2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günydın Arkadaşlar,

Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....

Dualarımız seninle inş dinleneceksin ve geçecek.Olumlu düşünmeyi ve O'na sığınmayı unutma canım...

Günydın Arkadaşlar,

Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....

dualarımız seninle canım. Rabbimden hayırlısını iste. sakin ol. çok yorma kendini. bazı hamileliklerde kanama oluyor. üstüne görme derler. yatmaktan başka birşey yapma..

günaydın......

Günaydııınn..:126:

hemen ayetel kürsi okudum canım senin için.....inşallah tehlikeli bir durum olmaz, ama kanaması olan çok duyuyoruz allahın izniyle bişey olmuyor.......sen kaçıncı haftadaydın canım?

Allah raı osun cümlenizden. 4 haftam bitiyor.Ama çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

merhaba arkadaşlar :)
bende 7+1 haftalık hamileyim. Allah nasip eder ise eylül ayı annesi olucam.
Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun...

CANIM hayırlı olsun ama 3.2 mm olduğundan eminmisin bence daha büyük çünkü kalp atışınıda duymuşsun

pardon pardon 3.2 mm kese değil bebeğin ölçüsü değilmiiiiii::)) çok pardon ben yanlış anladım bebeğin ölçüsü ise tabi görmen normal tabiki 16:

kızlarrrrrr merhabalarrr birşey soracağımmmm ben en son dr 6+3 iken gittim kalp atışlarını duyduk ver birsürü kan idrar tahlili ypaıldı şükür temiz çıktı sadece folik kullanıyorum.
Dr um bundan sonra kontrollerimiz ayda bir olacak dedi 11 ocaktı gittiğimde bir sonraki 13 şubat olacak bebişimde 11+1 günlük olacak inş. Allah izin verirse.
Sizinde öylemi ayda bire mi düştü kontrolleriniz

ben gecen hafta cuma gittim cnm. ama bugun ilaclarım bittiği için tekrar gidicem. esimde gelecek doktordan rica edicem esimlede görelim die. beni simdilik2 haftada cagırıyor

ben gecen hafta cuma gittim cnm. ama bugun ilaclarım bittiği için tekrar gidicem. esimde gelecek doktordan rica edicem esimlede görelim die. beni simdilik2 haftada cagırıyor

hımss inş. eşinlede görürsünüzz miniğiii benim dr um pek rahat desenizee hayır birşey değill deee aradan 1 ay geçmiş olacak bebişi epey büyümüş göreceğim:)))

bendede aynı durum ama artık folik kullanmıcam vitamine başlıyoruz dedi doktor sen almadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…