- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Vay be adam Eylül'e kadar dolu demek, o adamı ben de çok duydum, çok övüyorlar.
Ama hastane nasıl acaba doğum yapmak için, mesela yenidoğan yoğun bakım var mıdır?
yok yeni değil benim önceden canım şimdide var ama nette araştırabilirsinhımsss güzel gözküyor canm işinideee görür benceeeeee bakayım bunaaa bulabilrisem bende temin edeyim.
sen yenilerdemi aldın
ben medicana ya gidiyodum..şimdi akropol e gidiyorum Dr.um ışın hanım memnunum ama bülent bey e de gitmek istiyorum..adamın randevuları eylül e kadar dolu
Eki Görüntüle 413356 Eki Görüntüle 413357 Eki Görüntüle 413358
kızlaar oğluma yatak bakıyorum bu üç rengin arasında kaldım yardım ediverin hangisini alsam sizcee ?
gecıo sırtıma gırıo agrı sonra tekrar asagı acayıp terledım bıde doktoru aradım ama amelıyattymıs 1 saat sonra cıkıcakmıs oyuzden mecbur beklıcemcanım hala geçmedise sancın işi falan boşver hemen git doktoruna tedbirli olmakta fayda var doktora hemen gidemezsen sağlık ocağında kalp atışını bi dinle
cnm ana kucagı kesinlikle kurtarıcı ben kızımda çok rahat ettim oto koltuğu olarak kullanılanlardan var bende pusetinede monte edilebiliyor chicco markası
dr cep teli yok mu sende cnm niye almadın vermiyormu yoksa gıcık olurum numarasını vermeyen drlara
kızlaar oğluma yatak bakıyorum bu üç rengin arasında kaldım yardım ediverin hangisini alsam sizcee ?
herkese merhaba muhabbet almış başını yürümüş yetişemedim okuldan yeni geldim daha
fufa canım geçmiş olsun inşallah bişey yoktur dinlenmeye çalış geçer inş.
SAOL CNM CALISIYRUM ISTEYIM SUAN OTURUP YRUMEKTEN BASKA CAREM YOK OFF BIDE AKSAMA MISAFIRIM VARDI YAA
fikir veren herkese çoook teşekkürlerüç numarayı eledim ikinci ve birinciye mağazada tekrar bakacağım
ilerde ikinci çocuğun olursa ve kız olursa eğer ortadaki daha kullanışlı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?