Günydın Arkadaşlar,
Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....
Günydın Arkadaşlar,
Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....
günaydın......
günaydın......
Eki Görüntüle 330399
Biz geldik. Sıpam tam olarak 5+6 çıktı 3,2 milim ve kalp atışını doktor gördü. Ayrıca keseminizin sağ ucunda sıkışmış bir vaziyette duruyor.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah
hemen ayetel kürsi okudum canım senin için.....inşallah tehlikeli bir durum olmaz, ama kanaması olan çok duyuyoruz allahın izniyle bişey olmuyor.......sen kaçıncı haftadaydın canım?
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah
CANIM hayırlı olsun ama 3.2 mm olduğundan eminmisin bence daha büyük çünkü kalp atışınıda duymuşsun
kızlarrrrrr merhabalarrr birşey soracağımmmm ben en son dr 6+3 iken gittim kalp atışlarını duyduk ver birsürü kan idrar tahlili ypaıldı şükür temiz çıktı sadece folik kullanıyorum.
Dr um bundan sonra kontrollerimiz ayda bir olacak dedi 11 ocaktı gittiğimde bir sonraki 13 şubat olacak bebişimde 11+1 günlük olacak inş. Allah izin verirse.
Sizinde öylemi ayda bire mi düştü kontrolleriniz
CANIM hayırlı olsun ama 3.2 mm olduğundan eminmisin bence daha büyük çünkü kalp atışınıda duymuşsun
ben gecen hafta cuma gittim cnm. ama bugun ilaclarım bittiği için tekrar gidicem. esimde gelecek doktordan rica edicem esimlede görelim die. beni simdilik2 haftada cagırıyor
kızlarrrrrr merhabalarrr birşey soracağımmmm ben en son dr 6+3 iken gittim kalp atışlarını duyduk ver birsürü kan idrar tahlili ypaıldı şükür temiz çıktı sadece folik kullanıyorum.
Dr um bundan sonra kontrollerimiz ayda bir olacak dedi 11 ocaktı gittiğimde bir sonraki 13 şubat olacak bebişimde 11+1 günlük olacak inş. Allah izin verirse.
Sizinde öylemi ayda bire mi düştü kontrolleriniz
bendede aynı durum ama artık folik kullanmıcam vitamine başlıyoruz dedi doktor sen almadın mı
5+6 şuanda ve 3,2 mm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?