kızlar göbüşler için topic açtım hadi resim ekleyin ben şuan ekleyemiyorum ama kızımda doğuma giderken bir resmim var 9 aylık karnım isterseniz onu eklerim yaniihttp://http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/527308-2012-eylul-anneleri-hadi-buyrun-gobislerimizi-paylasiyoruz.html
kızlar bende bugun bı anormallık var cok susuyorum terlıyorum arada bı sancı yıne oldu doktora gtcem anneme sordum bebek hareket edıomu dedı edıo arada bı dedım doktora gıt terlemen varmı dedı terlemem var ben haa sıcak faln dıe deım ama sıcaklıkta yok ortada anlamadm gttı
kızlar bende bugun bı anormallık var cok susuyorum terlıyorum arada bı sancı yıne oldu doktora gtcem anneme sordum bebek hareket edıomu dedı edıo arada bı dedım doktora gıt terlemen varmı dedı terlemem var ben haa sıcak faln dıe deım ama sıcaklıkta yok ortada anlamadm gttı
nerdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan hava bulutlu basık deha çok bunaltıyor bende dünden beri yaniyorum ter içinde kalıyorum sanırsın dışarsı 30 derece
canım yaa dr unu bir arasana hemen sorrrrr
cnm ana kucagı kesinlikle kurtarıcı ben kızımda çok rahat ettim oto koltuğu olarak kullanılanlardan var bende pusetinede monte edilebiliyor chicco markasıMerhaba kızlar, daha erken olsa bile aklıma takıldı. bebeğinizi gün içinde ana kucağına koymayı düşünüyor musunuz? Aldıysanız hangi marka?
cnm doktoru aryrm asısıtan cıkıo kesın gel dıcek off ısyerındeyken doktora gıdıp gelmek cok zor gelıoo
hımm güzelmiş fiyat nedir?
ayy kulubün sultanı buu senmisin kız???
yaa yanlış resim yüklemişim nasıl siliceeeeeem
Ankaralı arkadaşlar, doktorlarınız kimler paylaşabilir misiniz?
merhabaa cnmm ıyızz sen nasılsın :)) ohh yarasınn kızcene afıyet olsunn ..
ewt cnm bende artık hıc yurumeye gelemıyorumm bır ssaaat carsıya ınsem of poff esımde bıktı artık benden bıdaha bıyere gıtmıceksın otur evde dıo( bende oyuzden hazırlıklarımı erkenden bıtırmek ıstıyorumm..
gunaydın cnmmm
Merhaba kızlar, daha erken olsa bile aklıma takıldı. bebeğinizi gün içinde ana kucağına koymayı düşünüyor musunuz? Aldıysanız hangi marka?
ben medicana ya gidiyodum..şimdi akropol e gidiyorum Dr.um ışın hanım memnunum ama bülent bey e de gitmek istiyorum..adamın randevuları eylül e kadar dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?