kızlar herkese selamlar. bizim bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı çook şükür oğluşum 658 gr olmuş gittiğimizde yayılmış uyuyodu ama uyandı hehe. burnu aynı babası gibi minicik ama yüz ifadesi elmacıkları ayynı ben hatta doktorumda söyledi sana benziyo diye maşallah kıpır kıpırdı yine. şeker yüklememizde gayet iyi hiiç bi sorun yok sadece idrarda iltihap çıktı doktorum tek doz ilaç verdi ilerlerse zararlı dedi. ayrııcaa kilo konusunda kızdı doktorum taam 7kg allmışım yaaama inanın hiiç ekmek yemiyorum yaa nasıl oldu anlamadım ama tabi tartıya çıkmadan önce şeker yüklemesi için 1 litre su içmiştim yani ben 1 kg düşüyorum heheheh . birde doktorum magnezyum yazdı çok krampım oluyodu şimdilik bizden bu kadar kızlaar.. ayrıca suksuk nerelerdesin bugün kontrolün vardı İNŞALLAH bi sorun yoktur inan aklımdaydın gelirsen zaten sonucu bizlerle paylaşırsın ... kızlar birde ben özel hastaneye gidiyorum ama muayene ücreti hariç tek kuruşücret ödemiyorum şeker yüklemesi falan ücretsizdi glikozu bile bugün hastane verdi..:44::44:
kızlar herkese selamlar. bizim bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı çook şükür oğluşum 658 gr olmuş gittiğimizde yayılmış uyuyodu ama uyandı hehe. burnu aynı babası gibi minicik ama yüz ifadesi elmacıkları ayynı ben hatta doktorumda söyledi sana benziyo diye maşallah kıpır kıpırdı yine. şeker yüklememizde gayet iyi hiiç bi sorun yok sadece idrarda iltihap çıktı doktorum tek doz ilaç verdi ilerlerse zararlı dedi. ayrııcaa kilo konusunda kızdı doktorum taam 7kg allmışım yaaama inanın hiiç ekmek yemiyorum yaa nasıl oldu anlamadım ama tabi tartıya çıkmadan önce şeker yüklemesi için 1 litre su içmiştim yani ben 1 kg düşüyorum heheheh . birde doktorum magnezyum yazdı çok krampım oluyodu şimdilik bizden bu kadar kızlaar.. ayrıca suksuk nerelerdesin bugün kontrolün vardı İNŞALLAH bi sorun yoktur inan aklımdaydın gelirsen zaten sonucu bizlerle paylaşırsın ... kızlar birde ben özel hastaneye gidiyorum ama muayene ücreti hariç tek kuruşücret ödemiyorum şeker yüklemesi falan ücretsizdi glikozu bile bugün hastane verdi..:44::44:
canım ben ıspartadayım yaa özel ısparta hastanesi ve buranın en iyi hastanelerinden bi tanesi ama sonuçta özel hastane yani. istanbulda hayat pahalı olduğu içinmidir nedir çook pahalı yaa. mesela bizim burada sezeryan 195 tl normal doğum 175tl çok uygun değilmii.?canım gözün aydın, sevindim herşeyin güzel olmasınahangi hastaneye gidiyorsun ?
yok canım en başından beri 7 kg ama doktorum kızıyo. ıspartadayım canım ben..Ohh maşallah bebişede sizede :) 1 ayda mı 7 kilo aldınız yoksa hamilelikten itibaren mi ?Ayrıca nerede bu hastahane :)
canım ben ıspartadayım yaa özel ısparta hastanesi ve buranın en iyi hastanelerinden bi tanesi ama sonuçta özel hastane yani. istanbulda hayat pahalı olduğu içinmidir nedir çook pahalı yaa. mesela bizim burada sezeryan 195 tl normal doğum 175tl çok uygun değilmii.?
inan sizlerin yazdıklarını okudukça banada şaka gibi geliyo. çevre illerden hep bu hastaneye doğumlar geliyo ıspartada en çok doğum yapılan hastaneler arasındadır çok başarılılar yani hatta bugün 25 haftalık bu hastanede doğupta yaşattıkları bi bebeği gördüm çok şaşırdım inanın. uygun dimi fiyat hatta bedava hehehe:))) tek ödediğim ücret heray 22 tlşaka olmalı buben normale 1500 sezeryan olursa 2500 vereceğim
inan sizlerin yazdıklarını okudukça banada şaka gibi geliyo. çevre illerden hep bu hastaneye doğumlar geliyo ıspartada en çok doğum yapılan hastaneler arasındadır çok başarılılar yani hatta bugün 25 haftalık bu hastanede doğupta yaşattıkları bi bebeği gördüm çok şaşırdım inanın. uygun dimi fiyat hatta bedava hehehe:))) tek ödediğim ücret heray 22 tl
inan sizlerin yazdıklarını okudukça banada şaka gibi geliyo. çevre illerden hep bu hastaneye doğumlar geliyo ıspartada en çok doğum yapılan hastaneler arasındadır çok başarılılar yani hatta bugün 25 haftalık bu hastanede doğupta yaşattıkları bi bebeği gördüm çok şaşırdım inanın. uygun dimi fiyat hatta bedava hehehe:))) tek ödediğim ücret heray 22 tl
kızlar bebek için uyku seti almaya gerek varmı? uyku setlerinin yorganı falan bebeği çok terletir diye duydum,park yatak için ben bi nevresim takımı bide bebek yorganı alırım yeter diyorum. zaten bebekler hemen yastık yorgan kullanamıyorlarmış..
