senın oglan ondan cnm benım kızz yayvan oluoo bıde bu yantarflarda doluo sankı .. aman agzına gırmesın annesıı o bıze lazım
bende cokmutluyumm gelengecen bakıo gobusume artık fark edılıo kuzumm son aylar sıcaklara ddenk gelıcek cıkmam kolay kolayy anccak aksam ustu serınde yuruyus yaparım ... tepe gıbıde gezemem oyuzden bebegınn ıhtıyaclarını sımdıden bıtırmek ıstıyorum
hoşbulduk canımm:))))gunaydın canımm . hgg ..
Bade benim de çok hoşuma gidiyordu ama anlamı ile ilgili olarak vazgeçtim,,elif çok güzel,,
Bade benim de çok hoşuma gidiyordu ama anlamı ile ilgili olarak vazgeçtim,,elif çok güzel,,
hoşbulduk canımm:))))
hımsss benim kızım olsaydı elif azra koyacaktım isminiii
ama oğlişim için henüz isim gelmiyorrr aklımaaaaaa püff bakmıyorumdaDD
babasına attım topu ama odatembel çıktı hehe.
şimdiden isimleriyle yaşasınlarrrrr bebişleirniz
günaydın kızlar
gece pek uyuyamadım, kızım hiç hareket etmedi dün bide kasık ve bacaklarıma sancı girince çok korktum bişey oldu diye ama sabah "kızım nerdesin" diye bağırmamla tekme sallaması bir oldu
ne güzel bi mucize bu ya
ggünaydınnnnn anneciklerrrrr
öle dıolar ama cevremdekı erkek annelerı sıpsıvrı gobeklerı kız annelerı ıse benımkı gıbı yayvan :))erkek yada kız olunca göbiş şekli değişiyor demekbunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum
benimde kız olsaydı Rüya koyacaktım, ama erkek için isim beğenemiyorum bende :44: babasıda okullar tatil olunca , evdeyken rahat rahat düşünüp oğluna isim bulacakmış öyle diyor, bende bekliyorum bakalım
ben kısmet olursa arnisa koyucam kızımın adını
öle dıolar ama cevremdekı erkek annelerı sıpsıvrı gobeklerı kız annelerı ıse benımkı gıbı yayvan :))
erkek olsaydı uğur ıstıodum bende benım esımde o konuda tembel bana bıraktı
bende kısmet olursa arnisa koyucam kızımın adını
sizce nasıl isim?
benımde bu aralar pek harket etmıo ya bende arada bı gobusume vuruyorum sallıyorum ondn sonra oda tepkı verıo kzıım azcık hareket ette anneyı korkutma dıyorum:)))
erkek ismi bulmak zor dimi:)))))
inş. güzel isimler buluruz bebişlerimize
"çok namuslu kadın" demekmiş Arnisa, değil mi canım ? değişik bir isim
Allah, kızın çimenlerde koşarken peşinden "Arnisaaaaaa gel buraya" diye bağırmak nasip etsin inşallah
:)))) Tembel kocalar herşeyiii bizden bekliyorlarrr hehe
kayra gusel ısım cnmm .. kızlar herzaman kokos olur .. hele benım kızımm . babası sımdıden yandı walla anası kokos kızcesı kokoss ..evet yaaa, kızlara daha çok , daha cici kıyafetlerr, daha şirin isimler.... oğluşların her işi daha zor
aman sağlıklı olsunlarda daha zamanımız var elbet bulunur bir isim, belki Kayra olabilir diye düşünüyorum ben :44:
yaaaaa arkadaşlar ben hareketleri hiç hissedemedim acaba kilolu oldugum içinmi?
aminnnnnn inşallah canım senin yazını okurken sahne gözümde canlandı birdennn ne güzelll bir duygu o öle
hepimizin bebişleri inşallah sağ salim alalım koynumuza...
evet canım çok namuslu kadın demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?