2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 405600

buda benim güzell kızımm teyzeleri

masallahh canımm ..

masallah masallah artık göbüşler fora hiçbir yere sıgdıramıyrum ben şimdiden. Sıcaklar da basladı..Şimdiden cok rahatsız edici.Bu yazı nasıl gecirecegiz bilmiyorum
ewt bende oyuzden sıcaklara kalmadan hazırlıklarımı tamamlamak ıstıyorum canım
cnm, ben LCW den 2 pantolon aldım, birde taytım var onlarla idare ediyorum şimdilik, evde olduğum için bana yetiyor ama çalışıyorsan zor tabi ...

bende evdeyımm en rahat ettıgımm pıjamalarım :)) taytla uzerıne uzun tunıklerle ıdare edıyorumm.. calısanlar ıcın zor wala .

bu kıyafet krizi benide çıldırtacak, kotlarımın biri bile olmuyor, hatta eskiden bol gelenler bile

Aynen benimde öyle.Yazlıklarımı hiç çıkarmadım bile.lcwden 2 pantolon 2 tshirt 2 de gömlek aldım.Onlarla idare ediyordum.Ama sıkıldım artık.Dün alısverise cıktım.Adı hamile olunca kalitesiz seyleri bile edünya paraya satıyolar. 100den asagı bişi bulamadım.Kıyamadım valla.Onun için yaşasın lcw

sen sımdıden sallamaya alıstırıosun kuzunu dogunca gosterıcek sana dürtmek neymışş gecen gun bı resım buldum onu paylasıcam ..
Eki Görüntüle 405589
sonumuz bole mı olacakk annısler :)) [/QUOTE]

AYNEN CNM INS SONUMUZ BOLE OLMAZ AKILLI USLU MELEKLRIMIZ OLUR INS

10 lu takım aldım. bi de 5 li almayı düşünüyorum. kardeşimden biliyorum. bebek hastanede kusuyor filan lazım oluyor.

her parça orada lazım olmuyor ki bence 20 li set almaya gerek yok.

ortalıgı indirip kaldıranların enerjisine hayret ediyorum. dediğim gibi. değil dolap içi silmek bulaşık mak boşaltmak bile bana agır iş. çamaşırları eşim balkona taşıyor da anca çamaşılıga asıyorum. ipe asılacaklara dokunmuyorum bile. eger biraz fazla yaparsam belim filan çok ağrıyor

sonradan eyvah para etmez

ne güzelmiş :) ekonomik bebek senin ki de:)

benimkiler zaten daha dogmadan bi arabalık masrafa yaptırdılar :) şimdi de çifter çifter alıyorum her şeyi :)) çevremizde de öle yakın kimse yok bişilerini alabileceğim :)

accık büyüsünler selpak neyin sattırcam onlara, masraflarını çıkarsınlar

şaka bi yana, sağlıklı olsunlar, hayırlı olsunlar.
analı babalı büyüsünler

amin canım , biz şanslıyız çok şükür oğlum zaten piyangodan çıkar gibi geldi beklemedik anda, ama olsun iyi ki gelmiş Allah nasiplerinide veriyor çok şükür sende bir taşla 2 kuş vurmuş olacaksın, 3. çocuk düşünmüyorsan, tek hamilelik, tek doğum ama 2 bebiş tabi sen biraz daha koca göbişli olucan

Valla kızlar temızlıgı falan bır kenara bırakın..anne oluyoruz yaaa...içimizde her şeyıyle bıze muhtac bır can var...degmez ınanın.ben 12. haftadan sonra oh dedım .dusuk tehlıkesı bttı .işime gıderım, evımın ısını yaparım, annemde , kayınvalıdemde uzakta bebişime de taze ev yemeklerı lazım deyıp oncekı geceden hep yemek hazırlıklarımı yaptım , yordum kendımı..ve kanama yasadım...Allah kımseye kaybetme korkusunu yasatmasın.tedavı ıle gebe kalabıldım ben .esım azolu.gebe kalmadan once cocuk ahıbı olmamız ıcın %25 dendı en yuksek ıhtımal.ama ınanın o andan dahada cok korktum.
ılla kotu seyler yasanır demıyorum.ama kotusunu yasamı bırı olarak OLURUNA BIRAKIN KENDINIZI TEMIZLIKLE FALAN YORMAYIN DIYORUM.Bılıyorum ıcınız rahat etmıyo benımde oyle ama su an tek ve en onemlı sorumlulugumuz bebeklerımız..gerısı boss..eylul bı gelsın.bebeklerımızde kokularıyla evlerımıze dolun.onlar uyurken ıstedıgımız kadar temızlık yaparız.yorgunlugumuz sadece bızı etkıler.

