aynı beni anlatmışsın gazdan şiş bi karııın ve 65 kiloBen banyodan sonra bebe yagı suruyorum. 2 gunde bır banyo yapıyorum . Dusuk rıskım var cok sık yapamıyorum. Nemlı olarak suruyorum. Hergun mu surmem gerekıyor acaba ? Cok gazım oldugu ıcın karnım cok şiş ve gergin. Catlıcam dıye cok korkuyorumzaten kılolu hamıle kaldım ppoofff Bugun tartıldım 65 kılo olmusum
Ben de bir dergi almaya başlıyayım ozaman hangisini tavsiye edersnz alan var mı?
Ben banyodan sonra bebe yagı suruyorum. 2 gunde bır banyo yapıyorum . Dusuk rıskım var cok sık yapamıyorum. Nemlı olarak suruyorum. Hergun mu surmem gerekıyor acaba ? Cok gazım oldugu ıcın karnım cok şiş ve gergin. Catlıcam dıye cok korkuyorumzaten kılolu hamıle kaldım ppoofff Bugun tartıldım 65 kılo olmusum
Hamileliğinin sonunda olan bir arkadaşım ilk üç ay bebe yağı dışında bir ürün kullanma, ne sürsen kıllanma yapıyor dedi...
Bir de kızlar vajinal ultrason riskli birsey mi bebek için?Öyleyse yarın karından göremezsek hiç baktırmayayım vajinal ultrasonla
Vucudun yapisiylada alakali kizimda kullandim liarec krem ama kizim yok yukarda oldugundan son ay ayda artik mide kismim catladi bol su kreme ragmen bence vucut yapisiyla alakali.kimisi 30 kg alir catlamaz kimisi 10 kg catlar.
Hamileliğinin sonunda olan bir arkadaşım ilk üç ay bebe yağı dışında bir ürün kullanma, ne sürsen kıllanma yapıyor dedi...
Bir de kızlar vajinal ultrason riskli birsey mi bebek için?Öyleyse yarın karından göremezsek hiç baktırmayayım vajinal ultrasonla
bana kalp atışını duyana kadar vajinal bakıldı. dr um erken haftalarda karından göremem dedi. ve bana güven dedi. vede hiç birşey olmadı.
Ben bir kere muayene oldum memerialde bana da çok yakın ben de örnektepedeyim ama ilk ve son oldu doğuma 8000 tl deyince :) şimdi ethica incirliye gidiyorum...
ya kızlarrr ben çok çabuk acıkıyorum.. atıştırıyorum kesmiyo:) yemeyince midem yanıyo bulanıyo... çok tuhaf bişey... sizde de böylemi?? benim ilk hamileliğimde yaşamadım da böyle bişey
Günydın Arkadaşlar,
Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....
Günydın Arkadaşlar,
Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?