2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Son düzenleme:

canım yaa dr unu bir arasana hemen sorrrrr

nerdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan hava bulutlu basık deha çok bunaltıyor bende dünden beri yaniyorum ter içinde kalıyorum sanırsın dışarsı 30 derece

Merhaba kızlar, daha erken olsa bile aklıma takıldı. bebeğinizi gün içinde ana kucağına koymayı düşünüyor musunuz? Aldıysanız hangi marka?

nerdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan hava bulutlu basık deha çok bunaltıyor bende dünden beri yaniyorum ter içinde kalıyorum sanırsın dışarsı 30 derece

aynen sankı temmuz ortasnyım susuz kalmısım gbı yanıyorum yaaa üzerimde kalın degılkı ondan desem

Merhaba kızlar, daha erken olsa bile aklıma takıldı. bebeğinizi gün içinde ana kucağına koymayı düşünüyor musunuz? Aldıysanız hangi marka?

canım hala geçmedise sancın işi falan boşver hemen git doktoruna tedbirli olmakta fayda var doktora hemen gidemezsen sağlık ocağında kalp atışını bi dinle

cnm ana kucagı kesinlikle kurtarıcı ben kızımda çok rahat ettim oto koltuğu olarak kullanılanlardan var bende pusetinede monte edilebiliyor chicco markası
cnm doktoru aryrm asısıtan cıkıo kesın gel dıcek off ısyerındeyken doktora gıdıp gelmek cok zor gelıoo

dr cep teli yok mu sende cnm niye almadın vermiyormu yoksa gıcık olurum numarasını vermeyen drlara

suksuk merhaba beni de gruba ekler misin? gerçi çok yazmıyorum ama:) Sat 21 aralık, yaş 32, cinsiyet erkek boy 170, kilo 70,ilk çocuk:) çok teşekkürler

merhaba.. ben daha almadım ama özellikle gün içinde yanımda tutmak için alıcam.. beşiği peşinden sürükleyemessin ama anakucağını heryere taşıyabilirsin.. tabi fiyatı tuzlu olanlara bakmıyorum bile.. çünkü bebek birkaç ayda hareketlenince onu anakucağında tutmak imkansız olur.. boşuna pahalı şeyler almayın bence

ben medicana ya gidiyodum..şimdi akropol e gidiyorum Dr.um ışın hanım memnunum ama bülent bey e de gitmek istiyorum..adamın randevuları eylül e kadar dolu

Vay be adam Eylül'e kadar dolu demek, o adamı ben de çok duydum, çok övüyorlar.
Ama hastane nasıl acaba doğum yapmak için, mesela yenidoğan yoğun bakım var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…