Valla canım hayatımda duyduğum en saçma şey kusura bakma ama öyle.Ben koskoca prof.öyle bir şey sorsam güler herhalde.Bence sende inanma bu saçmalığa.Eğer öyle bişey olsa bütün doktorlar sağ sol diye ayırırlar.Belki evet kızın olacak ama bunun böyle bilinmesi mümkün değil arkadaşım.Sağlıklı gebelik geçirmen dileği ile ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...
TEBRİKLERRRRR bende 5 haftalık gebeyim buğün keseyi gördük inşalllllaaaaahhhh senin gibi bende kalbinin sesini suyarım dua edin...Sen kaç haftalık duydun kalbinin sesini
kızlarrrrrr merhabalarrr birşey soracağımmmm ben en son dr 6+3 iken gittim kalp atışlarını duyduk ver birsürü kan idrar tahlili ypaıldı şükür temiz çıktı sadece folik kullanıyorum.
Dr um bundan sonra kontrollerimiz ayda bir olacak dedi 11 ocaktı gittiğimde bir sonraki 13 şubat olacak bebişimde 11+1 günlük olacak inş. Allah izin verirse.
Sizinde öylemi ayda bire mi düştü kontrolleriniz
Canım hayırlı ,sağlıklı olsun bebişinmerhabalar kızlar
3 gün girmedim sayfa uçmuş maşallah.
ben 7+5 ken salı günü kalp atışları için dev.hast.gittim
doktor duydu bana dinletemedi gayet iyi dedi 17 mm miş ve 8+5 dedi nasıl yaniiidedimm
hemen hemen uyumlu sayılır adetle dedi
nasıl uyumlu adete göre 7+5 ultrasona ne göre 8+5
pek bişi demedi
düşük tehlikesi yok dedi çok şükürrr
böyle 1 hafta büyük çıkanınız var mı kızlar
Hoş geldiiiinnnnnnndün test yapmıştım hatta burayada yazmıştım o teste inanamadım bugün başka test alıp yeniden yaptım sonuç pozitif hamileyim inanmıyorum dogum yapalı 1 sene olduemziriyorum geçen hamileliğim çok zor geçmişti olduysa vardır bi hikmeti diyorum ama şoktayım hala pazartesi kızımı aşıya götürücem kantahlili yaptırıcam müsait bir zamanda da doktora artık :26:
kızlar iyi akşamlar,
liste ile kim ilgileniyor?
hala adım yok listede
ay evet canım iyi yapmışsın allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin. Ben hiç bir hamileligimi atmamıştim üzerine biraz daha takviy yaparım ama bu kez salopet alacağım kızım da çok istemiştim.
Günydın Arkadaşlar,
Dünden beri hastanelerde koşturuyorum. Kanamam başladı. 10 gün rapor verdi doktor. Devamlı yatmam gerekiyor.Duvalarınızı bebegimden esirgemeyin lütfen buna çok ihtiyacım var....
salopet ne oluyor canim?
dün test yapmıştım hatta burayada yazmıştım o teste inanamadım bugün başka test alıp yeniden yaptım sonuç pozitif hamileyim inanmıyorum dogum yapalı 1 sene olduemziriyorum geçen hamileliğim çok zor geçmişti olduysa vardır bi hikmeti diyorum ama şoktayım hala pazartesi kızımı aşıya götürücem kantahlili yaptırıcam müsait bir zamanda da doktora artık :26:
bahçıvan pantalon desem :) ya çok güzel modelleri falan oluyor ve baskılı hamile bluzleri var ya onlardan da alırım süper. Zaten elbise pantalon vs duruyor hep. Yepyeni. Iyi ki saklamışim ay ama bebek yatağı alacağım gene ben.
evet, simdi google'dan baktim...acayip modeller var...ama yazin giyilir tabi degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?