2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masallahh gobusunee ewt cnm benımde bazen ole oluo gecen sabah esım dıokı gobegıne neoldu bende ıcıne kaçtı dedımmama bu sabah massallahı vardı..

ay ay teşekkürlerrr canımm:))) büyüsünler büyüsünlerr:)
bugünde bneimki kaçtııı soruyorlar kaç alyık 6.aya girdik diyorumDD nerde bebiş diyorlarr sonr akız karnı normal diyorlar( ben kız karnı deyince kız bebek gibi algıladım meğerse daha hiç doğum yapılmamış genç kızlık anlamındaymış:)

kızlarrrr resimlerimdeki pantollar evdeki pantollarımı terziye verdim hmaile pantolonuna çevirttim.
krem rengi capri ve siyah kot un belleri lastikli hmaile pantolonu aklınızda olsu.

hımsss bol gelen pantolların vardır yada koylardan likralı olanlar rahatt olanlar vardır onları yaptır canım.
tanesini 7 tl ye yaptılar

sormaya eski pantolonlarım hep xs, 34, hamile olmasamda giyemezdim heralde bu sene.

bi arkadaşım var sağolsun 3 hamile pantolonu verdi, bikaçta kendim aldım onlarla geçiririm artık

Kızlar merhaba 21 haftalık olduk bugün doktorum plasentamda kanama odakları olduğu söyledi geçen ayda görmüş ama söylememiş şuan ciddi bişe yok dedi takip etcez dedi ilaç kullanmanada gerek yok dedi fakat doppler ultrasyona girmem gerektiğini söyledi plasentadaki kan akımını ölçen bi ultrasyonmş haftaya pazartesi ultrasyona gircez
nette okudum doppler ultrasyon riskli gebelere yapılıyomuş :s şimdi doktorum bunu bana özel mi yaptırıyor yoksa her hastasına yaptırıyormu kafam karıştı :s offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

doppler 20-24 haftalar arası yapılıyomuş size de söledi mi doktorunuz yada bi bilginiz var mı bu her gebeye yapılıyor mu ???

ayrıntlı ultrasonmu dedıgınn eger oysa herkeze oluo cnm korkmaa benımde bu ayın 15 hayırlısıyla bısey olmaz uzulmeee

canımm 10-15 kg arası tamamlayabilrsem çok iyi şu yağ deposu kısmı varya o bendeee 7-8 kg olacak sanırım:))
şimdiden 7 kg aldım 9.aya kada rüdşünemiyorum hehe neyse boy uzun çaktırmıyorum

bendee aynı. 7kg aldım artık hayırlısı. 15 ile 18 arası bekliyorum:)

canım çok geçmiş olsuninş. ciddi birşeyy değidirrrr korkutmazz bebiş sizi.
Ayrıntılı ultrason sanırım oo herkess giriyor onaaaaa bebişin organlarını uzuvları vs.kontrol ediliyorrr tek tek. O yüzden korkma

ayrıntlı ultrasonmu dedıgınn eger oysa herkeze oluo cnm korkmaa benımde bu ayın 15 hayırlısıyla bısey olmaz uzulmeee

yok canım ayrıntılı ultrasyon değil plasentadaki kan akımını ölçen bir ultrasyon ayrıntılı ultrasyon 3 yada 4 boyutlu ultrasyon oluyor oda bütün gebelere yapılıyor bu farklı

canım çok çok geçmiş olsun eğe detaylıysa herkese yapılıyo ama bu farklı sanırım bebiş üzmez İNŞALLAH annesini içini ferah tut canım sonucuda bizlere söyle ama İNŞALLAH HİÇ bi sorun yoktur üzme kendinide bebişide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…