- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
cnm bnmde 23nde randevum baya gecmıs oluo zamnm ama ıns bakarlar
rabbm hepı ze saglık versın bebıslerımızde sag salım kucagmza almayı nasıp etsn ınsss
bızde senı opuyrz teyzesı:)) sanda hayırlı cumalra cnm bende yapıcam o sunneti canım kızımın zemzemı hazır ayırdım hurmasıda aynı sekılde anneme dedım dogdugunda agzına zemzem ve hurma verıcem anne ben heyecandan unutrsam sen unutma olurmu:)))
bakarlar canım neden bakmasınlar ki?cnm bnmde 23nde randevum baya gecmıs oluo zamnm ama ıns bakarlar
rabbm hepı ze saglık versın bebıslerımızde sag salım kucagmza almayı nasıp etsn ınsss
benımde salı gunu sunuda bı atlattsak ıcım rahatlıycak allahım ınss..bende cok heyecanlıymm hemen gelsın su salı..
Unuuutma inşallah kuzum :) Doğuma çantana koyarsın hepsini :)
bakarlar canım neden bakmasınlar ki?
aynen öyle,inşallah herşey yolundadır hepimiz için,bu ultrasondan sonra daha rahatlayacağım ben de
bende 3o haftadan sonra dusunuyorum cnm neolur ne olmaz arkadasımm 36 haftalık yapmıstı rahat kızzzıns cnm bı kac haftaya baslıcam dogum cantamı hazırlamaya
ıns cnm bı kac haftaya baslıcam dogum cantamı hazırlamaya
su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :
Kız sayısı ;4o
Erkek sayısı;39
yanlıs saymadıysam :))
geçtiğimiz hafta sonu eşimle mobilya baktık,fikir edinmek için,mobilyacılardan biri bu sene hep kız dedi bir tane erkek bebek müşteri yok doğru dürüst diyor,heralde bu sene kızların senesi:)
Kadınların kulubünün güzel annişleri hepinize kucak dolusu sevgilerle merhaba :) Bgün sevgi böcüğü gibiyim gelin hepinizi öpiyimm:)
Nasılsınız kızlar dün bebişimi hissedememiştim gece baya bi tekme tokat girişti bana kuzucum :) Sayfalar baya bi almış başını gitmiş bi bakarım bi ara :)
Hayırlı cumalar olsun kızlar...
Aklıma bir şey geldi paylaşmak istiyorum çok güzel bi sünnet uygulamak sizin elinizde.. bebişinz doğduğunda anne sütü vermeden zemzem ve hurma ile bebişinizin ağzını ıslatın Peygamber Efendimiz sav öyle yaparmış. Doğuma girmeden önce ve doğumdan sonrada bir tane siz yiyin. Aklıma gelen şeyleri paylaşırım sizinlede :)
canım bu dediğini birkaç gün önce komşumuzdaaa dedi bana inş. bende uygulayacağım.
beni öpseneeeee
Günaydın canlar
dün ayrıntılı usg ye girdim.bebişim 542 gr olmuş.çok şükür bir problem yok,yalnız iki seferdir benim bebiş hep geliş yönünde denk mi düştü yoksa hep mi baş aşağı duruyo bu velet bilmiyorum.bir sakıncası varmı onu da bilmiyorum ilerleyen dönemde erken doğum riski yaratır mı acaba bu durum bilen var mı ?
ayrıntılı saatim dün 3teydi.devlet hastanesinde girdim sıra bekliyoruz bir sürü annecikle neyse bir tane kızcağız ufak tefek yani minyon tipli bişey yaşı 25 ten az değildir ama öle biri.benden önce girdi normalde 10 dk cıkarken herkes o 45 dakika içeride kaldı bir adam geldi konuştular falan akşam 5 oldu biz bekliyoruz neyse bebeğinde normal olmayan bişeyler varmış o çıktı ben girdim odaya doktor söylüyo böbrek görüldü esktremiteler görüldü ben duydukça rahatladım tabi dışarı cıktım odadan kadından baktı bana nasılmış bebeğin dedi iyi diyemedim bilmiyorum bişey demediler dedim. benimki hastaymış dedi zaten iki tanesi de öldü dediHer şey Allah'tan dua edelim inşallah bebeğine bişey olmaz dedim hepsi Allah'a emanet dedim ama gözlerim dolu dolu ordan cıktım, yol boyu ağladım kadının yüzü aklımdan çıkmadı hiç
Öyle zor bişeymiş ki anne olmak,daha yüzünü bile görmediğin dokunmadığın bir varlığa bu kadar değer vermek ömür boyu sürecek bir sorumluluk.Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin kuzusu sağlıklı olsun inşallah.
doğum çantası için erken değil mi canım?
cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten
cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten
bu arada herkesee günaydın kızçelerrr:)) bugün geçmiş yapmayacağımmm çok zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?