kIZLAAR YA
siz buraya hiç kilo almadım,3 kilo aldım yada kilo bile verdim yazınca ben kendimi çok kötü hisseiyrm yaaaaaa
ben mi danayımmm ,ne kadar çok kilo almışım yaaa en fazla kilo alan benimmm üffffffffffff
hep az yicem diyrm olmuyo olmuyooo olmuyoooooooo
Canım üzülme bünyeden de oluyor
doğuma 80 kilo ile gidebilsem keşkeeeeeee
pazartesi kontrolüm vardı
Drum hemşiresi tartı 72 kilo çıktımmm
ay senin neren 72 hiç göstermiysun dediiii
artık moral mi vermeye ç.alıştı bilmiyrmmmmmmm
kIZLAAR YA
siz buraya hiç kilo almadım,3 kilo aldım yada kilo bile verdim yazınca ben kendimi çok kötü hisseiyrm yaaaaaa
ben mi danayımmm ,ne kadar çok kilo almışım yaaa en fazla kilo alan benimmm üffffffffffff
hep az yicem diyrm olmuyo olmuyooo olmuyoooooooo
valla beni de gören pek kilo almadın heralde bi tek göbeğin var diyordoğuma 80 kilo ile gidebilsem keşkeeeeeee
pazartesi kontrolüm vardı
Drum hemşiresi tartı 72 kilo çıktımmm
ay senin neren 72 hiç göstermiysun dediiii
artık moral mi vermeye ç.alıştı bilmiyrmmmmmmm
Bebiş sağlıklı gelsinde verirsin annesi kilolarıgerçi diyene bak bende çatlıcam diye ödüm kopuyor
öyledir canım göstermiyorsundur belki
yok canıım yalnız değilsin
üzülme bu kadar
şimdi yeşil twisterimi yediiim geldiiim
valla beni de gören pek kilo almadın heralde bi tek göbeğin var diyor
nasıl yani yaa diyorum
hiç 75 göstermiyosun diyolar aynen dediğin gibi
Umarım canım verebilirimm dombili dombili dolaşmak istemiyrm ortalıktaaa
banada hemen çatlakların var mı die soruyolarrrr
ben kakao yağı &bebeyağı kullanıyrmmm,hergünnn
umarıö çatlamayız daaaa
Ay çok şey istedim demiiiiiiii
Benim ergenlikte olmuştu azıcık bacaklarımda çatlıcam gibi duruyorum amaBende badem yağı kakao yağı zeytinyağı karıştırdım sürüyorum her gün olmasada
Aksatma bari hergün sürmeye çalış,....
benimde simitlerimde var çatlakkk...çok kilo alıp verdiğim için olmuştuuu
bende göbekteki çatlaklardan korkuyrm çok çirkin duruyoo yaaaa anneminkileri hatırlıyrmmdaaa
gerçi bu çatlak olayı kalıtsalmışşş,annmede birsürüü kesin bendede olurrrrrr
Ay valla ne ii olur baş rollerde
MERİÇ,MUMMY&LYNEE
SÜPER YAAAAAAAAAAAAA
ben gün de en az 3.5 lt su iciyorum bugun resmen 4 ltye kadar cıktım hala icerim ama kendimi frenliyorum
ben de 5.5 kilo aldım kızlar bakalım bi anda hızlanıcaz bundan sonra simdiye kadar alınanlar bisey degil yani
ay kızlar bende cidden siz kilodan şikayet edince üzülüyorum resmen ben de hiç kilo almadım hala da -1deyim keşke yiyebilsem sürekli bulantım var hiç geçmiyor yemek yiyemiyorum dolayasıyla da ayğa bile kalkamıyorum halsizlikten gerçekten şikayet etmeyin ne ggüzel işte sonra verirsininz hem en kötüsü ne biliyormusunuz ilk kızımda da böyle kilo alammaıştım ve doğumdaan sonra hiç dğru düzün sütüm olmadı bol bol kilo alın yağlanın ki bol bol sütünüz olsun emzirebilmek kadar önemli bişey yok çünkü keşke 30 kilo alsam da yeter ki bebeğimi doya doya emzirebilsem
ben gün de en az 3.5 lt su iciyorum bugun resmen 4 ltye kadar cıktım hala icerim ama kendimi frenliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?