2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öle valla aslında kadın güler yüzlü ii kadın ama yöntemleri bi değişik kendileri bakıyo bakıyo baştan beri öle nasıl katlanıyon benim doktorum muaynehanede bakıyo bide en az 15 dk ultrasyon karşımda her hareketini görüyodum bide hastane ultrasyonlarında iş yok 4d ultrasyonlarda al bebeği kucağına sev yani o kadar net ben bugünden hiç bişe anlamadım çokta özlemeiştim meleğimi :2:

merhaba ben de baştan beri ara ara takip ediyorum hiiç keyfim yok o yüzden yazmak içimden gelmiyordu şimdi biraz toparladım azzzcık tabi yazmaya karar verdim.19+1 hamileyim kızım olacak inşallah ama bir türlü hevesini yaşayamadım aşırı mide problemlerim vardı 52yle başlayıp 59a düştüm hala da 50-51 arasındayım kilo bile alamadım yemek yiyemiyorum hiç göbüş hiç yok zaten daha hiç kimse hamilemisin diye bile sormadı ama bana hiiiiiç gıcık olmayın şimdi çok kilo aldım almayanlara gıcık oluyorum diyorsunuz ya ben hakkaten keşke alabilseydim yaa keşke iyi olsam dadeli gibi yemek yesem ama neyse çok şükür sağlıklı kızım çalışıyorum ben de bu arada tatile az kaldı inşallah toparlanırım hepinizin bebeği de hayırlı olsun bu arda

kızın hayırlı olsun cnmm 49 yazmak ıstedın sanırım gecmıs olsunn uzulme bende 19 dan sonra kg almaya basladım normal yanı hatta nıe kg almıyorummm dıe uzuluyodum sımdıde gobek buyumeye basladı 2o haftadan sonra senınde bırden cıkıcak solemıstın dersın cnmm stres yapma bebegını dusun

Hatunlar park yatak almayı düşüneneler alanlar var mı? Ben kraft ın 504 modelini almayı düşünüyorum kendi fiyatı 299 da ben içinde ytaapıyla 290a buldum bi yerde onu almay düşünüyorum. Siz hangi markalara baktınız fiyatları ne?

ben başından beri devlete gidiyorum. Doktorunu iyi seçtikten sonra hiçbisorun yaşamıyosun çonkü artık çok sıkı denetleniyorlar. Benim doktorumun ultrasonunda iki ekran var biri hastayla doktor için diğeride yanında gelen için. Her defasındada uzun uzun inceler ve anlatır.

ay çatlak konusuna hiç girmiyorum zaten.. haritaya döndüklerinden bahsetmiyorum bile

aman kızlar çok şükür daha çatlağım yok azıcık basenlerimde var oda zaten hamilelik öncesinde de vardı.benim annemin karnındada hiç çatlak yoktu üç tane doğum yapmış olduğu halde gençkız göbeği gibi ama onunda göğüslerinin üst tarafında çatlak oluşmuştu.ben o yüzden göğüslerimin çatlamasından korkuyordum ama çok şükür henüz çatlak yok.badem yağı ve bebek yağı kullanıyorum sadece.onuda banyodan sonra birde kaşınmaya başladığımda sürüyorum.

ben kraftın pr oo1 modelını aldım haftasonu evde kurduk
paylastım ama gormedın demekkı bıkezde senın ııcn paylaasıyımm

benımde hamılelıgım basından berı goguslerım cok buyudu (eskıye gore)
alttan catladılar cok deıl ama bıraz.. hıcbıryere sıgmıolar bıde

bence badem yağı kakao yağı çatlak kremi her neyse çatlamadı diye ihmal etmeyin.. bende de 3 gün öncesine kadar tek çatlak yoktu.. ama 2 gün içinde çatlak hücumuna uğradım neyse ki göğüs çatlakları çoğunlukla geçici oluyo ama göbektekiler kalıyomuş..

ben kraftın pr oo1 modelını aldım haftasonu evde kurduk
paylastım ama gormedın demekkı bıkezde senın ııcn paylaasıyımm
Eki Görüntüle 405693

Beni baktığımda aynı böyleydi model adı olarakta 504 dediler bakalım araştırıyorum ama bu olur herhalde chicco baktım onlar da sallanmıyor sallanan istiyorum ben. Yatağı içinde mi aldın kaça aldın canım sağol tekrar koyduğun için güle güle yatsın bebişin

bende boy aynasında bakıyorum catlak varmı gobuste dıe sukur sımdı yok ama hergun yaglanıyorumm yatmadan once . ıhmale gelmezz.. bıde sanırım son aylarda oluo kg alımınada baglı ..

bende boy aynasında bakıyorum catlak varmı gobuste dıe sukur sımdı yok ama hergun yaglanıyorumm yatmadan once . ıhmale gelmezz.. bıde sanırım son aylarda oluo kg alımınada baglı ..

allaha cok sukur bende de hıc catlak yok 52 kg olmusum dun tartıldım 3 kılo oek etkılelmms bunyemo bnm annemde çatlakta gobekte var bakalım bende olmaz ıns

selam annişler nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz cumartesi ayrıntılımız var inş iyi haberlerle gelirim 2 gündüğr göğsümden süt geliyor ve ateş gibi yanıyor göğüslerim acıdan yatamıyorum o derece soğuk suyla sürekli elbeziyle ovuyorum anca rahatlıyorum bebek olsa emzirsem inanırmısın rahatlıycam gündüzeleri olmuyor akşamalrı oluyor

slm kızlar nasılsınz en son prensesime trendyoldan 26 tlye bu nevresimi aldım alırken çok tereddütlüydüm acaba nasıll çıkar diye ama hem çok daha canlı hemde çok yumuşak çıktı şimdi aynı kampanya markafonide var isterseniz bi bakın derim tabbi eğer hala almadıysanız

allaha cok sukur bende de hıc catlak yok 52 kg olmusum dun tartıldım 3 kılo oek etkılelmms bunyemo bnm annemde çatlakta gobekte var bakalım bende olmaz ıns

3,5 aldım bende ıns dedıgın gıbı olmaz cnmm .. ablam 2 sene once dogum yaptı 15 kg doguma gırdı gobegınde azda olsa catlagı var

gecmıs olsun canımm ıı haberlerınıbeklıyoruz benımde 15 mayısta randevumm

benim gündüzleri de oluyo ama geceleri çoğalıyo.. bu süt bebek için çok önemliymiş.. ağız sütü diyolar.. bizimkiler boşa akıp gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…