bu arada çalışanlar ne işle meşgulsunuz ?
ben sınıf öğretmeniyim meslektaşım varmı aceba:)
tekrar soriim bariikafam karışık bi fikri olan var mı
ayy valla hiçbir fikrim olmadığı için bişey yazmadım:26:tekrar soriim bariikafam karışık bi fikri olan var mı
kızlar bebek için uyku seti almaya gerek varmı? uyku setlerinin yorganı falan bebeği çok terletir diye duydum,park yatak için ben bi nevresim takımı bide bebek yorganı alırım yeter diyorum. zaten bebekler hemen yastık yorgan kullanamıyorlarmış..
canım uyku setinin normal nevresım takımı ve yorgandan ne farkı var ki anlamadım ben ?
kızlar sizde de ara ara sertleşme oluyor mu göbeğinizde?belirli bölgede sadece sır üstü yattığımda oluyor ,normalde hep ona kafasını dayıyor filan diyordum ama bugün bir kaç yerde erken doğum belirtisidir,kasılmadır filan yazıyor açıkcası endişelendim yani.bunun haricinde çok şükür bebeğim çok hareketli.siz ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı?
canım büyük ihtimal kasılma benimde çok oluyo bugün doktorum erken doğum riskin yok dedi magnezyum verdi kasılmalar ve kramplar için. ama bazende popolarını dayıyolar karnımıza hihooyt..kızlar sizde de ara ara sertleşme oluyor mu göbeğinizde?belirli bölgede sadece sır üstü yattığımda oluyor ,normalde hep ona kafasını dayıyor filan diyordum ama bugün bir kaç yerde erken doğum belirtisidir,kasılmadır filan yazıyor açıkcası endişelendim yani.bunun haricinde çok şükür bebeğim çok hareketli.siz ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı?
satıcı bana park yatak için yorgancıoğlu uyku seti gösterdi benim istediğim gibi değildi açıkcası beğenmedim kenarları fln fırfırlıydı , uyku setinin üstüne nevresim takılmaz bende sadece beyaz yorgan alıp değişik değişik nevresim takımı kullanırım diye düşündüm
canım bende de oluyor aynı şey , özellikle sırt üstü uzanınca karnımın bir tarafı tepe gibi olup sertleşiyor, ben doktoruma acaba bebek bi tarafamı toplanıyor demiştim, oda bebek değil rahmin o dedi, rahim tam ortada duracak diye birşey yok dedi , sağa sola kayabilirmiş uzanınca.
şimdi anladım , uyku seti biraz daha yatak örtüsü gibi o zaman. ne gerek varki uyku setine falan canım, bebeğin küçük olacak öyle fırfırı pırpırı rahatsız eder, al güzel güzel nevresim takımları mis gibi yatsın bebiş, bende öyle yapmayı düşünüyorum.
devlette rapor hakkı var kesilmiyor ama sen kendi işyerinde sor bence onlar bilirkızlar bişey sorcam
ben ara ara rapor alıyorum 1 hafta yada 5 gün falan onlar daha sonra 4 aylık alacağım ücretli izin parasından kesilmez demi ?
Eki Görüntüle 415970
İçine bu organizer lardan alacağım. Yoksa bu normal kol çantası. Bebek çantası alsam 1 yıl sonra atacağım bir köşeye. Ben d eböyle bir şey alıp sonradan da değerlendirmek istiyorum.
merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum.. eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:
Slm teyzoşlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
biz geldikk.....
pazartesi günü şeker yüklememiz vardı şeker normal çıktı
kanım sınırdaymış,kan ilacına başladık...
bide akıntı çıkmış idrarda fitil verdi drummmm
kısacası iyiyizz benim dombilide iii teyzeleriii.....
bugünde tetanoz aşım vardı 2. doz gitmeye üşendim sağlık ocağına ,yarında okul var zaten okulda zor olur die,okul çıkışı olucammmmm
bu arada sizin keyifler nasııııı??????????
bebişlerimiz mutlumuu,tekme yiyiyomusunuz????????????
Eki Görüntüle 416691 Eki Görüntüle 416692
kızlar oturma odasına bu tarz bir hamak mı alsam yoksa kare park yatak mı hep yatak odasında duramam ben sıkılırımee ilk zamanlar yanlızda bırakamam nefes alıyo mu diye çok kararsız kaldım.
park yatak sallanmıyo ama sonradan oyun alanı olarak kullanabilir hamağıda uzun süre kullanabilir sizce napıyım akıl verin bana
slm kızlar......bende bu hafta boya badanaya giriyorum.....salon boyanacak......bebişin odası boyanacak......perdeleri yenilemeyi düşünüyorum, baya iş var......haftaya pazar annem gelecek almanyadan.....bebişin hazırllıklarını tamamılıcaz beraber.....son iki haftam kaldı, işi de bırakıcam çok şükür......yeni bir kız geldi yerime ona öğretiyorum şimdi işi.....bende durumlar böyle kızlar....
kızlar sizde de ara ara sertleşme oluyor mu göbeğinizde?belirli bölgede sadece sır üstü yattığımda oluyor ,normalde hep ona kafasını dayıyor filan diyordum ama bugün bir kaç yerde erken doğum belirtisidir,kasılmadır filan yazıyor açıkcası endişelendim yani.bunun haricinde çok şükür bebeğim çok hareketli.siz ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?