2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eylül anneleri merhaba.Giremedim bir süredir.. Geçmişe yetişebilirsem okumaya çalışayım. Umarım herkes ve bütün bebetolar iyidir...

ben cok su ictigimde yemek yemek istemiyorum. Düzenli besleniyorum ama hakkaten. Bugun costum ama

bende eğer evdeysem o günnn
heryeri eşeliyrm resmen ,bitürlü gözüm ve karnım doymuyorrr
zaten su hiç durmuyor ki bende 10 dk bir wc deyimmmm
üffffff ne kadar açım ben yaaa doymak bilmiyrmmmm
umarım kızım bana benzemezzzzz naparım yoksaaaa
ben böyle değildimm yaaaaaa

eflin hiç kilo almamak normal miymiş peki bu zamana kadar doktoruna danıstın mı takviye olarak acaba eklemesi gereken birsey var mıdır ki..
doktorum bişey demiyor 3 kilo vermiştim son 2-3 haftadır 2 kilo kadarını geri almışım şükür

ben gün de en az 3.5 lt su iciyorum bugun resmen 4 ltye kadar cıktım hala icerim ama kendimi frenliyorum
ben hiç içemiyorum yaa zaten sevmezdim içtikçe midem bulanıyor ama mecburen 2-3 bardak içmeye çalışıyorum su içmek çok sağlıklı ya ne güzel bide aklımdayken söylim sezeryan olan olursa mutlaaka 2-3 litre su için baş ağrısını engelliyor bide unutmadan söyleyeyim sezeryandan sonra kahve faydaalı oluyormuş doktorum demişti

teşekkürler canım inşallaah hepimiz hollanda ineği gibi oluruz bol sütlü

sözünü hemen geri al çok pişman olursun dua et şimdiki halin gibi olsun yemeyen çocuk annenin psikolojisini bozuyor çünkü benim kızım 1.5 yaşına kadar ağzına kaşık sürmedi. her ggece 40 dakikada bir uyandı 2 saatlik uykum hiç olmadı ama uyku umrumda değil tek duam bol bol emzirmek ve yemeyi seven bir bebek

dün ayrıntılı ultrasonum vardı.
Herşey yolunda. Sağlıklı bir erkek fetüs...Ama hala çirkin olduğunu düşünüyorum. Bir umut doğana kadar azcık güzelleşir...Ama çirkin de olsa keloğlan benim keloğlan..YApcak birşey yok....Ayrıntılı ultrason çok keyifliymiş. Eşimle ağzımız açık izledik dr. u...
Ben de kilo az alan sinir bozucu hamilelerdenim. Ama kilo alan arakadaşlar lütfen çok takmayın. Emzirirken hepimiz daralacağız inşallah.Şimdi bebetoların ihtiyacı var kilolara... tatlı dışında birşeyi kesmeyin...

sen tecrübeli bi annesin anladığım kadarıylaaa...
tecrübelerine güveniyrmmve Eflin teyzesi sözümü geri alıyrmmm
kızım bol iştahlı olur inşallahhh
nası?*

Benim de iştahım açıldı. Gecenin bir yarısı karın gurultularıyla uyanıyorum. Ama inatla gece birşey yemiyorum..Ama gün içinde tatlı dışında hiç birşeyden kısıtlama yapmıyorum... Günde 4-5 litre de su içiyorum. Dr. çok iyi dedi o kadar çok içmen. Hem çatlak oluşumunu azaltıyorsun, hem bebeğe bol oksijen gittiği bebek iyi besleniyor hem de amniyon sıvısı dengede kalıyor.. Su içmeye devam...

ya annesii sende bu oğluşa hep çirkin diyosunnn
doğsun bak seni nasıl utandırcak annesii yakışıklııııı
herşeyin yolunda gitmesine sevindimmmm

5 lt nasıl içiyorsun ya :26::26::26:
her şey yolundaymış bu arada maşallah

ya annesii sende bu oğluşa hep çirkin diyosunnn
doğsun bak seni nasıl utandırcak annesii yakışıklııııı
herşeyin yolunda gitmesine sevindimmmm
evet çirkin ördek yavrum o benim. Çirkinim diye sevmeyi seviyorum, doğunca nasılsa öyle sevemem çocuk bozulur komplekse girer diye, bari doğana kadar öyle seveyim...Dur fotosunu koyayım profilime de gör bak...

yaaa kızlarr niye almıyorsunuzz siz kiloo yawss ben su içsem yarıyorr artık
sende bendensin galibaaaaaa

Aman canım umarım bu istikrarla devam edersinnn senn.....Bana benzemezsinnnnn

ben o xzaman su olayını biraz daha arttırayımm

5 lt nasıl içiyorsun ya :26::26::26:
her şey yolundaymış bu arada maşallah

Skopca ben hamilelikten önce de çok içerdim. Hatta çok su içiyorum diye dr. a bile gittim. Birşey bulamadılar ve vucudun istiyor demekki, iyi yapıyorsun devam et dediler. Hamilelikte daha çok susuyorum...Gece 12 den sabah 8 e kadar 1 litre sırf uyku esnasında bitiyor valla. Tabi 3 kere de tuvalete kalkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…