2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan


canım dr. dedi diyosun nasıl doktormuş o, bi kere cinsiyeti %100 erkekten gelen sperm belirliyor.o halde x spermleri sağ y spermleri sol yumurtalığa akın ediyor :)
 
merhaba kızlar bende 5 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldım ALLAH izin verirse eylül annesi olacam inş.şu an 6.5 haftalık hamileyim.keseyi gördüm daha kalp atışını duymadım 7 haftalık olunca dr gel dedi.bu arada beni de listeye ekleyin.son sat:3 aralık muhtemel dogum 8 eylül.
bende sabahları bulantılar çok sık oluyor bu arada 5 gündür grip oldum çok kötüyüm yeni yeni düzeliyorum ama ne uyku ne ağrılar çektim hamileyken daha ağır geçiyor dikkat etmek lazım bide şimdi kuru öksürük beni bitiriyor.:2:
 

hoşgeldin.. çok geçmiş olsun...
 

hehe benim de dogum günüm 14 eylül evlilik yıldönümüm de 10 eylül.Bana 6 hafta 4 günlüksün dedi doktor.Buna göre muhtemel hesaptan 4 gün daha gec gelecek benim bebiş bu da 10 eylülü gösteriyor.Hayırlısı olsn bakalım
 
Günaydın güzellerr...
ben6+2 oldum ama bulantım yok 3 gündür ya neden acaba düşündürüyor beni..
akıntım çok azaldı şükürler olsun...
çarsamba günü gittiğimde kalp atışları henüz görünmedi.
bazılarının ki duyulmuş ama inş haftaya cuma gidecegim ummarım duyarız..
 
kızlar ben sabahları kasık ağrısı ile uyanıyorum siz de de oluyor mu gerindim mi acaba diyoum
uykularım da çok bölünür oldu
sitresten acaba geriniyormuyum bişey olur mu neden kasık ağrım var demekten uyuyamıyorum sabahları
 


kızlar günaydııınn..bebişimi bugün gördm teyzeleri :) kalbinide duydum çok şükür..Hamdolsun Rabbime binlerce kez. bebeğim benimle. içim çok rahatladı. resimlerini koydum ama umarım nettir. ekledikten sonra bakıcam bende. net değilse eklerim tekrar..3 iğne verdi doktor. düşük tehlikesi içinmiş. bebeğimi güçlendircekmiş. bilginiz varmı. birde vitamin verdi. folik asiti bırak dedi.
 

tebrikler tatlım ne kadarlık şu anda kalp atışını ne zaman dumuştun bide bu karından yapılan ultrason resimleri çok güzeelllll darısı bizeeee
 


tebrikler tatlım ne kadarlık şu anda kalp atışını ne zaman dumuştun bide bu karından yapılan ultrason resimleri çok güzeelllll darısı bizeeee

6 hafta 6 günlük canım. bugün ilk defa duydum kalp atışını. çk kısa oldu. zor duyduk zaten. 71 kiloyum kiloya dikkat dedi ama vitamin verdi. yazın 61 dim. kürtaj dı hamilelikti çk aldım. müthiş bir duygu. Rabbim sizede nasip etsin. pıt pıt pıt duyman lazım. Rabbim onları korusun.
 


tebrikler tatlım ne kadarlık şu anda kalp atışını ne zaman dumuştun bide bu karından yapılan ultrason resimleri çok güzeelllll darısı bizeeee

6 hafta 6 günlük canım. bugün ilk defa duydum kalp atışını. çk kısa oldu. zor duyduk zaten. 71 kiloyum kiloya dikkat dedi ama vitamin verdi. yazın 61 dim. kürtaj dı hamilelikti çk aldım. müthiş bir duygu. Rabbim sizede nasip etsin. pıt pıt pıt duyman lazım. Rabbim onları korusun.
 

AMİN AMİN....Benimde bidaki randevum tam 6+6 olacak inşallah bende duyarım kalp atışını ALLAHIM tamamına erdirmeyi nasip eder inşallah tatlım
 
Kızlar bugun doktora gittim.Bebişin kalp atımlarını görebildik ama duyamadık.Sanırım cihaz bunun için yeterli degildi.Neyse bebişin saglıklı görünmesi bana yetti. Sat ile uyumlu degil 6 hafta 4 günlük hamileymişim.Gerekli tahliller yapıldı bir sıkıntı cıkmadı şükür.15 gün sonraya tekrar cagırdı.


Eki Görüntüle 330710
 

maaşallah bu pıtırcığa da
 
Sabah esimin israriyla dr gittim pek goremedi dr cok kucuk dedi kan testi verdi cunku evde yapmistim silik cizgi cikmisti.saat 4 de sonuc alcaz cok merak ediyorum.bakalim ne cikcak:)
 

canım biz aynı ilerliyoruz bende kasık ağrısıyla uyandım ama bu tür ağrılar ara ara normal bence benim mide bulantılarım arttı hatta kötü durumda..
 

gözün aydın canım. kaç haftalık ve kaç mm gözüktü bebiş... birde neden iğne verdi. tedbir amaçlımı bana vermedi dr ondan merak ettim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…