2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu farklı bişe canım ya senin dediğin organlarına bakılıyor benimki bebeğin beslenmesi bebeğe giden kan oksijenle alakalı bişe bu ultrasyonla gelişim sorunları bebeğin ne zaman doğacağı bebek anomalileri tespit ediliyomuş etrafımdaki hiç bir arkadaşım yaptırmamış bu kesin benden şüphelendi ((((( ama belli etmeden takip ediyor

saol canım dualarınızı eksik etmeyin içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bi yandanda çok stresliyim bakalım hayırlısıyla bi o gün gelsin inş güzel haberler veririm size

yok canım ayrıntılı ultrasyon değil plasentadaki kan akımını ölçen bir ultrasyon ayrıntılı ultrasyon 3 yada 4 boyutlu ultrasyon oluyor oda bütün gebelere yapılıyor bu farklı

canım yaaa korkma yinede dr ilaç bile vermemişş.
Demekki riskli değill. Allaıhn dediği olurr dua edelim bol bol.

hımsss bol gelen pantolların vardır yada koylardan likralı olanlar rahatt olanlar vardır onları yaptır canım.
tanesini 7 tl ye yaptılar
cok ıyı fıkır benm gobusten dolayı kapanmayn dolu pantolnm vardı onlarm yaptrym hamılelıten sonrada goyerım ben yıne:)))

canım yaaa korkma yinede dr ilaç bile vermemişş.
Demekki riskli değill. Allaıhn dediği olurr dua edelim bol bol.

Evet ilaca gerek yok dedi inş bişe çıkmaz şimdiden derdi tasası bürüdü beni annelik böle bişeymiş demekki insan kendini unutuyor varı yoğu onun sağlığı sıhhati Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bütün bebek bekleyenlere

kızlar kayınvalıdemler cuma aksam gelıcekler ya bıze yemek yapsammı yapmasam ayıp olurmu ben ısten cıkcamda eve gıtcemde yemek yapıcm 10 kısı faln gelıcek olanlar napsamkıı??

canım yaa koorkmaaaa sakın eğer çok ciddi birşey olsaydı dr sana bunu açıkça söylerdii emin ol, çünkü genlede severler dr lar insanları pirpiriklendirmeyi paniklendirmeyii, senin dr seni telaşlandırmadığına göree ciddi birşey yokk sadece emni olmak için yaptırıyordurrr bunu. Riskli bir şey olursadaaa bu ultarason sonucunda mutlka söyler ve tedaviye başlarr ne bilim yatırı kimi insanlar aylarca yatıyor hareket etmiyor.
Bazen kanamalarr dış çeperde oluyorr kendi kendineee o düzeliyor.
öyle birşeyler olaiblir takılma dr una güven fıstık çok fazla okumaaa okudukçaaa bunalırsın ve olumsuzlukları çağırırsın. İnsan bazen çağırdıklarıyla korktuklarıyla sınanıyorrr çağırma olumsuzlukları bizde senin için dua edelim sende et canım
bol bol dinlen yorma kendini sakın

kızlar kayınvalıdemler cuma aksam gelıcekler ya bıze yemek yapsammı yapmasam ayıp olurmu ben ısten cıkcamda eve gıtcemde yemek yapıcm 10 kısı faln gelıcek olanlar napsamkıı??

şimdi yapsan dert yapmasan dert ama hani bi gün önceden bi kaç bişey yapsan akşamdan yada gelecekleri gün basit bişeyler yapsan olur sanki. yapmasanda bilmiyorumki çok mu ayıp olur acaba valla bilemedim bak şimdi.

amin inş. inş. canımmmm Allaha emanetsiniz sende bebişindeeee üzülme lütfen

canım yaa yemekli geleckelersee tabi yapmak gerekir. Aç Aç olmazz.
Ama sen yapma malzemeleri hazırlaaa basitinden başlaaa çorbasından salatasından falan gelen yardımcı olsun koşturup yormaaa kendini sakın.10 Kişi az değil.

inş canım dua ediyorum zaten bol bol sizde edin

Canım ben de geçen hafta sonu kayınvalidemlere yemek hazırladım 15 kişilik.Çorba ve köfte yaparsın 1 gün önceden,eve gidince de köfteyi pişirirken pilav yaparsın bi de salata veya yoğurt tamamdır.

şimdi yapsan dert yapmasan dert ama hani bi gün önceden bi kaç bişey yapsan akşamdan yada gelecekleri gün basit bişeyler yapsan olur sanki. yapmasanda bilmiyorumki çok mu ayıp olur acaba valla bilemedim bak şimdi.
bende bılemedem:))bu seferede ne becerksz gelın aksam gelcgmızı bılıodu fln demsnler cumartesı kuranım var evlerı uzak oyuzden cumdan gelıp kalıcklar en ıyıs ufak tefek bısıler hazırlıyım barii
öle yapım cnm kolay seylere kacım hamıle olmasam umursmam yaprm ama cuma yemek yap yorul cumartesı sbh ıse gelıcem tekrar oyuzden buyuyo gozumde
Canım ben de geçen hafta sonu kayınvalidemlere yemek hazırladım 15 kişilik.Çorba ve köfte yaparsın 1 gün önceden,eve gidince de köfteyi pişirirken pilav yaparsın bi de salata veya yoğurt tamamdır.

evet cnm senı dınlıyp ole yapcm aksamdan koftelık malzemelrımı hazırlym yarınada bı corba pılav yeter ozamn

Tabi yapmasan ayip olur bencede uzktan geliyorlarmis.corba hazir konserve bezelye yemegi pilav firina baget at salata oldu bitti:)

kızlar bakın ne buldum..bu ürünleri isme özel yaptırabiliyosunuz..kapı levhaları için çok güzel bi fikir bence..çok şirin görünüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…