2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

son yazdığınnn cümleeeee beniiiiii ifade etti aynı bennn((( o yüzden soyutum kimseyle görümemeyi yeğeliyorum herşeye bozuluyorum kelimelere takılıyorummm kırılganım .....

hissetmek kişiden kişiye degişir ben daha yeni hissediyorum endişelenme canım sinirlenme bebişine zarar dünyadaki hiçbirşey bebişin kadar önemli degil sinirlenme salla gitsin bolca dua et arkadaşım

Allah sabır versin canım. işde bi ayrı sıkıntı yabi. bizde atandık bi köye ölee oturuyom burda gezcek yerde yok. inş. hazirana kadar çıkcak gibi duruyo tainimiz. bende çok sinirliyim bu aralar ama elin memleketinde eşimle birbirimize destek olmamız gerektiği için bozuntuya vermeyip onuda sıkmamaya çalışıyom Rabbim kimseye sıkıntı vermesin. hem hissedememende normal canım ben 21 in sonlarına doğru hissettim daha çok. elimi koyuncada hissediyorum. benim elimi tanıyoda babası elini koyunca pas vermiyo benim kuzu :)

çok tşk ederiz canım ne çok şey varmış gerekli olan ii oldu listeyi paylaştın bunların bir çoğu benim aklıma gelmezdi ama baya büyük bi bavul gerekecek o zman :26:

çok tşk ederiz canım ne çok şey varmış gerekli olan ii oldu listeyi paylaştın bunların bir çoğu benim aklıma gelmezdi ama baya büyük bi bavul gerekecek o zman :26:

bu kırpılmış hali diyeiblirm sanaaaaa birçok şeyiii sildim gereksiz gördüm çarşafı falanda almama ihtimalim yüksek hastenyle görüşüp.
İnş. Faydası olur canımmmm .

De Mobilya, De Mobilya Kaplumbağa Sihirli Bebek Odası | Evimister.com

şu sitedeki takım gayet uygun kızlar internet sitesi için epey şikayet var nette. dün bellona istikbal gezdim sırf buna benzer bi beşik için 550-650 civarında fiyat verdiler .off düzgün keseme göre bişey bulamadım hala.
hoş çok da dert değil hayırlısı ile gelsinde kuzum koynumda uyuturum ben onu :)

başardıııııım evet kızlar bebek çantası nasıl? bunu sipariş verdim:26:

çok güzel canım güle güle kullan bana biraz küçük geldi sadece nornal bi kol çantası gibi duruyo ama bana yeter diyosan güzel günlerde kullan canım

oda çok hoş gerçekten siteyi arayıp görüşsen belki daha ii ilgilenirler seninle canım ben park yatak aldım dün böle bi oda düşünmüyorum şimdilik bi kaç sene sonra napıcam bu beşiği falan daha ilerde dolap falanda çok çocuksu kaçacak o yüzden ben odasını ayırınca uzun seneler kullanabileceği hoş bi oda yapacam kızıma allahın izniyle

çok güzel canım güle güle kullan bana biraz küçük geldi sadece nornal bi kol çantası gibi duruyo ama bana yeter diyosan güzel günlerde kullan canım

teşekkürler cnm.. aslında ölçüleri gayet iyi 37+15+30..resimde küçük gözüküyor.. bi de ben çok büyük sevmiyorum.. kaba duruyor

teşekkürler cnm.. aslında ölçüleri gayet iyi 37+15+30..resimde küçük gözüküyor.. bi de ben çok büyük sevmiyorum.. kaba duruyor

bende bebek çantalarını sevemedim şık diiller o yüzden normal büyük çantalara bakıcam ama daha büyük bişe çünkü çok şey konacak içine...

kızlarrrrr uyuyormusunuzz yemeğe gittim gelidm 1 sayfa bile ilerlememiş:)))
çokmu yorgunsunuz bakim sizzzz canlanın canlanın

selam annişler bugün benim midemde çok yanma var yediğim hiçbişeyden tat alamıyorum kızımı uyutup geliyoruuuuuum tamam mı şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…