bende çok sıkkınım,aynen benimde bir sürüüü derdim var. bi de iş yerinde stress.katlanılır gibi değil.doğum iznime kadar katlanabilsem başka birşey istemem.
ya kızlar bide ben hala hissetmiyorum bebişimi 19+2 yim normal mi?
ayın 17 sinde 4 boyutlu ultrasonum var nasıl iple çekiyorum bilseniz.
inanılmaz sinirliyim,siz de öylemisiniz? herkesle kavga edesim var,her şey kötü,herkes kötü,hayat kötü gibi hissediyorum.hep ağlamaklı bir hal.ne zaman geçicek bu yaaaa(((
Eki Görüntüle 413038 oldu muuuuuuu?
bende çok sıkkınım,aynen benimde bir sürüüü derdim var. bi de iş yerinde stress.katlanılır gibi değil.doğum iznime kadar katlanabilsem başka birşey istemem.
inanılmaz sinirliyim,siz de öylemisiniz? herkesle kavga edesim var,her şey kötü,herkes kötü,hayat kötü gibi hissediyorum.hep ağlamaklı bir hal.ne zaman geçicek bu yaaaa(((
Allah sabır versin canım. işde bi ayrı sıkıntı yabi. bizde atandık bi köye ölee oturuyom burda gezcek yerde yok. inş. hazirana kadar çıkcak gibi duruyo tainimiz. bende çok sinirliyim bu aralar ama elin memleketinde eşimle birbirimize destek olmamız gerektiği için bozuntuya vermeyip onuda sıkmamaya çalışıyombende çok sıkkınım,aynen benimde bir sürüüü derdim var. bi de iş yerinde stress.katlanılır gibi değil.doğum iznime kadar katlanabilsem başka birşey istemem.
kızlarr liste istedinizz ama hiç yorum yapmadınız listeme beğenmedinizmi yoksa
doğum İçin BEBEK VALİZİ
-Battaniye
-Zıbı-İç-Dış Takım -2 tane
-Önlük-1 Adet
-Tulum Ayaklı 1 Adet
-Şapka ve Eldiven
-Altı çıtçıtlı atlet kısa ve uzun kollu- 2 adet
-Ağız bezi birkaç tane
-Çorap-2 tane
-Pijama Altı-1 adet
Buraya kadar olan tam takım hastene çıkışındada var isterseniz parça parçada koyaiblrisiniz böyle
- İki takım kıyafet
-Sarı önlük (sarılık için)
-Bebek bezi Yeni doğan-
-Kirli Çamaşır Torbası
-Emzik ve Biberon
-Ana Kucağı(bebişi hastaneden çıkartırken)
-Alt Açma
-Unibaby Yeni doğan
doğum İçin anne VALİZİ
-Pijama takımı 1 adet
-Gecelik-sabahlık takımı 1 adet
-Hasta Bezi-(bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Ped Büyük Boy (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çarşaf (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çamaşır 2 adet Yüksek belli-
-Çorap-2 adet
-Terlik
-Islak Mendil
-Kırmızı kurdela-yada Kırmızı tac
-Emzirme sütyeni
-! paket gögüs ucu pedi
-Makyaj Malzemesi:)))
-Gögüs KRemi(sızma Zeytinyağı- yada lanolinli krem-yada-Evikap E vitamini)
-El yüz Havlusu
-Diş Fırçası
-Süt Saklama Poşeti
-Toka-Tarak
-Kirli Torbası
-foto Makinası
çok tşk ederiz canım ne çok şey varmış gerekli olan ii oldu listeyi paylaştın bunların bir çoğu benim aklıma gelmezdi ama baya büyük bi bavul gerekecek o zman :26:
[
Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.
hissetmek kişiden kişiye degişir ben daha yeni hissediyorum endişelenme canım sinirlenme bebişine zarar dünyadaki hiçbirşey bebişin kadar önemli degil sinirlenme salla gitsin bolca dua et arkadaşım
başardıııııımevet kızlar bebek çantası nasıl? bunu sipariş verdim:26:
De Mobilya, De Mobilya Kaplumbağa Sihirli Bebek Odası | Evimister.com
şu sitedeki takım gayet uygun kızlar internet sitesi için epey şikayet var nette. dün bellona istikbal gezdim sırf buna benzer bi beşik için 550-650 civarında fiyat verdiler .off düzgün keseme göre bişey bulamadım hala.
hoş çok da dert değil hayırlısı ile gelsinde kuzum koynumda uyuturum ben onu :)
çok güzel canım güle güle kullan bana biraz küçük geldi sadece nornal bi kol çantası gibi duruyo ama bana yeter diyosan güzel günlerde kullan canım
teşekkürler cnm.. aslında ölçüleri gayet iyi 37+15+30..resimde küçük gözüküyor.. bi de ben çok büyük sevmiyorum.. kaba duruyor
selam annişler bugün benim midemde çok yanma var yediğim hiçbişeyden tat alamıyorumkızımı uyutup geliyoruuuuuum tamam mı şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?