2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım gözün aydın, sevindim herşeyin güzel olmasına hangi hastaneye gidiyorsun ?

Ohh maşallah bebişede sizede :) 1 ayda mı 7 kilo aldınız yoksa hamilelikten itibaren mi ?Ayrıca nerede bu hastahane :)

canım gözün aydın, sevindim herşeyin güzel olmasına hangi hastaneye gidiyorsun ?
canım ben ıspartadayım yaa özel ısparta hastanesi ve buranın en iyi hastanelerinden bi tanesi ama sonuçta özel hastane yani. istanbulda hayat pahalı olduğu içinmidir nedir çook pahalı yaa. mesela bizim burada sezeryan 195 tl normal doğum 175tl çok uygun değilmii.?

şaka olmalı bu ben normale 1500 sezeryan olursa 2500 vereceğim

şaka olmalı bu ben normale 1500 sezeryan olursa 2500 vereceğim
inan sizlerin yazdıklarını okudukça banada şaka gibi geliyo. çevre illerden hep bu hastaneye doğumlar geliyo ıspartada en çok doğum yapılan hastaneler arasındadır çok başarılılar yani hatta bugün 25 haftalık bu hastanede doğupta yaşattıkları bi bebeği gördüm çok şaşırdım inanın. uygun dimi fiyat hatta bedava hehehe:))) tek ödediğim ücret heray 22 tl

cidden bedava doğuma ıspartaya geliyorum sadece 1 test parası o kadar istanbulda

25 haftalık bebeği yaşattılar demek, Allah'ın kudreti işte.... 22 tl de iyiymiş , bende her ay 120 tl veriyorum Aman oğlum için herşeye değer , yeterki kuzumu sağlıkla kucağıma alayım

tekrar soriim barii kafam karışık bi fikri olan var mı

kızlar sizde de ara ara sertleşme oluyor mu göbeğinizde?belirli bölgede sadece sır üstü yattığımda oluyor ,normalde hep ona kafasını dayıyor filan diyordum ama bugün bir kaç yerde erken doğum belirtisidir,kasılmadır filan yazıyor açıkcası endişelendim yani.bunun haricinde çok şükür bebeğim çok hareketli.siz ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı?

canım uyku setinin normal nevresım takımı ve yorgandan ne farkı var ki anlamadım ben ?

satıcı bana park yatak için yorgancıoğlu uyku seti gösterdi benim istediğim gibi değildi açıkcası beğenmedim kenarları fln fırfırlıydı , uyku setinin üstüne nevresim takılmaz bende sadece beyaz yorgan alıp değişik değişik nevresim takımı kullanırım diye düşündüm

canım bende de oluyor aynı şey , özellikle sırt üstü uzanınca karnımın bir tarafı tepe gibi olup sertleşiyor, ben doktoruma acaba bebek bi tarafamı toplanıyor demiştim, oda bebek değil rahmin o dedi, rahim tam ortada duracak diye birşey yok dedi , sağa sola kayabilirmiş uzanınca.

canım büyük ihtimal kasılma benimde çok oluyo bugün doktorum erken doğum riskin yok dedi magnezyum verdi kasılmalar ve kramplar için. ama bazende popolarını dayıyolar karnımıza hihooyt..

şimdi anladım , uyku seti biraz daha yatak örtüsü gibi o zaman. ne gerek varki uyku setine falan canım, bebeğin küçük olacak öyle fırfırı pırpırı rahatsız eder, al güzel güzel nevresim takımları mis gibi yatsın bebiş, bende öyle yapmayı düşünüyorum.

demek ki normaldir bölgesel olunca,işte ne bileyim yine de insan acaba diyor.teşekkür ederim canım cevap için

yatğın süsü gibi yaniii ama ben modellerini de beğenmedim hep tek tip var, eşimle ikeaya baktık nevresimleri filan oradan alırız diye konuştuk ama sizede bi sorayım dedim çünkü uyku seti çok terletiyor diye duymuştum birinden yanlışmı anladım bilmiyorum...

kızlar bişey sorcam
ben ara ara rapor alıyorum 1 hafta yada 5 gün falan onlar daha sonra 4 aylık alacağım ücretli izin parasından kesilmez demi ?
devlette rapor hakkı var kesilmiyor ama sen kendi işyerinde sor bence onlar bilir

ne gzüelmişnerede var bu ??

bende öyle düşünüyorum ince yorgan diktirmeyi düşünüyorum :)
nevresim takımlarıyla kullnacağım

bana da aynı şeyi dedielr 410 du tam 1 hafta sonra 560 olmuş
aradaki farka bak
ultrasonlar yanılıyor emin ol 1 hafta sonra değer çok farklı çıkack
ama yine de bal kaymak
yoğurt süt ihmal etme kuruyemiş birde

dombili ii demek :)

bizde her gün tekme yiyoz
canım şekr yüklelem bnim de vardı ii çıktı idrar yolu enf. çıktı ilaç alıyorum

hareketlenince 6 -7 ayda onun içinde durur mu ki???

hiç gözükmüyorsun :) çok yorma kendini

tabi ben de de oluyor sertleşme arada normal bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…