2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizim burda da aktarmışlar hep. ama meb bu ne olacağı belli olmaz. inş aktarırız.
ne zaman doğum yapmıştın?
9 eylül de doğum yapmıştım ben

Yaa yine ben çok karamsar bakmıyorum
dr. raporu verdikten sonra kimse eline takvim alıp inceleyip bakmıyor
adam oraya 8+5 13 hafta doğum sonrası yazıyor
tamamdır yani
hani çok manyaksa falan bilemme tabii

bakalım başımıza ne gelicek
toplam 16 hafta izin var ona da karışıyolar yani bari istediğim şekilde kullanayım.
bizde de öyle 9 ay olsa kimse rapor almaya kalkmaz.
neyse o günlere gelelim de sağlıkla..

bakalım başımıza ne gelicek
toplam 16 hafta izin var ona da karışıyolar yani bari istediğim şekilde kullanayım.
bizde de öyle 9 ay olsa kimse rapor almaya kalkmaz.
neyse o günlere gelelim de sağlıkla..

bende aynı durumdayım arkadaşlar ya yaklaştıkça stres oluyorum bende müdüre sordum farklı uygulammalar varmış dedim hocam aktarılmıyor dediayrıca doğum izninden hariç 40 gün rapor hakkımız var değil mi tek hekim 10 güne kadar verecekmiş bundan sonra ama 40 gün hakkımız duruyor mu bilmiyorumm

Canım çok debertleyip öylemi böylemi sorma
uyandırma hiç senin işin ilk etapta dr.la dr raporlarını versin
sonra müdüre götür zaten soranda o zamana kadar süreci değiştiremezsinki,o uyanırda hesaplarsa
vermez izin gene de kendine
kalmış bişey değil sonuçta dr raporu var
dr. rap. deyip kenara koyarsa ne ala kullanırsın iznini

bizim müdürün uyandırılmaya ihtiyacı yok malesef:)o sordu benden önce napcanız raporu filan diye 40 günle ilgili bi değişiklik yok değil mi ya bişey biliyomusun o kunuda değişti diyolar 20 ye düştü diyolar öleyse sorun ozaman başlar

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun.Seneye bu zamanlar cok farkı seyleri konusuyor olacağız..Allah herkese kolay doğum ve saglıklı bebişler nasip etsin.Bizim için en güzel hediye bu olsa gerek..

ooo iyi canımmm,bebiş baya büyümüş olur....
ben de ilk dönemi doğum izni + raporla kapatmayı düşünüyrmmm
keşke ücretsiz izin alabilseydimm bende hiç düşünmeden alırdım bebişim içinnn,ama borç ödüyrz maleseff alamıycam bennnn

umarım canım o beş haftayıda aktarabilirzz........

evet doğru bu konuda tek bi uygulama yok meb işte kafasına göre takılıyoooooo
Geçen yıl başka bi ilde çalışan arkadaşım aktarabilmişti....bakalım burda ne olucakkkkk??????
dediğin gibi bahtımız inşallah açık olur..bebişlerimizin şansınaaaaaaaaaa

tek doktor en fazla 10 güne kadar rapor verir. raporunda 10. günde kontorl derse gidip bi 10 gün daha alınabilir.

totalde bi doktor en fazla 40 gün verir. ama kesintisiz değil yani.

bındna sonraki 40 günlük raporlarsa heyete giriyor

Eki Görüntüle 414806

sunlarınn tatlılıga bakın yaa benım kızcemde bole gusel olcak kesın annesıne cekerse

.

canım heyet raporunu özel hastanelr verebiliyr mu, biliyrmusun??????
heyet raporunda 40 günü toptan veriyrlar demi parça parça almamıyrz?;

ya canım hiç haberim yok benim bu işlerden ,daha önce hiç almadımmm,araştırmadımda şimdi başıma gelinceee

süper saol canım 40 almamız çok önemliydi yaa saoll

Heyet raporu olarak aylık rapor alabilirsin sadece .. her ay yeniletmen lağzım bu raporları sebebi ise gebeliğin sonlanmadığını sağlıkla devam ettiğini kanıtlamak amaçlı.. Benim ablam doğumuna kadar böyle rapor almıştı

Hmmmmm ,sağol canım
yani bi 30 gün alıcam ardından bi 10 gün daha heyet alıcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…