cok saol cnm.aynen sımdı varken bısıler alıyım bnede dıyrmöncelikle geçmiş olsun canım bende sen gibi yavaştan başladım hazırlmaya annem benim çok uzakta kayınvalidemde saolsun elden daha el durumda şuanda iş başa düştü son aylardaaa uğraşamam diye şimdiden hazırlıyorum Bebişin hazırlıkları bitti gibi sıra benimkilere geldi. Yavaştan alıyorum hep böyle yükte olmuyor sonraa yetişir yetişmez parasıDalayım kalsın kenarda
bende begenmyrm bebek cantalrını sırt cantası dusunyrm bende cok rht oluomusgünaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar
dolastım bıraz gectı gbı canm vala dogurckmıs gbı derın derın nefes alıp verdımevet belki dolaşınca gaz sancısıysa çıkar,ama rahat ol kasma kendini kastıkça stresten de artar
amın cnm amınarabaya binince önce foruma sonra uykuya:) çekiliyorda bundan sonrası biraz muallak allah hepimizin yardımcısı olsun
canım nasıl bir agrı tam olarak nerde ve ne kadar süre ile oluyor söylermisin çünkü 2 gün önce benimde oldu kasılma oluyormuş ilaç başladı fitil verdi şimdi geçti
günaydın kızlar bende hastane çantamı hazırlıcam canım yaa sıra onda hazır dursun bi kenarda nolur nolmaz dimi şimdi çanta bakmaya başladım ama bebek çantalarını beğenmedim hiç daha farklı bişe bakıcam ben alan varmı acaba arkadaşlar
cok saol cnm.aynen sımdı varken bısıler alıyım bnede dıyrm
bende begenmyrm bebek cantalrını sırt cantası dusunyrm bende cok rht oluomus
dolastım bıraz gectı gbı canm vala dogurckmıs gbı derın derın nefes alıp verdım
amın cnm amın
canm göbek deliğmden 3 4 parmak asagıda sag tarfımda nefes alırken bıle acıo baya bıraz gezdm gectı gbı ama ıns tekrar olmaz
çok şirin bir çantaaaaaa :)[
Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.
canım sana tavsiyem agrının sıklıgını takip etmen eger geçmezse dr gitdersen iyi olur
dolastım bıraz gectı gbı canm vala dogurckmıs gbı derın derın nefes alıp verdım
günaydın kızlar.. bu gün öyle içim sıkkın ki anlatamam. hiç bişey gelmiyo içimden. çok sıkıldım ya. ayın 14 ünde kontrolüm var. bebişimi görüp biraz olsun rahatlamak için gün sayıyorum... sıkıntılarımı sıralasam burdan köye yol olur.. oooof of
[
Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.
Kızlar hala yükleyemedinizmi resim?
Simgeler yok diyosunuz da cümlelerin sonuna koyuyosunuz ama,bence sizde bi yanlışlık var
yukarıda ataç resimli eklentiler bölümüne tıklayınca zaten seni yönlendiriyor basit bişey yani
dosya yükle denen yeri buldum.. ama sizinkiler gibi değil malesef..bizimki eski sürüm galiba.. simgeleri de 2 tane 2 nokta üst üste arasına sayı yazarak yapıyorum.. fukara simgesi benimki
doğru söylüyosun bu günde cuma.. öyle yapam bari... benim kuzu için hatim yapmaya çalışıyom onu okuyam bari. hani ew temizliyim dicem ama her sıkıldığımda temizleye temizleye temizlencek yer kalmadı.. :) :26: :26: :'6:hayır olsun inş..
içini sıkmaaaa nedeni yoksaa nedeni varsada salla:)
bir abdest al namaz kıl dua et:) bak nasıl rahatlarsın kiki
doğru söylüyosun bu günde cuma.. öyle yapam bari... benim kuzu için hatim yapmaya çalışıyom onu okuyam bari. hani ew temizliyim dicem ama her sıkıldığımda temizleye temizleye temizlencek yer kalmadı.. :) :26: :26: :'6:
herkese merhaba
Kızlar hala yükleyemedinizmi resim?
Simgeler yok diyosunuz da cümlelerin sonuna koyuyosunuz ama,bence sizde bi yanlışlık var
yukarıda ataç resimli eklentiler bölümüne tıklayınca zaten seni yönlendiriyor basit bişey yani
dosya yükle denen yeri buldum.. ama sizinkiler gibi değil malesef..bizimki eski sürüm galiba.. simgeleri de 2 tane 2 nokta üst üste arasına sayı yazarak yapıyorum.. fukara simgesi benimki
Hay Allahhhh
simgesizz olsun boşver biz anlarız seni
günaydın kızlar.. bu gün öyle içim sıkkın ki anlatamam. hiç bişey gelmiyo içimden. çok sıkıldım ya. ayın 14 ünde kontrolüm var. bebişimi görüp biraz olsun rahatlamak için gün sayıyorum... sıkıntılarımı sıralasam burdan köye yol olur.. oooof of
Nne hoş anneciksin bebişine şimdiden yatırım yapıyorsun:)
sen öyle yap cnaım benc eçok rahatlarsın, temzilikle uğraşmaaa yorma kendini temzimiş bak zaten evin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?