2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

orantılar inşallah yoksa pek bi garip oluor

bide o var demii ama azcık oralarada gitse fena olmaz hani :)

gobege gıtmıs demekkı cnm yedıkklerın

evet belime ve kalçalarıma doldu hiç bel kıvrımım kalmadı dümdüz bi vücudum var artık.

kızlar burdamı duymustum bılmıyorum ananasta kalsıyum cok dıe.. ben sut ıcemıyorumda bugun alıcam su ananası nekadar yemem gerekıoo acaba ? bı fıkrı olan varmı

canım ananası bilmiyorum ama yeşillikte çok kalsiyum olduğunu biliyorum.bol yeşillik ye.

hep calstm ya cnm yurumek pek etkılemıo ama yokus cıkıyorum ıse gelırken oyuzden tıkanıyorum zaten bıde eve gıderken yuryrm yıne 20 dk gunluk yuruyusumu yapmıs oluyorum:))

kızlar ben normalde şerbetli tatlı hiç yemezdim çok ağır gelirdi bana.şimdi ise şerbetli tatlı ,hamur işleri, kızartma ,canım neler neler istiyor.herşey çok lezzetli geliyor:)

kızlar ben normalde şerbetli tatlı hiç yemezdim çok ağır gelirdi bana.şimdi ise şerbetli tatlı ,hamur işleri, kızartma ,canım neler neler istiyor.herşey çok lezzetli geliyor:)

oh maşallah :)) bende tatlıdan soğudum görmek bile işkence gibi geliyor ama hamurişi ve kızartmalara bayılıyorummm

kızlar unnadoya mycey dıe meyve sebze ezecegı gıbı emzıklı bısı gelmıs bana mantıklı geldı bebıs ıcın erken ama alsammı dıe dusunuyrm

Günaydın canlar

dün ayrıntılı usg ye girdim.bebişim 542 gr olmuş.çok şükür bir problem yok,yalnız iki seferdir benim bebiş hep geliş yönünde denk mi düştü yoksa hep mi baş aşağı duruyo bu velet bilmiyorum.bir sakıncası varmı onu da bilmiyorum ilerleyen dönemde erken doğum riski yaratır mı acaba bu durum bilen var mı ?

ayrıntılı saatim dün 3teydi.devlet hastanesinde girdim sıra bekliyoruz bir sürü annecikle neyse bir tane kızcağız ufak tefek yani minyon tipli bişey yaşı 25 ten az değildir ama öle biri.benden önce girdi normalde 10 dk cıkarken herkes o 45 dakika içeride kaldı bir adam geldi konuştular falan akşam 5 oldu biz bekliyoruz neyse bebeğinde normal olmayan bişeyler varmış o çıktı ben girdim odaya doktor söylüyo böbrek görüldü esktremiteler görüldü ben duydukça rahatladım tabi dışarı cıktım odadan kadından baktı bana nasılmış bebeğin dedi iyi diyemedim bilmiyorum bişey demediler dedim. benimki hastaymış dedi zaten iki tanesi de öldü dedi Her şey Allah'tan dua edelim inşallah bebeğine bişey olmaz dedim hepsi Allah'a emanet dedim ama gözlerim dolu dolu ordan cıktım, yol boyu ağladım kadının yüzü aklımdan çıkmadı hiç
Öyle zor bişeymiş ki anne olmak,daha yüzünü bile görmediğin dokunmadığın bir varlığa bu kadar değer vermek ömür boyu sürecek bir sorumluluk.Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin kuzusu sağlıklı olsun inşallah.

Kadınların kulubünün güzel annişleri hepinize kucak dolusu sevgilerle merhaba :) Bgün sevgi böcüğü gibiyim gelin hepinizi öpiyimm :)

Nasılsınız kızlar dün bebişimi hissedememiştim gece baya bi tekme tokat girişti bana kuzucum :) Sayfalar baya bi almış başını gitmiş bi bakarım bi ara :)

Hayırlı cumalar olsun kızlar...

Aklıma bir şey geldi paylaşmak istiyorum çok güzel bi sünnet uygulamak sizin elinizde.. bebişinz doğduğunda anne sütü vermeden zemzem ve hurma ile bebişinizin ağzını ıslatın Peygamber Efendimiz sav öyle yaparmış. Doğuma girmeden önce ve doğumdan sonrada bir tane siz yiyin. Aklıma gelen şeyleri paylaşırım sizinlede :)

günaydın benimde bugün ayrıntılı ultrasonum var inşallah herşey iyidir

kızlar siz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi benim randevum önümüzdeki hafta çok heyecanlıyım

Ben girdim canım cadı bi kadındı bana bakan hiç bişe demedi cinsiyeti dedim bakın ben dedi tam bişe görmeden şuna benziyo buna benziyo demem dedi mübarek benim kzıında bacakları hep kapalı kapalıydı bacakları yine :) Hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah canım :)

Bebişine maşaallah canım... Canım canı verende Allah alanda sağlığı verende o hastalığıda ... Halimize ne kadar şükretsek azdır. Rabbim o bayadana şifa versin inşaallah inşaallah sağlığa ulaşır yavrusu

Günaydın canım.. Hayırlı haberlerle gel inşaallah :)

inşallah iyidir canım,insan çok heyecanlanıyor benim tansiyonum çok düşük evde hastaneye ultrasona gidince 12 7 oluyor normalde 9 5 falan heyecandan azıcık çıkıyor,ama yine de normal bir tansiyon Allahtan

İnşallah canım,benim ayrıntılı ultrasonumu doktorum yapıyor,riskli gebelik uzmanı kendisi,o konuda şanslıyım başka birine gitmeyeceğim:)Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin

ıns cnm hayırlı haberlerını beklıyoruzz..
kızlar siz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi benim randevum önümüzdeki hafta çok heyecanlıyım
benımde salı gunu sunuda bı atlattsak ıcım rahatlıycak allahım ınss..bende cok heyecanlıymm hemen gelsın su salı..
kızlar unnadoya mycey dıe meyve sebze ezecegı gıbı emzıklı bısı gelmıs bana mantıklı geldı bebıs ıcın erken ama alsammı dıe dusunuyrm
bı bakım bende .. erken deıl cnm ındırımı kacırmayalım :))

ayy nekadar zor bıdurum allahh kımsenın basına vermesın .. amınn.. masallah cnm kuzunaa.benımde salı bakalım neolcak:26:

cnm bnmde 23nde randevum baya gecmıs oluo zamnm ama ıns bakarlar
rabbm hepı ze saglık versın bebıslerımızde sag salım kucagmza almayı nasıp etsn ınsss
bızde senı opuyrz teyzesı:)) sanda hayırlı cumalra cnm bende yapıcam o sunneti canım kızımın zemzemı hazır ayırdım hurmasıda aynı sekılde anneme dedım dogdugunda agzına zemzem ve hurma verıcem anne ben heyecandan unutrsam sen unutma olurmu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…