selam herkeze biz iyiyiz teyzeleri sizler nasılsınız
Allah seni iyi etsin senin azmetmenlemi doğurman :)) Yok canım ya ben eylül gibi doğsun istiyorum annem yanımda olsunda başka kimse istemiyorum kayınvalidem gelirmi bilmiyorum daha belli değil gelip gelmeyeci :)
Ami canımmm amin...
Kuzum benim bpyum 1.75, 76 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum amacım 90 l bitirmekde bu gidişle zortabi azmin zaferi kazanacak azmedecem daha yemiycem abur cubur.. bende hamur işini kessem sıkıntı olmuycak
Sen kaç kiloyla hamie kaldın şimdi kaçsın?
canım ben 61 le hamile kaldım boyum 168 şimdi kiloma 10 ekle tatlıııımmm
ben yazmayayım utanıyrm daaaaaaa
aramıza hoş geldiiiinnnnnnnnnKızlar merhaba,
Ben de yeniyim forumda, yazılanları okudum ve çok beğendim, gerçekten çok seviyeli insanlar var, herkes samimi bir şekilde yaşadıklarını paylaşıyor.
Bundan sonra ben de takip edip kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. Ben de Eylül sonu, Ekim başı bekliyorum bebişimi hayırlısıyla inşallah.
Bilgilerimi vereyim beni de listeye eklersen sevinirim "suksuk".
SAT: 28.12.2011
Boy: 1.66
Kilo: 68
Beklenen Doğum Tarihi: 03.10.2012
Birinci çocuk
İsim: Bilge
canım üzme kendini bende senin yerinde olsam senin gibi davranırdımmmkızlar birde benim bi derdim var yaa. biz eşimle 4 yılın sonunda kaçarak evlendik. aileler hala küsler hatta eşimde annesi hariç herkesle küstü taa ki on gün öncesine kadar bizim herşeyimizi eşyalarımız fln kendi annem babam aldılar eşimi resmen evlatlıktan reddetti kendi babası dedesi fln babam sahip çıktı bize herneyse on gün önce eşim 25 sene elinde büyüdüğü dedesini kaybetti e cenazesine gitmese olmaz ölüm sonuçta ama babasıyla hala konuşmuyo neyse 3-4 gün önce pişi yapıldı eşimin anneside ağır astım hastası beni görmek istemiş bizde gittik ama çok çok az durduk ve sadece eşimin annesini gördük o günden bu yana babam ve annem tavır yapıyolar sanki beni istemiyolar torunlarını istemiyolar gibi geçen gün saatlerce gözyaşı döktüm gözlerim şişti resmen eşim teselli etti beni baya hani biz onları üzmek istemedik ama bilmiyorum yaa çok üzüldüm ben keşke gitmeseydim dedim eşimde ben bugüne kadar gidelim demedi sana ama annem çok hasta dedi zaten tekrar götürmem seni dedi ne kadar üzdüler bizi bende biliyorum dedi ayrıca babamıda çok sever eşim hiç ona toz kondurmaz ama işte bunları babam bilmez ona olan saygı ve sevgimizi bilmiyo. inanın çok üzgünüm yaaa(((( yanlış mı yaptım sizce ve sizce torununu kucağına alınca sever mi.
sen mantıklısını yapmışşsınnnn
annenide kafana takmaaa bebiş olsunnn dayanamazzzzzz,görürsünnn
yaaaaaaaaa ben bu kadar az yesem ölürümmmmmmmmmmkuzum paylaştığın için teşekkür ederim.
Yaws ben bunların hepsini bir günde yersem şuanki aldığı kiloların 2 katını alırımmm yawsss. ben bukadar yemem kiii pehhh.
dünkü menümü yazayım.
sabah
1 dilim ekmek
yarım yumurta
1 kk peynir
1/2 salatalık
1 bardak süt
öğlen
2 köfte -2 pirzola
salata
1,5 dilim ekmek
ara
1 tabak erik
akşam
1 bardak ayran
ara
1 elma
ara
2 dilim börek ,1 kurabiyee (gezmede
bunlarla doyuyorum deme sakınnnnn
Slmm canımmmmmmmmSelam güzel anneler
şimdi doktordan geldim. kuzumu gördüm. herşeyiyle çok sağlıklı normalmiş çok şükür.
veeeee doktorun kesin demediği, olabailir dediği erkek bebeğim değil kızmımmış:))))))))))))
benimde kızım oluyooooo... kendimi bilerek erkeğe alıştırmıştım. kız çıkarsa herhalukarda havalara uçacağımı biliyodum. ama kıza alıştırp erkek çıkarsa adapte olmam zor olurdu die...artık o çok beğendiğim kız kıyafetlerinden alıp küçük prensesimli hayaller kurabilirim.
suksuk bana doktor ilk erkek dediği için erkek yazdırmıştım ben. onu değiştirirsen çok sewinirim.
