2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar okuyorum şimdi de Vitamin E bol olan kremleri tercih edin diyor, baş parmak ve işaret barmağınızla masaj yaparak karnınızı elastike hale getirin diyor, böylelikle karın şişmeden karnınızı hazırlamış olursunuz diyor......göğüse de uygulayın diyor.......

aynı beni anlatmışsın gazdan şiş bi karııın ve 65 kilo
off offf napacaz yaa,dikkat etmemiz lazım..

Ben de bir dergi almaya başlıyayım ozaman hangisini tavsiye edersnz alan var mı?

canım bak işte hangisi hoşuna gidiyosa onu al sende...

Canım en iyisi ne biliyor musun? salona, ve yatak odasında baş ucuna bir yağ koy, aklına geldikce sür illa duş alman gerekmez....bu aylardan başla sen eğer çok geriliyorsa.......ve masaj yaparak sürki, cildin elastike kazansın......

Hamileliğinin sonunda olan bir arkadaşım ilk üç ay bebe yağı dışında bir ürün kullanma, ne sürsen kıllanma yapıyor dedi...
Bir de kızlar vajinal ultrason riskli birsey mi bebek için?Öyleyse yarın karından göremezsek hiç baktırmayayım vajinal ultrasonla

Seherrrr burda ne işin var canımcıımm senin?
bana bakmaya mı geldin yoksa sende mi yine eylül annesi oluyosun?

Kızlar birde yüz kremlerinize bakın A vitamini içermesin kullandığınız kremler..Retinol çok sakıncalı..

ilk üç ay bebe yağı bencede......sonra hamilelik kremleri kullanmak lazım katılıyorum......
vajinal ultrasonu bende sordum doktoruma, benim birde tüp bebek ve tüp bebek merkezinde devam ediyorum kontrollerime.....sende taktir edersinki onlar çok daha hasas oluyorlar bu konuda....bebişlere zor kavuştuğumuz için.....doktor dediki, hiç alakası yok....sonuçta sex yapmayı da yasaklamıyoruz. benim fikrim o alet sex kadar bile çok içeri girmiyor aslında o yüzden bana da mantıklı geledi.....bazı riskli hamileliklerde ilişkiyi yasakladıkları kadınlarda belki tehlikeli ola bilir ama ilişki yasağı yoksa sende de baktıra bilirsin bence canım....ben iki kere gittim ve ikisinde de altan baktı.......

Vucudun yapisiylada alakali kizimda kullandim liarec krem ama kizim yok yukarda oldugundan son ay ayda artik mide kismim catladi bol su kreme ragmen bence vucut yapisiyla alakali.kimisi 30 kg alir catlamaz kimisi 10 kg catlar.

Vucudun yapisiylada alakali kizimda kullandim liarec krem ama kizim yok yukarda oldugundan son ay ayda artik mide kismim catladi bol su kreme ragmen bence vucut yapisiyla alakali.kimisi 30 kg alir catlamaz kimisi 10 kg catlar.

tabi ki vucut yapisi ile alakali, genetik; guclu bir deri yapisi varsa kadinda, bu en guzeli...kremler hikaye...

Son düzenleme:
ya kızlarrr ben çok çabuk acıkıyorum.. atıştırıyorum kesmiyo:) yemeyince midem yanıyo bulanıyo... çok tuhaf bişey... sizde de böylemi?? benim ilk hamileliğimde yaşamadım da böyle bişey

bana kalp atışını duyana kadar vajinal bakıldı. dr um erken haftalarda karından göremem dedi. ve bana güven dedi. vede hiç birşey olmadı.

Ben bir kere muayene oldum memerialde bana da çok yakın ben de örnektepedeyim ama ilk ve son oldu doğuma 8000 tl deyince :) şimdi ethica incirliye gidiyorum...

doğumumu orada yapmıştım ben çok memnun kalmıştım hastaneden ve özellikle bebek hemşirelerinden.:) ama benim doktorum hastanenin doktoru değildi.

ya kızlarrr ben çok çabuk acıkıyorum.. atıştırıyorum kesmiyo:) yemeyince midem yanıyo bulanıyo... çok tuhaf bişey... sizde de böylemi?? benim ilk hamileliğimde yaşamadım da böyle bişey

al bende de o kadar :) sanki midemde kara bir delik var :) zaten midem çok hassastır canımda bişi yemek istemiyor ama midem sürekli kazınıyor.doktor az az sık sık yiyeceksin dedi. içim bir tuhaf oğlumda böyle olmamıştı...

doktoruma çatlaklar için ne kullanayım diye sordum. bebe yağını kesinlikle önermediğini söyledi. badem yağı sürebilirsin ama tüylenme yapar dedi. pahalı kremlere gerek yok. pahalı olunca az sürüyorsun bepanthol al bol bol sıva karnını dedi. geçen hamileliğimde de böyle yapmıştım (dönüşümlü olarak badem yağı, kakao yağı ve bepanthol) az da olsa çatlaklarım olmuştu (13,5 kilo almıştım, bebeğim 4.150 grdı). bunu söyleyince doktorum "ne sürersen sür o çatlakların önüne geçemezdin" dedi. umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Günydın Arkadaşlar,

Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....

Günydın Arkadaşlar,

Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....

hemen ayetel kürsi okudum canım senin için.....inşallah tehlikeli bir durum olmaz, ama kanaması olan çok duyuyoruz allahın izniyle bişey olmuyor.......sen kaçıncı haftadaydın canım?

Günydın Arkadaşlar,

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin, bebeğini korusun... doktorun dediklerinin mutlaka yap.... dualarımız seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…