hem bence eylul annelerı olarakkk u temızlık derdını bırakalımda .yaz sıcaklarında napıcaz onu dusunelım.ben resmen korkuyorum yaaaa.benım gıbı antalyada yasayan var mı????

canım senin göbiş yayvan gibi sanki değil mi ? benim ki sipsivri , bide sürekli yukarı doğru çıkıyor yakında ağzıma girecek sanırsam

benim de öle. erkek oldugundan
hamile dediğin göbüşlü olur :)) benimde göbek deliğim artık düzleşti. dışarıda gezerken bayanlar gülümseyerek karnıma bakıyor bende gülüyorum göbeğimle mutluyumm.

:) ben dee
günaydın,
ben 21. haftada hissetmeye başladım. Şimdi hiç durmuyorlar sende bir hafta sonra hissedersin bence :)

dün neşeliydim, bebekler de hareketlilerdi. bugün tadım yok, karnımda da pek pıtırtı yok
kızlar merhaba,
ben kızıma zeynep duru, oğlumada furkan yiğit ismini koymayı düşünüyorum ama sizce nasıl?

bence güzeller ben begendim :)
ahhh canım benim ben yazlıklarımı hiç cıkartmadım olmaz çünkü biliyorum çok komik koca dolap boş herşey hurçların içinde bende lcw den pantolon aldım birkaçtane tişöt sıkma kendini

benim çıkartmamla geri koymam bi oldu diyebilrim :) bi kaç salaş gömlek, alttan büzgülü gömlek vardı onlara kaldım :)

meraba kızlar biz bugün doktora gittik ama hiç bişe anlamadım ben bu seferden özele gidiyodum ben doktor en az 15 dk ultrasyonda bakıp gördüklerini tek tek anlatıyodu bende artık herşey normal özele gerek yok die bi devlet hastanesine gidim dedim ama doktor kebdisi ultrasyona baktı baktı en son bana herşey yolunda dedi göremedim bile kızımı ben :2: yine kendi doktoruma devam etcem galiba baştan beri devlet hastanesine giden varmı

bızde esımle oyle dalga gecıyoruz canım..tedavı parasıydı falan derken normal yolla bebek sahıbı olanların dogurana kadar harcadıgından fazlasını hamıle kalana kadar harcadık.erkek olursa sanayıye verırız kız olursa cıcek atar dıyoduk. şimdide ıhtıyacları var.dun esım elıne market dergıı almıs bı paket su kadar , gunde su kadar batıra dıye hesap yapıyo .saka bı yana aylık sadece 150 tl bez masrafı..kimsenınde bıze faydası olmadı tabı ,olmayacakta...ama dedıgın h-gıbı aglıkla gelsınlerde gerıının cozumu bulunur.

ewet yaaa şu anki hazırlıklar çok masraflı olmaya başladı bide ben nette gördükçe aldım crazy baby önce morhipoda sonrada markafonide indirimdeydi bir sürü şey almışım iki alışverişin toplamı 300 lirayı bulmuş oda 10 lu takım çıtçıtlı badiler zıbın takımları falan :26: fazlamı abarttım ama fiyatları çok iidi dayanamadım 5.50 ye uzun kollu badiler aldım

ben basından berı devlete gıdıyorum o dedıklerını basından berı yasıyorum..özel hastane yasadıgım yerde bıtane var ondada kadın dogum bolumu yok ( kendı bakıo bakıoo bısı dedıgı yok bebegımın kg boyunu hıc solemıo merak edıyorum sorunca yuzu 5 karıss..

ayyyy allahım yarebbim bu topiğinde bu durgunluğu beni öldürüyo bakıyosun bi kalabalık şöle bi koparalım muhabbetti diyosun yok anam yok sonradan bakıyorum saatler sonra cevaplar yazılmış

kızlar bu nevresim takımı park yataklar için uygunmu yoksa büyük mü gelir?
Nevresim: 100x150 cm.
Yatak Çarşafı: 120x150 cm.
Yastık Kılıfı: 35x46

wala cnm carsıdan aldım ben cıtcıtlı body 2,5 3,5 tl arasındaydı azcık pahalıya almısın sankı sonucta kucuck kalıcak hemen 0_3 ay arası fazla para harcamaya gelmz cok masrafımız olcak ılerıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…