Hadi gözün aydın canımmmmmmmm
kızlar ben tam 10 kilo adımama ikiz benim çok mu almışım ya
Eki Görüntüle 412427 Eki Görüntüle 412431 Eki Görüntüle 412432 Eki Görüntüle 412435 Eki Görüntüle 412439 Eki Görüntüle 412441 Eki Görüntüle 412444 Eki Görüntüle 412445 Eki Görüntüle 412446 Eki Görüntüle 412447 Eki Görüntüle 412448 Eki Görüntüle 412452 Eki Görüntüle 412428 kızlar bunlarda bizim cicilerimiz inşallah beğenirsiniz...
selam herkeze biz iyiyiz teyzeleri sizler nasılsınız
senin ikizmiş 10 kilooo ne güseellll
benim ikiz olsa demek şuanda 20 kilo alcakmışımmm demekkkk
ben kendim de sebamed kullanıyrmm.....kızlarrrr
kızıma bebek bakım ürünleri sebamed mi alıyım yok bübchen mi alıyım
ablam iki çocuğuna da bübchen kullandı çok ta memnun kalmış ama ben şimdi karar veremedim.
Eki Görüntüle 412427 Eki Görüntüle 412431 Eki Görüntüle 412432 Eki Görüntüle 412435 Eki Görüntüle 412439 Eki Görüntüle 412441 Eki Görüntüle 412444 Eki Görüntüle 412445 Eki Görüntüle 412446 Eki Görüntüle 412447 Eki Görüntüle 412448 Eki Görüntüle 412452 Eki Görüntüle 412428 kızlar bunlarda bizim cicilerimiz inşallah beğenirsiniz...
ya forumdaki kızlara bakıyorum hala kilo almadım diyenler var karnı henüz çıkmamış olanlar var benim karnım kocaman bir top gibi
kilolardan konu açılmış yine. ya bugün doktordaydım. ben 3 kilo aldım toplamda doktorum hızlı gidiyosun kontrol et dedi. bir kilo almış olmalıymışım. toplamda 8 kilo olması gerekiyomuş. bende iyiyim diodum ama doktor bozdu biraz((
Ay çok şaşırdımmm
niye çok mu kilolu hamile kaldın kiiii,yani aklıma bundan başka bişey gelmiooooo
ay ben napayımmm o zaman yaaaaa,ağlıycamm şimdiiiiiiiiii
valla 65 ile hamile kalmıştım. 1,72 boyum çok kilolu görünen biri değilim ama. şu an 68 kilo oldum işte
Merhaba kızlar şimdi doktordan geldim.. Bugün ayrıntılıya girerim die düşünüodum ama doktorum daha küçük belli olmaz her şeyi ayın 21 inde yaptır ayrıntılıyı dedi. Bnde peki dedim. Bide doktorumla bugün baya bi çarpıştık.. Kan değerim tam sınrda dedim tahlile göre kan ilacı yaazın aman ne gerek var sen sağlıklısın dedi. Ya dedim kanlı olmammız gerekiomuş bn şimdiden başlıyım sonra zorluk çekmiim ..inat etti ben onaylamıorum ne gerek var falan bnde dedm dieğr doktorlar 3.aydan itibaren yazmışlar biraz damarına dokununca yazdıYa bu doktorlar nie böle bnmki bi tek elevit dio başka bişi demio... Her şeyi dio ayrıntılıda sonra görüşürüz. Düşünün bide özel yer 10 dk lık muayene için para ödüyoruz. ,ama herşeye rağmen kuzumu görmem yetti sağlıklıymış prensesim her şey iii dedi ..
bübchen beğeniyorlar ama pahalı :)
kilolardan konu açılmış yine. ya bugün doktordaydım. ben 3 kilo aldım toplamda doktorum hızlı gidiyosun kontrol et dedi. bir kilo almış olmalıymışım. toplamda 8 kilo olması gerekiyomuş. bende iyiyim diodum ama doktor bozdu biraz((
kızlar ben tam 10 kilo adımama ikiz benim çok mu almışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?