2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah annene şifa versin canım geçmiş olsun... Şimdi biraz erken 30. hafta yaklaşssın hazırlarsın yavaş yavaş benimde burda kimsem yok her şey ahzıro lsun istiyorum annem gelene kadar :)
saol amın cnm ınsss
doğru haklısın o zaman canım hem zaten sıcaklar da başlayacak hazırlamak daha zor olur,peki neler koyulacak doğum çantasına listesi olan var mı?
bende tam bılmyrum ama burdan oıgrenrm dogum yapan arkdslrm var onlara sorarım

kızlar ya sağ tarafımda sancı var ıkıde bır gırıp duruo korkmya basldm gecer ıns ılk defa oldu bole :18::18:

bazen gaz sancısı oluyor canım biraz sol tarafına doğru uzan ve dinlen

cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten

öncelikle geçmiş olsun canım bende sen gibi yavaştan başladım hazırlmaya annem benim çok uzakta kayınvalidemde saolsun elden daha el durumda şuanda iş başa düştü son aylardaaa uğraşamam diye şimdiden hazırlıyorum Bebişin hazırlıkları bitti gibi sıra benimkilere geldi. Yavaştan alıyorum hep böyle yükte olmuyor sonraa yetişir yetişmez parası Dalayım kalsın kenarda

cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten

günaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar

Günaydın.. bende yapmadım geçmiş bodoslamasına daldım fazla kalmıycam zaten ben bugün sosyete pazarına gitcem ne var ne yok bi bakalım :)

hımss oralarda güzel şeyler oluyorrr :)))
şimdiden iyi alışverişler canım bebişe yelek al annesi yün değil ama penyelerden çok kullanışlıymış

hımss oralarda güzel şeyler oluyorrr :)))
şimdiden iyi alışverişler canım bebişe yelek al annesi yün değil ama penyelerden çok kullanışlıymış

Bir tane aldım komşular çok kullanırsın dediler al bir iki tane bakacam işte daha çok hurç almak için gidiyorum yarın kışlıkları kaldıracam inşaallah tabi bir aydır kışlık kaldıracam güyaa :) Sağol kuzum

Kızlar ben çıkıyorum hadi Allaha emanet olun görüşürüz akşama doğru gelirim yine :) Evi toplayayım da savaş alanı olmaktan kurtulsun :)

ahh keske ole fısratm olsa canım çalısıyrm suan gecmedı sancı valla ter ıcınde kaldım hee bıraz dolasıyım belkı gecer ılk defa bole bı sancım oldu yaa

evet belki dolaşınca gaz sancısıysa çıkar,ama rahat ol kasma kendini kastıkça stresten de artar

şimdiden kolay gelsin canım.
Ben sırt çantası bakıyorum ama güzel birşey bulamadım dahaaaaa çok kullanışlı oluyormuş.
Bir kolda anne bir kolda çantaaa birde bebeğin çantası derken çok zor oluyormuş.
Sırt çantası arkada destke oluyormuş ağırlığadaaaa taşımasıda kolay mantıklı geldi sırt çantası bakıyorum o yüzden.

Ben sırt çantası bakıyorum ama güzel birşey bulamadım dahaaaaa çok kullanışlı oluyormuş.
Bir kolda anne bir kolda çantaaa birde bebeğin çantası derken çok zor oluyormuş.
Sırt çantası arkada destke oluyormuş ağırlığadaaaa taşımasıda kolay mantıklı geldi sırt çantası bakıyorum o yüzden.

canım nasıl bir agrı tam olarak nerde ve ne kadar süre ile oluyor söylermisin çünkü 2 gün önce benimde oldu kasılma oluyormuş ilaç başladı fitil verdi şimdi geçti

:))) hehe havalarda düzelemiyorkii ben kaldırdim ama habire açıp kışlık alıyorum içinden hırka falan

günaydın eylül anneleriiii...
oğlum değil kızım olacağını öğrendikten sonra.kız ismi arıyorum şimdi de:))))
nil bera, erva, rana birkaç alternatifimiz bakalım neye karar vercez.

kızlar ben size bendeki listemi paylaşayımmm derleme topma yaptım birkaç yerden. Siz fazla gelenleri koymazsınız yada eksik birşey varsa ilave edebilriisniz.

Doğum İçin BEBEK VALİZİ
-Battaniye
-Zıbı-İç-Dış Takım -2 tane
-Önlük-1 Adet
-Tulum Ayaklı 1 Adet
-Şapka ve Eldiven
-Altı çıtçıtlı atlet kısa ve uzun kollu- 2 adet
-Ağız bezi birkaç tane
-Çorap-2 tane
-Pijama Altı-1 adet
Buraya kadar olan tam takım hastene çıkışındada var isterseniz parça parçada koyaiblrisiniz böyle
- İki takım kıyafet
-Sarı önlük (sarılık için)
-Bebek bezi Yeni doğan-
-Kirli Çamaşır Torbası
-Emzik ve Biberon
-Ana Kucağı(bebişi hastaneden çıkartırken)
-Alt Açma
-Unibaby Yeni doğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…