ben basından berı devlete gıdıyorum o dedıklerını basından berı yasıyorum..özel hastane yasadıgım yerde bıtane var ondada kadın dogum bolumu yok( kendı bakıo bakıoo bısı dedıgı yok bebegımın kg boyunu hıc solemıo merak edıyorum sorunca yuzu 5 karıss..
Eki Görüntüle 405670
kızlar bu nevresim takımı park yataklar için uygunmu yoksa büyük mü gelir?
Nevresim: 100x150 cm.
Yatak Çarşafı: 120x150 cm.
Yastık Kılıfı: 35x46
yok canım süt falan yok, onun yerine benim göğüsler çatlamakla meşguller
merhaba ben de baştan beri ara ara takip ediyorum hiiç keyfim yok o yüzden yazmak içimden gelmiyordu şimdi biraz toparladım azzzcık tabi yazmaya karar verdim.19+1 hamileyim kızım olacak inşallah ama bir türlü hevesini yaşayamadım aşırı mide problemlerim vardı 52yle başlayıp 59a düştüm hala da 50-51 arasındayım kilo bile alamadım yemek yiyemiyorum hiç göbüş hiç yok zaten daha hiç kimse hamilemisin diye bile sormadı ama bana hiiiiiç gıcık olmayın şimdi çok kilo aldım almayanlara gıcık oluyorum diyorsunuz ya ben hakkaten keşke alabilseydim yaa keşke iyi olsam dadeli gibi yemek yesem ama neyse çok şükür sağlıklı kızım çalışıyorum ben de bu arada tatile az kaldı inşallah toparlanırım hepinizin bebeği de hayırlı olsun bu arda
meraba kızlar biz bugün doktora gittik ama hiç bişe anlamadım ben bu seferden özele gidiyodum ben doktor en az 15 dk ultrasyonda bakıp gördüklerini tek tek anlatıyodu bende artık herşey normal özele gerek yok die bi devlet hastanesine gidim dedim ama doktor kebdisi ultrasyona baktı baktı en son bana herşey yolunda dedi göremedim bile kızımı ben :2: yine kendi doktoruma devam etcem galiba baştan beri devlet hastanesine giden varmı
ay çatlak konusuna hiç girmiyorum zaten.. haritaya döndüklerinden bahsetmiyorum bile
benımde hamılelıgım basından berı goguslerım cok buyudu (eskıye gore)ay çatlak konusuna hiç girmiyorum zaten.. haritaya döndüklerinden bahsetmiyorum bile
Hatunlar park yatak almayı düşüneneler alanlar var mı? Ben kraft ın 504 modelini almayı düşünüyorum kendi fiyatı 299 da ben içinde ytaapıyla 290a buldum bi yerde onu almay düşünüyorum. Siz hangi markalara baktınız fiyatları ne?
aman kızlar çok şükür daha çatlağım yok azıcık basenlerimde var oda zaten hamilelik öncesinde de vardı.benim annemin karnındada hiç çatlak yoktu üç tane doğum yapmış olduğu halde gençkız göbeği gibi ama onunda göğüslerinin üst tarafında çatlak oluşmuştu.ben o yüzden göğüslerimin çatlamasından korkuyordum ama çok şükür henüz çatlak yok.badem yağı ve bebek yağı kullanıyorum sadece.onuda banyodan sonra birde kaşınmaya başladığımda sürüyorum.
benımde hamılelıgım basından berı goguslerım cok buyudu (eskıye gore)
alttan catladılar cok deıl ama bıraz.. hıcbıryere sıgmıolar bıde
ben kraftın pr oo1 modelını aldım haftasonu evde kurduk
paylastım ama gormedın demekkı bıkezde senın ııcn paylaasıyımm
Eki Görüntüle 405693
bence badem yağı kakao yağı çatlak kremi her neyse çatlamadı diye ihmal etmeyin.. bende de 3 gün öncesine kadar tek çatlak yoktu.. ama 2 gün içinde çatlak hücumuna uğradımneyse ki göğüs çatlakları çoğunlukla geçici oluyo ama göbektekiler kalıyomuş..
bende boy aynasında bakıyorum catlak varmı gobuste dıe sukur sımdı yok ama hergun yaglanıyorumm yatmadan once . ıhmale gelmezz.. bıde sanırım son aylarda oluo kg alımınada baglı ..
allaha cok sukur bende de hıc catlak yok 52 kg olmusum dun tartıldım 3 kılo oek etkılelmms bunyemo bnm annemde çatlakta gobekte var bakalım bende olmaz ıns
ben de sadece 2 kilo aldım.. Allaha şükür göbek çatlamadı daha.. son ayda çatlarmış göbek
allaha cok sukur bende de hıc catlak yok 52 kg olmusum dun tartıldım 3 kılo oek etkılelmms bunyemo bnm annemde çatlakta gobekte var bakalım bende olmaz ıns
selam annişler nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz cumartesi ayrıntılımız var inş iyi haberlerle gelirim 2 gündüğr göğsümden süt geliyor ve ateş gibi yanıyor göğüslerim acıdan yatamıyorum o derece soğuk suyla sürekli elbeziyle ovuyorum anca rahatlıyorum bebek olsa emzirsem inanırmısın rahatlıycam gündüzeleri olmuyor akşamalrı oluyor
selam annişler nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz cumartesi ayrıntılımız var inş iyi haberlerle gelirim 2 gündüğr göğsümden süt geliyor ve ateş gibi yanıyor göğüslerim acıdan yatamıyorum o derece soğuk suyla sürekli elbeziyle ovuyorum anca rahatlıyorum bebek olsa emzirsem inanırmısın rahatlıycam gündüzeleri olmuyor akşamalrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?