tamam tatlım ben yanlış anlamışım bebeğin 3,2 mm ben sanki kesen 3,2 mm.sandımda nasıl görünür demiştim pardon tatlım tekrar hayırlı olsun sana:)
hiçbişi vermedi vitamin falan
belki bir sonraki kontrolde verir
folik içinde devam dedi alala
bendede aynı durum ama artık folik kullanmıcam vitamine başlıyoruz dedi doktor sen almadın mı
hem folik hem multivitamin devam edioruz biz...
vitamin olsunnnnnn bebişlereeeeeeeeeeeeeeee bakalımmm biz neyapacağızzz
ilk üç ay bebe yağı bencede......sonra hamilelik kremleri kullanmak lazım katılıyorum......
vajinal ultrasonu bende sordum doktoruma, benim birde tüp bebek ve tüp bebek merkezinde devam ediyorum kontrollerime.....sende taktir edersinki onlar çok daha hasas oluyorlar bu konuda....bebişlere zor kavuştuğumuz için.....doktor dediki, hiç alakası yok....sonuçta sex yapmayı da yasaklamıyoruz. benim fikrim o alet sex kadar bile çok içeri girmiyor aslında o yüzden bana da mantıklı geledi.....bazı riskli hamileliklerde ilişkiyi yasakladıkları kadınlarda belki tehlikeli ola bilir ama ilişki yasağı yoksa sende de baktıra bilirsin bence canım....ben iki kere gittim ve ikisinde de altan baktı.......
Çok teşekkürler kızlar. Saat 4 te gideceğim bakalım....bana kalp atışını duyana kadar vajinal bakıldı. dr um erken haftalarda karından göremem dedi. ve bana güven dedi. vede hiç birşey olmadı.
Çok geçmiş olsun...Günydın Arkadaşlar,
Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....
kızlar bende doktordan şimdi geldim ilk işim buraya yazıyorum bakın...kalp atışlarını duyduk çok mutlu olduk..geçen gün ben dayanamayıp gitmiştim devlette ses gelmemişti cihaz dandikti ama şimdi kendi doktorumdan geliyorum güm güm ses geliyo valla..bebeğim 5.3 mm olmuş ...sıkıntı yok yani beklenen doğum tarihim 12 eylülmüş onuda söyledi ....videoya çektik ilk kalp seslerini izlemek çok mutluluk veriyo bence henüz duymayan ark.lar sizde yapın :))
kızlarrrrrr merhabalarrr birşey soracağımmmm ben en son dr 6+3 iken gittim kalp atışlarını duyduk ver birsürü kan idrar tahlili ypaıldı şükür temiz çıktı sadece folik kullanıyorum.
Dr um bundan sonra kontrollerimiz ayda bir olacak dedi 11 ocaktı gittiğimde bir sonraki 13 şubat olacak bebişimde 11+1 günlük olacak inş. Allah izin verirse.
Sizinde öylemi ayda bire mi düştü kontrolleriniz
canım merhaba, benim bu 2. hamileliğim. ilk hamileliğim 8+2 de sonlandı. ve ben 11. haftada kontrole gitmiştim. 2 hafta boyunca içimde öylece kalıvermiş bebeğim. şuan yine hamileyim. yarın doktora gideceğim. ama 8 haftadan sonra her hafta gitmeyi düşünüyrm kontrole. 12 haftadan sonra ayda bire düşürmeyi düşünüyrm. içim rahat etsin diye..Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin..
canım benim Allah bu bebişine sağlık sıhat uzun ömür versinn inş. aslında anyı korkuyu bendee yaşıyorum ama kalbimimi bozmamaya çalışıyorum dua ediyorum inş. bir sorun çıkmaz hiçbirimizeeeee
kizlar kontroller aylik olur zaten.aslinda cogu dr 8 gaftadan sonra daha cok onemsiyor gebeligi bende 7 8 haftada gitmeyi dusunuyorum.gidince kalp atisi vs duyariz.bebegi goruruz.
kızlar merhaba;
normalinde mayıs annesiyim.ama size bi tüyo vermeye geldim;
benim drum ben 5 haftalıkken yani ilk muaynemizde dediki: 'sağ yumurtalık döllenmiş,bebeğimiz muhtemelen kız olcak' dedi...çin takvimine de baktığımda kız görülüyodu...veee kızım oluyo.sizde bi sorun isterseniz drunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?