2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkür ederim tatlım ama drumun tek tutturduğu olasılık ben değilim...hatta istisnasız tüm hastalarının kini tutturmuş bunu kendinden değil dışarda bekleyen hastalarından onaylattım...:)drunuza doğru mu değil mi diye sorun demedim zaten,hangi taraf diyin sonra da tabiki heveslenmek ve hazırlıklar içinde 12 il 16.hafta aralığınğ bekleyin

dün test yapmıştım hatta burayada yazmıştım o teste inanamadım bugün başka test alıp yeniden yaptım sonuç pozitif hamileyim inanmıyorum dogum yapalı 1 sene olduemziriyorum geçen hamileliğim çok zor geçmişti olduysa vardır bi hikmeti diyorum ama şoktayım hala pazartesi kızımı aşıya götürücem kantahlili yaptırıcam müsait bir zamanda da doktora artık :26:

TEBRİKLERRRRR bende 5 haftalık gebeyim buğün keseyi gördük inşalllllaaaaahhhh senin gibi bende kalbinin sesini suyarım dua edin...Sen kaç haftalık duydun kalbinin sesini

6+2 de duymuş olduk canım 6. haftada duyulmaya başlanıyor..haftaya bugün gidersen usg cihazıda iyiyse ses verir devlettekilerin hepsi kalp atımlarını göstersede ses vermeyebiliyor

ben 14 ocakta gittiim
4 şubatta çağırdı 22 gün falan var arada :)
ama benim bir iğnem var onu sorma bahesiyşle giderim

Canım hayırlı ,sağlıklı olsun bebişin
darısı biz duyamayanların başına,seninki koca bebebk çıkmış demekki
dr un bi sorun yok dediyse öyledir canım,kendince araştırıp kafanı kurcalama

Hoş geldiiiinnnnnnn
2. hamileler çoğalıyor,doğana kadar araları nerdeyse 2 yaş olur annesi
minnoş abla oluyor desene

Kızlar ben bu arada ilk hamilelğimi aldım yani hamilelik derken hani tunik gömlekler oluyor ya hamilelik gibi
onlardan aldım bi tane bayağı geniş normalde alıp giymem öyle bişey şişman gösterir bu derim
ama bugün çok hoşuma gitii,hadi aldım nisan mayıs gibi inş rahat giyerim çok şişmezsem tabiiii

kızlar iyi akşamlar,
liste ile kim ilgileniyor?
hala adım yok listede

anchusa senin randevun nasıl geçti bugün cnm?
ne dedi dr un?
yazdın da ben mi kaçırdım acaba?

ay evet canım iyi yapmışsın allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin. Ben hiç bir hamileligimi atmamıştim üzerine biraz daha takviy yaparım ama bu kez salopet alacağım kızım da çok istemiştim.

kızlar iyi akşamlar,
liste ile kim ilgileniyor?
hala adım yok listede

canım sudenazz arkadaşımız veya filizyavuz var onlar iyi
anlıyolar bu liste işinden
onlar burda olduğu zaman bilgilerini yine verirsen ayarlarlar
ben anlasam yardımcı olurdum ama karışık bişey

Biraz yorgunluk ve bulantı olduğu için tüm sayfaları okuyamıyorum. Bir bakıyorum 15 sayfa ilerlemiş.
O yüzden tablo bilgilerinizi bana özel mesaj atarsanız ilk sayfadaki tabloya eklerim. Ara sayfalardaki tabloyla ben ilgilenmiyorum.

Günydın Arkadaşlar,

Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....

geçmiş olsun canım.. çok dikkat et. inşallah bişey olmaz.. dualarım seninle..

salopet ne oluyor canim?

bahçıvan pantalon desem :) ya çok güzel modelleri falan oluyor ve baskılı hamile bluzleri var ya onlardan da alırım süper. Zaten elbise pantalon vs duruyor hep. Yepyeni. Iyi ki saklamışim ay ama bebek yatağı alacağım gene ben.

korunuyomuydumki canım sen şoklardasın... ne güzel işte bir arada büyürler:))

evet, simdi google'dan baktim...acayip modeller var...ama yazin giyilir tabi degil mi?

hanzade, cok iyi dinlen , sadece wc icin kalk...ikiniz de iyi olacaksiniz, bunlar gebeligin olabilecek durumlari, yeter ki yorma kendini...

Kızlar bugun doktora gittim.Bebişin kalp atımlarını görebildik ama duyamadık.Sanırım cihaz bunun için yeterli degildi.Neyse bebişin saglıklı görünmesi bana yetti. Sat ile uyumlu degil 6 hafta 4 günlük hamileymişim.Gerekli tahliller yapıldı bir sıkıntı cıkmadı şükür.15 gün sonraya tekrar cagırdı.

Hazende insallah bebegin de sen de biran evvel saglıgınıza kavusursunuz.Dualarımız sizinle

evet, simdi google'dan baktim...acayip modeller var...ama yazin giyilir tabi degil mi?

valla kumaşa göre kışın balıkçı kazak ile ya da uzun kollu body ile baharda giyilebilir modeller var. Ben bahar ve yaz giymek için alacağım hem karin kısmı ayarlanabilirmis

bende bugun doktora gittim gecen hafta cuma kalp atıslarını duyamayıp görenlerden olmustum :))) bugun progeston yazdırmak icin gittik esimle. bizi beraber görünce tekrar bakalım dedi doktor. 11,6 mm olmus bebegim. kıyamam ona hersey yolunda dedi. her gün dua ediyorum hepimizin bebegi saglıklı olsun insallah. tahmini dogum tarihi 6 eylül dedi. benim dogum günümde 12 eylül doktor bu tahmini bir hesap geri ya da ileri bir tarihte olabilir dedi belki benim dogumgünüme süpriz yapar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…