- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
masallahh gobusuneeewt cnm benımde bazen ole oluo gecen sabah esım dıokı gobegıne neoldu bende ıcıne kaçtı dedımm ama bu sabah massallahı vardı..
geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın bu ağrılı günleri ALLAH sana şifa versin artık dikkatli olmaktan başka çare yok tekrar çok çok geçmiş olsun.
masallahh gobusuneeewt cnm benımde bazen ole oluo gecen sabah esım dıokı gobegıne neoldu bende ıcıne kaçtı dedımm ama bu sabah massallahı vardı..
oyy maşallh sıze cok sekersiniz
kızlar benim bugün karnım hiç yok, bazı günler çok büyük oluyor bazı günler dümdüz, sizinde öylemi
kızlarrrr resimlerimdeki pantollar evdeki pantollarımı terziye verdim hmaile pantolonuna çevirttim.
krem rengi capri ve siyah kot un belleri lastikli hmaile pantolonu aklınızda olsu.
bende çevirtmek istiyorum ama kalçadan zor giriyo pantolonlar genede olurmu, bide kaça yaptırdın
hımsss bol gelen pantolların vardır yada koylardan likralı olanlar rahatt olanlar vardır onları yaptır canım.
tanesini 7 tl ye yaptılar
sormaya eski pantolonlarım hep xs, 34, hamile olmasamda giyemezdim heralde bu sene.
bi arkadaşım var sağolsun 3 hamile pantolonu verdi, bikaçta kendim aldım onlarla geçiririm artık
kılo aldım dıe uzulen annecıkler bu yazılanları okuyunn ıcınızz rahatlasın azcık
Eki Görüntüle 412286
Kızlar merhaba 21 haftalık olduk bugün doktorum plasentamda kanama odakları olduğu söyledi geçen ayda görmüş ama söylememiş şuan ciddi bişe yok dedi takip etcez dedi ilaç kullanmanada gerek yok dedi fakat doppler ultrasyona girmem gerektiğini söyledi plasentadaki kan akımını ölçen bi ultrasyonmş haftaya pazartesi ultrasyona gircez
nette okudum doppler ultrasyon riskli gebelere yapılıyomuş :s şimdi doktorum bunu bana özel mi yaptırıyor yoksa her hastasına yaptırıyormu kafam karıştı :s offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
doppler 20-24 haftalar arası yapılıyomuş size de söledi mi doktorunuz yada bi bilginiz var mı bu her gebeye yapılıyor mu ???
canımm 10-15 kg arası tamamlayabilrsem çok iyi şu yağ deposu kısmı varya o bendeee 7-8 kg olacak sanırım:))
şimdiden 7 kg aldım 9.aya kada rüdşünemiyorum hehe neyse boy uzun çaktırmıyorum
Kızlar merhaba 21 haftalık olduk bugün doktorum plasentamda kanama odakları olduğu söyledi geçen ayda görmüş ama söylememiş şuan ciddi bişe yok dedi takip etcez dedi ilaç kullanmanada gerek yok dedi fakat doppler ultrasyona girmem gerektiğini söyledi plasentadaki kan akımını ölçen bi ultrasyonmş haftaya pazartesi ultrasyona gircez
nette okudum doppler ultrasyon riskli gebelere yapılıyomuş :s şimdi doktorum bunu bana özel mi yaptırıyor yoksa her hastasına yaptırıyormu kafam karıştı :s offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
doppler 20-24 haftalar arası yapılıyomuş size de söledi mi doktorunuz yada bi bilginiz var mı bu her gebeye yapılıyor mu ???
ayrıntlı ultrasonmu dedıgınn eger oysa herkeze oluo cnm korkmaa benımde bu ayın 15 hayırlısıyla bısey olmaz uzulmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?