2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Unuuutma inşallah kuzum :) Doğuma çantana koyarsın hepsini :)

cnm bnmde 23nde randevum baya gecmıs oluo zamnm ama ıns bakarlar

rabbm hepı ze saglık versın bebıslerımızde sag salım kucagmza almayı nasıp etsn ınsss
bakarlar canım neden bakmasınlar ki?
benımde salı gunu sunuda bı atlattsak ıcım rahatlıycak allahım ınss..bende cok heyecanlıymm hemen gelsın su salı..

aynen öyle,inşallah herşey yolundadır hepimiz için,bu ultrasondan sonra daha rahatlayacağım ben de

su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :

Kız sayısı ;4o
Erkek sayısı;39

yanlıs saymadıysam :))

bakarlar canım neden bakmasınlar ki?

aynen öyle,inşallah herşey yolundadır hepimiz için,bu ultrasondan sonra daha rahatlayacağım ben de

bende cnmm nedendır bılmem stres oluyorumm hemen gecıversın (

ıns cnm bı kac haftaya baslıcam dogum cantamı hazırlamaya
bende 3o haftadan sonra dusunuyorum cnm neolur ne olmaz arkadasımm 36 haftalık yapmıstı rahat kızzz 37 dogurdu tansıyondan olede olamam yaa sabırsızım zaten

su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :

Kız sayısı ;4o
Erkek sayısı;39

yanlıs saymadıysam :))

geçtiğimiz hafta sonu eşimle mobilya baktık,fikir edinmek için,mobilyacılardan biri bu sene hep kız dedi bir tane erkek bebek müşteri yok doğru dürüst diyor,heralde bu sene kızların senesi:)

30. haftada hazır olması iyi olur bence de . Allah hakkımızda hayırlısını versin ama dursun kenarda en acil şeyler ne olur ne olmaz.

geçtiğimiz hafta sonu eşimle mobilya baktık,fikir edinmek için,mobilyacılardan biri bu sene hep kız dedi bir tane erkek bebek müşteri yok doğru dürüst diyor,heralde bu sene kızların senesi:)

benım etrafımdakılerınde cogu kızz az bı kısmı erkek sanırım cevreden cevreye degısıoo kımısıde erkek cok dıoo

bende 30. haftadan sonra çantayı hazırlayacağım, o günler bi gelsin çantalara neler koyduk onları da konuşuruz :)

Allah zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah,doktor ayrıntılı ultrasonda rahim yolu uzunluğu ile ilgili bir şey söylüyor mu acaba?

canım bu dediğini birkaç gün önce komşumuzdaaa dedi bana inş. bende uygulayacağım.

beni öpseneeeee

gözün aydın hayatımm darısıs diğer arkadaşlarımıza inş..
Yazını okuyunca ibr tuhaf oldum Allah yardımcısı olsun şifa versin bebişine inş. sağ sağlim alır kucağınaaa gözlerim dolu dolu oldu (
Hakikaten annelik duyugusu şimdiden çöktü içimizeeee eminimki ömür boyudaa bitmeyecek bir sevgileri olacak.

cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten

Allah annene şifa versin canım geçmiş olsun... Şimdi biraz erken 30. hafta yaklaşssın hazırlarsın yavaş yavaş benimde burda kimsem yok her şey ahzıro lsun istiyorum annem gelene kadar :)

bu arada herkesee günaydın kızçelerrr:)) bugün geçmiş yapmayacağımmm çok zor geliyor

cnm ben anneme yakınım ama rahtsz annm dha fazla agırlasmdn ben yavs yvs hazrlıyım dursun kosede annm hasta cok ılgılenemck benle oyuzden baslsam anca tamamlrm zaten

doğru haklısın o zaman canım hem zaten sıcaklar da başlayacak hazırlamak daha zor olur,peki neler koyulacak doğum çantasına listesi olan var mı?bu arada annen için geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah..

Son düzenleme:
kızlarr ben dün gecelik ve sabahlık takımı aldım hastaneden çıktıktan sonra evde giymek için çok güzel.
Birkaç yere baktım 100-165 tl arası hep söyledilerrrr
geçen hafta kompedanda gördüm sadece geceliği vardı sabahlığı kalmamış istettim diğer şehirlerdeki şubelerine sordudum ses çıkmamıştı dün aradılar bulmuşlar gelmiş gittim aldım.
Normalde sevmem kompedanın ürünlerini ama inanın okadar kalitelikii yeri anlatamm
Penye ama likralı bir penyeee dantelli kenarları falan sabahlığıyla birliktee
39 tl ye aldımm aynı tarzı başşka yerde 120 dedilerdi.
varsa yakınlarda sorun derim.
MAnken sabahlık gecelik diye geçiyor kızlar-
manken 3002 nakışlı eteği fırfırlıgecelik
manken 4010 bayan sabahlık.

doğumdan sonra evde kullanacğaım gelen kolu komşunun yanında falan giyilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…