge tutarr.. koltukları ceker altını sıler ama basında benım olmam sartıylaa.. o nasıl olcak bu nasıl olcak.. yaptıgını begenmessem daha da sınır oluoo bana

kayra gusel ısım cnmm .. kızlar herzaman kokos olur .. hele benım kızımm . babası sımdıden yandı walla anası kokos kızcesı kokoss ..

Canım olabilir ben de cok net hissedemiyordum hareketleri.Doktorum karın içi yagın fazla oldugu için olabilir demişti.Bebek büyüdükce daha iyi hissedersin demişti.Şimdi daha fazla hissediyorum.

olabılır canımm bıkac haftaya hıssedersın sıkma canını

aminnnnnn inşallah canım senin yazını okurken sahne gözümde canlandı birdennn ne güzelll bir duygu o öle
hepimizin bebişleri inşallah sağ salim alalım koynumuza...
evet canım çok namuslu kadın demek

anlamı cok guselmıss cnmm.. ınss sagsalım kavusuruzz..

kayra gusel ısım cnmm .. kızlar herzaman kokos olur .. hele benım kızımm . babası sımdıden yandı walla anası kokos kızcesı kokoss ..[/QUOTE]

suksuk sen nerelisin canım kızce demişinde dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…