saol amın cnm ınsssAllah annene şifa versin canım geçmiş olsun... Şimdi biraz erken 30. hafta yaklaşssın hazırlarsın yavaş yavaş benimde burda kimsem yok her şey ahzıro lsun istiyorum annem gelene kadar :)
bende tam bılmyrum ama burdan oıgrenrm dogum yapan arkdslrm var onlara sorarımdoğru haklısın o zaman canım hem zaten sıcaklar da başlayacak hazırlamak daha zor olur,peki neler koyulacak doğum çantasına listesi olan var mı?
saol amın cnm ınsss
bende tam bılmyrum ama burdan oıgrenrm dogum yapan arkdslrm var onlara sorarım
kızlar ya sağ tarafımda sancı var ıkıde bır gırıp duruo korkmya basldm gecer ıns ılk defa oldu bole :18::18:
cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten
cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten
bazen gaz sancısı oluyor canım biraz sol tarafına doğru uzan ve dinlen
Günaydın.. bende yapmadım geçmiş bodoslamasına daldım fazla kalmıycam zaten ben bugün sosyete pazarına gitcem ne var ne yok bi bakalım :)
hımss oralarda güzel şeyler oluyorrr :)))
şimdiden iyi alışverişler canım bebişe yelek al annesiyün değil ama penyelerden çok kullanışlıymış
ahh keske ole fısratm olsa canım çalısıyrm suan gecmedı sancı valla ter ıcınde kaldım hee bıraz dolasıyım belkı gecer ılk defa bole bı sancım oldu yaa
günaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar
günaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar
kızlarr bende bir listee var anne ve bebek için dilerseniz paylaşaiblirim:)
ahh cnm sbhlrı 1,5 saat yol cekılrmı allh yadımcın lsun ben yuruyerek 20 dk gelıyorum ama nefes nefese kalıyorum
kızlarr bende bir listee var anne ve bebek için dilerseniz paylaşaiblirim:)
saol amın cnm ınsss
bende tam bılmyrum ama burdan oıgrenrm dogum yapan arkdslrm var onlara sorarım
kızlar ya sağ tarafımda sancı var ıkıde bır gırıp duruo korkmya basldm gecer ıns ılk defa oldu bole :18::18:
Bir tane aldım komşular çok kullanırsın dediler al bir iki tane bakacam işte daha çok hurç almak için gidiyorum yarın kışlıkları kaldıracam inşaallah tabi bir aydır kışlık kaldıracam güyaa :) Sağol kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?