2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar kontroller aylik olur zaten.aslinda cogu dr 8 gaftadan sonra daha cok onemsiyor gebeligi bende 7 8 haftada gitmeyi dusunuyorum.gidince kalp atisi vs duyariz.bebegi goruruz.

kızlar bende doktordan şimdi geldim ilk işim buraya yazıyorum bakın...kalp atışlarını duyduk çok mutlu olduk..geçen gün ben dayanamayıp gitmiştim devlette ses gelmemişti cihaz dandikti ama şimdi kendi doktorumdan geliyorum güm güm ses geliyo valla..bebeğim 5.3 mm olmuş ...sıkıntı yok yani beklenen doğum tarihim 12 eylülmüş onuda söyledi ....videoya çektik ilk kalp seslerini izlemek çok mutluluk veriyo bence henüz duymayan ark.lar sizde yapın :))

Kızlar ben de bugün gideceğim. Randevum saat 4 te..Ben idrar ve kan tahliliyle hemen havaya girdm ama şimdi içimi kurt kemiriyor. İnsallah hersey yolundadır diye...

merhabalar kızlar
3 gün girmedim sayfa uçmuş maşallah.
ben 7+5 ken salı günü kalp atışları için dev.hast.gittim
doktor duydu bana dinletemedi gayet iyi dedi 17 mm miş ve 8+5 dedi nasıl yaniii dedimm
hemen hemen uyumlu sayılır adetle dedi
nasıl uyumlu adete göre 7+5 ultrasona ne göre 8+5
pek bişi demedi
düşük tehlikesi yok dedi çok şükürrr
böyle 1 hafta büyük çıkanınız var mı kızlar

bana kalp atışını duyana kadar vajinal bakıldı. dr um erken haftalarda karından göremem dedi. ve bana güven dedi. vede hiç birşey olmadı.
Çok teşekkürler kızlar. Saat 4 te gideceğim bakalım....
Günydın Arkadaşlar,

Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....
Çok geçmiş olsun...

TEBRİKLERRRRR bende 5 haftalık gebeyim buğün keseyi gördük inşalllllaaaaahhhh senin gibi bende kalbinin sesini suyarım dua edin...Sen kaç haftalık duydun kalbinin sesini

canım merhaba, benim bu 2. hamileliğim. ilk hamileliğim 8+2 de sonlandı. ve ben 11. haftada kontrole gitmiştim. 2 hafta boyunca içimde öylece kalıvermiş bebeğim. şuan yine hamileyim. yarın doktora gideceğim. ama 8 haftadan sonra her hafta gitmeyi düşünüyrm kontrole. 12 haftadan sonra ayda bire düşürmeyi düşünüyrm. içim rahat etsin diye..Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin..

canım benim Allah bu bebişine sağlık sıhat uzun ömür versinn inş. aslında anyı korkuyu bendee yaşıyorum ama kalbimimi bozmamaya çalışıyorum dua ediyorum inş. bir sorun çıkmaz hiçbirimizeeeee

ay kızlar telefondan giriyorum önceki sayfaları okumak çok zor oldu. Midem çok kötü perişanlari oynuyorum ayağa kalkacak halim yok. Kendimi iyi hissedince girer okurum kızlar kusura bakmayın. Yoksa aklım hepimizde

canım benim Allah bu bebişine sağlık sıhat uzun ömür versinn inş. aslında anyı korkuyu bendee yaşıyorum ama kalbimimi bozmamaya çalışıyorum dua ediyorum inş. bir sorun çıkmaz hiçbirimizeeeee

Allah razı olsun canım. amin, hepimizin bebişlerini korusun Yaradan ınş. olmayanlara nasip etsin. içimde var o korku. atamıyrm bir türlü. eşim çk kızıyor. gönlünü ferah tut diyor. ama ben yapamıyrm. elimden geldiğinde düşünmemeye çalışıyrm sadece. günüm gelsin doktora gideyim diyrm.

kızlar merhaba;

normalinde mayıs annesiyim.ama size bi tüyo vermeye geldim;

benim drum ben 5 haftalıkken yani ilk muaynemizde dediki: 'sağ yumurtalık döllenmiş,bebeğimiz muhtemelen kız olcak' dedi...çin takvimine de baktığımda kız görülüyodu...veee kızım oluyo.sizde bi sorun isterseniz drunuza

kizlar merhaba. aile hekimimden kan sonucunu aldim. bhcg 404 cikti. daha cok baslangici dedi ( 4 haftalik). kadin dogum dr una 2-3 hafta bekle oyle git dedi. Ama ben zaten randevumu almistim memorialda figen hanimdan. simdi bekliyorum sirami.

Valla canım hayatımda duyduğum en saçma şey kusura bakma ama öyle.Ben koskoca prof.öyle bir şey sorsam güler herhalde.Bence sende inanma bu saçmalığa.Eğer öyle bişey olsa bütün doktorlar sağ sol diye ayırırlar.Belki evet kızın olacak ama bunun böyle bilinmesi mümkün değil arkadaşım.Sağlıklı gebelik geçirmen dileği ile ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…